Kızlarr yardımm

elcin81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
31
0
37
kızlar günaydın.sabah işe gelirken yolun ortasında bi kuş buldum gözünden ve kanadından yaralı.aldım iş yerime getirdim iş yerini açtıktan sonra veterinere getrdim ama daha gelmedgini söylediler burası küçk yer ldugu için başka yerde yok bana ordaki çocuk 2 gün evde besle kanadı iyileşir dedi.bi kartona koydum su ve simir susamı kırıntıları koydum yanına.ama yemiyor ne yapmam lazım bide gerçkten kanadı iyileşirmi bilmyorum bi bilgisi olan varmı?

Kardeşim de yolda bulup bakmıştı iyileşti ama ne durumda olduğuna da bağlı.
Yine de veterinere götürmek gerek. Enfeksiyon kapmış olabilir yarası varsa.
En azından su içmesi lazımdı. Merak ettim şimdiki durumu nedir?fisfisfis

getirdim veterinere ama kendisi ilgilenmedi bitane daha getirdim oda yerinde yokmş bana 2 3 gn bak evde düzelir dediler bende eve getirdim kutuda pskoljsi bozulmasın die saldım evin içine ama sabaha karşı ölmüş(( ertesi gün tekrar getrcektim çok üzüldm yaa

Ben de üzüldüm canım. :gitme:Sen elinden geleni yapmışsın. Nasıl bir veteriner ki ilgilenmiyor. Böylelerinin diplomasını almak lazım. Bu mesleği seçmesinler yapmayacaklarsa.klava:

evet katılşıyorum mesleğini blmeyn anlamayan içinden gelmeyen yapmasın..üzüldüm ama elden başka bişe gelmiyor malesf:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…