Kızlarr yardımlarınızı bekliyorum

1Minikhatun

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
391
255
23
Geçen yine bu konu hakkinda konu açmıştım. Kasık mantari olmuşum malasef krem kullanıyorum suan onun dışında tekrarlamaması icin onereceginiz bişey var mi. Aşırı kaşıntı ve yanma devam ediyor

mantar olduguna eminmisin? bu kadae uzun sürmezdi kremle . fitilde kullaniyormusun? en fazla 3 günde geciyor mantar.

annemdede bi dönem cok fena oldu. egzama deniyor sanirim öyle birsey cikti sonunda. farkli tedavi gördü.

doktora gittin baktirdin mi?

ben bir ara sürekli olmaya başladım baktım kremler işe yaramıyor internetten araştırdım ve sirke kullandım sirke ve suyu karıştırıp pamukla hafif hafif sürdüm ama içeri kaçmayacak şekilde ve bir daha olmadım,
doktor mantar varken kot pantolon filan sıkan şeyler giyme kesinlikle demişti bir de

Bunu bende yaptım Benimki de geçmişti ama çok tahriş olmuşsa yakabilir konu sahibi bilgine

Bir cok krem kullandim gecirmedi bugün bir kreme başladım doktorun dedigine gore surekli tekrarlıyormus halbuki temizliğe cok onem veririm nasil oluyor anlamiyorum

Sirkeye de basladim bugün ama aşırı yakıyor pamukla yaptm bende... sirke sürdükten sonra kurulamaya gerek var mi?

1,5 yıl önce oldum .
Allahım dünyam kararırdı .
Muayene oldum 1 fitil , 1 krem verdı .
1 haftada çok şükür tamamen geçti .

Ayrıca ben yoğurtta sürdüm ama sonra tekrra oluyordu .
Muhakkak muayene ol ve ilaçlarını iç .

Bir cok krem kullandim gecirmedi bugün bir kreme başladım doktorun dedigine gore surekli tekrarlıyormus halbuki temizliğe cok onem veririm nasil oluyor anlamiyorum

fitil kullan, sanirim pecete filan kullaniyordun. sadece suyla yika o bölgeni we ic camasirin pamuk olsun

Ilık su ve sirke. Hep sıcak ve kuru tut canim. Ayaklarını da üşütme. Taşa basma. Çok geçmiş olsun.

Pamuklu kiyafetler ve iç camasirlari giyinin.
Annem ayağındaki mantarlara kremden çok kolonya sürer yanlış bilgi mi diye düşünmez. Kaşıntıya iyi geliyor der durur.

Tekrarlanirsa yine tedavi olursunuz gözünüzde buyutmeyin ve kötülüğü çağırmayın üstünüze.

6 dikislik bi yaram var benim de doktor operasyonda bu hastalık tekrar edebilir dedi.

Ilk çok kafaya taktım sonra olursa olur ne yapayim dedim simdi yarayi yokluyorum kafama takmiyorum.
Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…