• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo Dekorasyonu Kızlarr yardımınıza ihtiyacım varr :)

sedaak

PoYRaz & Elif
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
527
121
123
MERHABA CANLARIM evimizin banyosunu yeniliyoruz kırmızı beyaz bır seramik seçtik ve dik olarak döşemeyı düşünüyoruz klozet arkası dusa kabın banyo dolabı arkassı derken 2 DUVAR sade beyaz kalıyor brıne çmasr mak.koyup arksnıda kırmızı yapıp kalan duvarada 2 sıra kırmızı atsam çok mu doldurmus olurum sizn dizaynlarnz nasl ?

ben ce ben bu dizayn uzerin de yurumeye devam ederdim ama sadece makineyi bos bembeyaz olan yerde kesin birakirdim...o makinenin duvarina kirmizi cerceveli bir aksesuarlar suslerdim hem daha eglenceli ve sik bir otam olusmus olur diye dusunuyorum ama tabiki sadece br fikir..

ben ce ben bu dizayn uzerin de yurumeye devam ederdim ama sadece makineyi bos bembeyaz olan yerde kesin birakirdim...o makinenin duvarina kirmizi cerceveli bir aksesuarlar suslerdim hem daha eglenceli ve sik bir otam olusmus olur diye dusunuyorum ama tabiki sadece br fikir..

teskkr ederm cnm cevabn ve fıkrın ıcın :)

Back
X