- 21 Eylül 2016
- 391
- 255
- 23
- Konu Sahibi 1Minikhatun
Geçen yine bu konu hakkinda konu açmıştım. Kasık mantari olmuşum malasef krem kullanıyorum suan onun dışında tekrarlamaması icin onereceginiz bişey var mi. Aşırı kaşıntı ve yanma devam ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bir ara sürekli olmaya başladım baktım kremler işe yaramıyor internetten araştırdım ve sirke kullandım sirke ve suyu karıştırıp pamukla hafif hafif sürdüm ama içeri kaçmayacak şekilde ve bir daha olmadım,Geçen yine bu konu hakkinda konu açmıştım. Kasık mantari olmuşum malasef krem kullanıyorum suan onun dışında tekrarlamaması icin onereceginiz bişey var mi. Aşırı kaşıntı ve yanma devam ediyor
Bunu bende yaptım Benimki de geçmişti ama çok tahriş olmuşsa yakabilir konu sahibi bilgineben bir ara sürekli olmaya başladım baktım kremler işe yaramıyor internetten araştırdım ve sirke kullandım sirke ve suyu karıştırıp pamukla hafif hafif sürdüm ama içeri kaçmayacak şekilde ve bir daha olmadım,
doktor mantar varken kot pantolon filan sıkan şeyler giyme kesinlikle demişti bir de
evet canım aynenBunu bende yaptım Benimki de geçmişti ama çok tahriş olmuşsa yakabilir konu sahibi bilgine
mantar olduguna eminmisin? bu kadae uzun sürmezdi kremle . fitilde kullaniyormusun? en fazla 3 günde geciyor mantar.
annemdede bi dönem cok fena oldu. egzama deniyor sanirim öyle birsey cikti sonunda. farkli tedavi gördü.
doktora gittin baktirdin mi?
Ise yarar mi ki?Yogurt
ben bir ara sürekli olmaya başladım baktım kremler işe yaramıyor internetten araştırdım ve sirke kullandım sirke ve suyu karıştırıp pamukla hafif hafif sürdüm ama içeri kaçmayacak şekilde ve bir daha olmadım,
doktor mantar varken kot pantolon filan sıkan şeyler giyme kesinlikle demişti bir de
Aynen cok yakıyorBunu bende yaptım Benimki de geçmişti ama çok tahriş olmuşsa yakabilir konu sahibi bilgine
Bir cok krem kullandim gecirmedi bugün bir kreme başladım doktorun dedigine gore surekli tekrarlıyormus halbuki temizliğe cok onem veririm nasil oluyor anlamiyorum
Evet bir hafta kür yap :) her gece yatmadan önce sür :) gecmis olsunIse yarar mi ki?
Fitil kullandm cnm ama mantar icten degil dışta o yuzden ise yaramadi yanifitil kullan, sanirim pecete filan kullaniyordun. sadece suyla yika o bölgeni we ic camasirin pamuk olsun
Fazla temizliyor ve nemli bırakıyorsanız olurBir cok krem kullandim gecirmedi bugün bir kreme başladım doktorun dedigine gore surekli tekrarlıyormus halbuki temizliğe cok onem veririm nasil oluyor anlamiyorum