Sivilceli Ciltler kızlarr yardımınıza ihtiyacım var :(((((

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

melek_1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
74
0
36
3 günden beri sivilcelerim için ilaç kullanıorm ve yüzümde kızarıklıkla brlikte yanmalar var n yapacğımı bilmiorm ( eczanenin tavsiyesi üzerine aldım ilaçları. Numis med diye bi sabunla yıkıyorum sabah cleocin t diye solüsyon sürüorum akşamda tekrar sabunla yıkayp acnelyse diye krem sürüorm ama dediğim gibi kızarıklık ve yanma oldu yüzümde ( bunun olması doğalmı bi bilginiz varmı??

ama eczacı tavsiyesiyle olmaz ki.ben cilt doktoruna gittim bir sürü tahlil yapıldı tam kan tahlili yumurtalıklarıma bile bakıldı.önce neden oluyor sivilceleriniz ona bakılmalı.bazı ilaçlarımız sizinle aynı ama ben de yanma kızarma falan hiç olmadı.ama doktorum olabileceğini olması durumunda gün aşırı sürmem gerektiğini sorun olmayacağını söylemişti.benim cildim dayanıklıdır reaksiyon vermedi demek ki cildiniz hassas.

melekçim cildinin tahriş olma ihtimali yüksek her temizleme sabunuyla her sivilce jeli uyuşmayabilir her yüzde aynı reaksiyonu vermeyebilir bu sebepten ya hemen bir doktora görün yada kullandığın ürünleri bırak hiç bir sivilce ilacınıda tavsiye üzerine alma da kullanmada canım hipokort da sürebilirsin tahriş için benim yüzüm tahriş olduğunda onu vermişti doktor

haklısın cnm eczane tavsiyesiyle yapmamam gerekirdi mafoldumben sabahtan beri nemlendirici sürüorm ve her defasında canım acıo kullanmayı bıraktıım reçetesinde kullanımı bırktığımzdan itibaren bi kaç gün içerisnde yan etkilerin sona ereceği yazıo inşallah geçer yoksa doktorun yoları gözüktü bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…