Cilt Bakımı Ürünleri kızlarr yardımm...nolurrr!!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

enigmas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
151
0
kızlar öncelikle ergenliğe ilk girdiğim zamanlardan beri devam eden sivilce problemim var yüzüm kızarıklık dolu ve iltihaplı sivilcelerim var ..ne yaptıysam kurtulamadım deliricem maskeler kremler tonikler yine yok bi değişiklik 17 yaşındayım ilerde geçer mi sizce sadece ergenlikle mi ilgili? var mı benim gibi olup da sonra cildi düzelen..nolur biraz moralimi düzeltin..özgüven falan kalmadı kafamı kaldıramıyorum yolda sanki herkes bana bakıyo..

ya canım bi sakin ol tabikide ergenliğin etkisi wardır ama cilt tipinlede alakalıdır bnm kuzenmnde berbattı neler neler kullndı ama sonra tıp fkltsne doktora gtti tbki daha denymli orda doktrlar ilaç werdi krem hap wb smdi geçti sdc hafif lekelr kldı onada kış glnce leke tedvsi yapıckmş bnce sen önce bi doktora gt we sabret

bende 18 yaşına yeni girdim bendede dönem dönem aynı proplemler oluyordu hatta bi dönem senin bahsettiğin gibi oldu..
doktora gittim bi hap ismini unuttum bide jel verdi düzeldi..
birde imex sabun.. sivilcede biliyosun cilt temizliği çok önemli
birde bi kullandığım ilacın etkisini bidaha göremiyordum ben sürekli ilaç değiştiriyordum şuanda sadece imex kullanıyorum..
birde ne kadar sizde etkili olur bilmem doktor bana yüzümü yıkadıktan sonra kağıt havluyla kurulmamı önerdi daha temiz olabilmesi için..
peki sen bi doktorla uzmanla görüştünmü?

cnm bendede oldu hiçbir ürün kullanmadım bir tane bile sivilce sıkmadm hiçbirine dokunmadım şimdi 20 yaşındaym cildimde hiçbirşey yok

bende 18 yaşına yeni girdim bendede dönem dönem aynı proplemler oluyordu hatta bi dönem senin bahsettiğin gibi oldu..
doktora gittim bi hap ismini unuttum bide jel verdi düzeldi..
birde imex sabun.. sivilcede biliyosun cilt temizliği çok önemli
birde bi kullandığım ilacın etkisini bidaha göremiyordum ben sürekli ilaç değiştiriyordum şuanda sadece imex kullanıyorum..
birde ne kadar sizde etkili olur bilmem doktor bana yüzümü yıkadıktan sonra kağıt havluyla kurulmamı önerdi daha temiz olabilmesi için..
peki sen bi doktorla uzmanla görüştünmü?

yaa aynen işte ben de doktorun verdiklerini kullanıyorum cildim 1 hafta mis gibi oluyo sonra aynen devamm...bitmek bilmiyolar benim kadar cilt temizliğine önem veren yoktur niye oluyo anlamıyorym genetik falan da değil annem de 1 tane sivilce yokmus gençken

kağıt havlu olayna katılıyorum bn sivilcem yok ama kağıt havluya silerm gece temzledktn snra bnce sen cildin yağlı gliba düzenli temzle yüzünü gece özellkle

kağıt havluyu deniycem zaten ayrı bi havlum bile var yani sırf daha temiz olsun diye kendi havlumdan başkasıyla kurulamıyordum

yaa aynen işte ben de doktorun verdiklerini kullanıyorum cildim 1 hafta mis gibi oluyo sonra aynen devamm...bitmek bilmiyolar benim kadar cilt temizliğine önem veren yoktur niye oluyo anlamıyorym genetik falan da değil annem de 1 tane sivilce yokmus gençken
canım bende şöyle oluyor o ilaç bittikden sonra gidiyorum yenisini alıyorum işe yaramıyo büyüsümü bozuluyo ne:))
hap kullanmadım diyosun iltihaplı sivilceleri jeller geçirmiyo ben böyle düşünüyorum yüzeysel olmaması gerekiyo sonuçta iltihap yani

ya son zamanlar da iyice arttı sizce stresten olur mu dersane sınvalrı için aşırı çalşıyorum.

ne zaman geçiceğini bilsem sabredicem ama sonu hiç gelmiycek gibi geliyo çıldıryorm

canım böyle geçmeyen sivilce proplemlerinde genelde şu ilacı öneriyolar Roaccutane
yan etkileri olduğu söyleniyo imzayla veriliyo ama bnm çevremde kullanan oldu kesin sonuç verdi annem bile kullandı bi doktorla görüş sor istersen

duymuştum bu ilacı evet bakalım son çare bunu kullanırım belki de başka bi cildiyeciye gdicem o da işe yaramassa

bende sabah akşam yüzümü jelle güzelce yıkarım ve kağıt havluyla kurularım hepsi hikaye ne insanlar var yüzünü bile yıkamıyo..
sivilce problemi içten gelir cildiyenin verdiği ilaçlar işe yaramıyorsa birde kadın hastalıklarına gözükün yumurtalıklarında kist varsa o sivilce yapar

X