• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kızlarr yardımınıza ihtiyacım varr tanışma gününde nasıl giyinmeliyim :(

61serra

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
74
2
18
34
İstanbul
canlarım 1 ay sonra erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya bize gelecekler gün belli oldu çok şükür.
ilk tanışma yapacağız 2-3 gün sonrada söz neysee..

şuan düşündüğüm tek şey tanışma gününde ne giyineceğim çok kafam karışık:S

-siyah bol paça pantolon ve üzerinede renkli şık bir gömlek düşündüm nasıl olur sizce?
evin içinde olacağım için elbise etek giyinmek istemedim..

sizler ne düşünüyorsunuz ne giyindiniz ne tavsiye edersinizzz ??

fikirlerinizi almak istiyorum :26:

öncelikle hayırlı olsun canım :16:
ben elbise giymiştim isteme olduğunda, sade dizlerime gelen, etek kısmı siyah üst kısmı siyah beyaz çiçekli kolsuz bir elbiseydi, kısa topuklu zarif bir ayakkabı tercih etmiştim.. elbisenin daha şık duracağı kanısındayım ancak senin içinden geçmiyorsa, siyah bir pantolonla üzerine açık renk şık bir bluz da şık olur yine kısa topuk bir ayakkabı tercih et derim:34: heyecanlı olucaksın çünkü rahat edebilmelisin:1:

teşekkür ederim canım :) eminim çok hoş olmuştur.

benim tanışmayla söz arası 2-3 gün olcak sözümde siyah düz bir elbise giyineceğim,
birazda onun için elbise giymek istemiyorum birde evde olacağından ayakkabı olurmuki bilemedim şimdi genelde terlik giyinirsin falan diyolar arkadaşlar.

ama ben ayakkabı işini yinede düşüneceğim hihi :)
ahh ahh ne zormuş bu işler daha o günler gelmeden neler düşünüyoruz :S
birde ilk defa tanışıcam ailesiyle çok heycanlıyımm güzelde görünmek istiyorum

teşekkür ederim canım :) eminim çok hoş olmuştur.

benim tanışmayla söz arası 2-3 gün olcak sözümde siyah düz bir elbise giyineceğim,
birazda onun için elbise giymek istemiyorum birde evde olacağından ayakkabı olurmuki bilemedim şimdi genelde terlik giyinirsin falan diyolar arkadaşlar.

ama ben ayakkabı işini yinede düşüneceğim hihi :)
ahh ahh ne zormuş bu işler daha o günler gelmeden neler düşünüyoruz :S
birde ilk defa tanışıcam ailesiyle çok heycanlıyımm güzelde görünmek istiyorum

ayakkabı güzel olur bence canım evde olucak giymiyeyim diye düşünme, kıyafeti tamamlıyor bence ayakkabı:34: benim eltilerim geldikleride ayakkbılarını getirip giymişlerdi mesela, sen de gönül rahtlığıyla giyebilrsin:34:
dediğin gibi söz de elbise giyecekler pantolon bluz olabilir tanışmada canım
zor işler ama tatlı telaşlar:16::16:
sözden sonra nişan da yapacakmısınız ayrıyeten? yoksa hepsi bir arada mı olacak?

Pantolon degilde sade bir elbise tercih edebilirsin ayakkabı mutlaka giy derim :)

nişan 1-2 ay sonra olcak tatlım inşallah.

nişanı dört gözle bekliyorum en renklisinden giyinicem :1:

birde uzaktan gelecekler ilk defa tanışçam ailesiyle o yüzden siyah tercih ettim sade ama hoş yakıştırıyorumda kendime.

tanışmada biraz daha renkli olıyım dedim ama yine siyah pantolon giyineceğim :) üstüne renkli bişe uydurucam onunda oldu bitttiii :)

Canım aslinda ne icinden geliyosa giy sik ve hos dur yeter yoksa tutup da aslinda elbisene bakan yok ama illa ki insan ozeniyor boyle seylere hos olmak istiyor..

Ha bana kalsa sozum ayri olsa ben sade siyah bi elbiseyle gecmem yani biraz renk katardm sanirm.. bana gelince tanismamda koyu laci dizlerde kendinden desenli kumasli sifir kol bi elbise giydim ve babet giydim takilar ve babetim kremdi..kiz istemeye geldiklerinde de yine dizustu bordo kadife kollari ve sirtinda ufak dantel detaylari olan bir elbise ve bu sefer topuklu siyah ayakkabi giydim..ve takilarimi da siyah yaptm genelde.. hatta sayfamda var bakabilirsn.. nisanim ve sozum birlikte olcak onda zaten abiye giyecegim ;)

http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-isteme/659555-2-asamamizi-atlattik-kiz-verildiii.html

Son düzenleme:
güzel olmuş canım hayırlı uğurlu olsun :)

bakalım belki yeni br elbise bakabilirim fazla vaktimde yok çalışıyorumda kış geldi seçenekte az

neyse onlar hallolur bi şekilde ailelerimiz iyi anlaşırlar inş.:)

Ben tanışmada etek ve bluz giymiştim, altına ayakkabı giymedim çünkü ev oturması gibiydi. İsteme için de sade kolsuz bir elbise aldım, altına hafif topuklu bir ayakkabı giyeceğim. Nişan faslı için de sade bir tuvalet ve ayrı bir ayakkabı. Her olayda kıyafetime level atlatıyorum bir nevi :9:

nişan 1-2 ay sonra olcak tatlım inşallah.

nişanı dört gözle bekliyorum en renklisinden giyinicem :1:

birde uzaktan gelecekler ilk defa tanışçam ailesiyle o yüzden siyah tercih ettim sade ama hoş yakıştırıyorumda kendime.

tanışmada biraz daha renkli olıyım dedim ama yine siyah pantolon giyineceğim :) üstüne renkli bişe uydurucam onunda oldu bitttiii :)

REnkli giyinmek için niçin nişanı bekliyorsunuz?
Madem ilk tanışmaymış herkesin gözü gönlü açılsın giyinin en renklisinden.
Pantolon,etek,elbise,bornoz hiç farketmez renkli olunca herşey göze güzel görünür.
Patlatın canlı renkleri insanlara enerji verir renkler.
O yüzden bu renk kombinlerini iyi düşünün derim.
Hayırlı olsun inşallaah darısı başımıza aaaaah ahh

sağolun kızlar bende hep sadelikten yanayım nedense tabi tanışmadada simsiyah olmicam pantolonum siyah üstümde krem gömlek olcak hihi :)) sözde elbisem hazır siyah sıfır kol bir elbise takılarla canlılık vereceğim, fazla bakma şansımda yok çünkü mecbur giyineceğim içimede sindi zaten hafta sonu heryere baktım hiç güzel elbise bulamadım :S en iyisi benimkiydi vallahi :1:

herşey gönlümüze göre olsun inşallah kızlarr Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin,çok heycanlı güzel şeyler bunlar :)

güzel olmuş canım hayırlı uğurlu olsun :)

bakalım belki yeni br elbise bakabilirim fazla vaktimde yok çalışıyorumda kış geldi seçenekte az

neyse onlar hallolur bi şekilde ailelerimiz iyi anlaşırlar inş.:)

En onemlisi de o canm aileler anlassin inşallah sen keyfine gorene istersen giyyy ;))

Back