How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlarr yardımm:)

gulken00

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
909
49
318
Saçımı tarçın bakıra boyamıştım.Tatilden sonra aktı berbat bi renk aldı.Şimdi bana açık kumral ve açık küllü kumralı karıştırmamı önerdiler. Küllü kumral bakırlığı kusturuyomuş doğru mu? Ben de eğer öyle ise açık küllü kumralla bronz sarıyı karıştırsam daha uygun olacağını düşünüyorum. Bir yandan biraz rengi açılsın bir yandan da bakırlık gitsin istiyorum. Bana bir öneriniz var mı?...boshayallersmile

bronz sarı bildiğim kadarıyla doreli bi renk.bunla karıştırırsan yine bakırlı durucaktır saç rengin.altında akmamış bakır var anladığım kadarıyla.küllü kumral ile açık kumralı karıştırsan daha iyi olur bence.ben de annemin saçını bu şekilde boyayarak turunculuktan kurtardım.hatta turunculuk fazla ise küllü kumral ile açık küllü kumralı karıştırman daha mantıklı.

bronz sarı bildiğim kadarıyla doreli bi renk.bunla karıştırırsan yine bakırlı durucaktır saç rengin.altında akmamış bakır var anladığım kadarıyla.küllü kumral ile açık kumralı karıştırsan daha iyi olur bence.ben de annemin saçını bu şekilde boyayarak turunculuktan kurtardım.hatta turunculuk fazla ise küllü kumral ile açık küllü kumralı karıştırman daha mantıklı.

Çok bakırlık yok ama açık küllü kumral ve açık kumralın tonları saçıma göre çok açık diye düşündüm. Yani tutarmı ki şüpheliyim.Kararsız kaldım.

şöyle söyleyeyim tek başına açık küllü kumral turunculuğu kapatmaz.bir şekilde küllü kumral kullanmalısın.madem aynı anda saçının rengini açmak da istiyorsun küllü kumral 7.1 ile açık küllü kumralı 8.1 karıştırabilirsin.o kadar turunculuk yok diyorsan 7.1 ile açık kumral 8.0 ı karıştırırsın.

şöyle söyleyeyim tek başına açık küllü kumral turunculuğu kapatmaz.bir şekilde küllü kumral kullanmalısın.madem aynı anda saçının rengini açmak da istiyorsun küllü kumral 7.1 ile açık küllü kumralı 8.1 karıştırabilirsin.o kadar turunculuk yok diyorsan 7.1 ile açık kumral 8.0 ı karıştırırsın.

Cnm boyadım açık küllü kumral ve açık kumralı karıştırdım. Bakırlığı gitti güzel oldu ben de rahatladım.zemuszemus bir daha ki boyamaya eminim daha iyi tutacaktır. Tşkrleropuyorumnanaktan

Back