How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kizlarr yardimci olurmusunuzz??

Kubra011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2018
179
178
53
27
Öncelikle merhaba aranizda yeniyim. Bir derdim var. 3 yillik evliyim ve hic korunmadik bebek istiyoruz. Adetlerim evlendikten sonra duzensiz olmaya basladi 30-40 gunde bir olurum. Bat im 29 agustostu ve o gun ve ertesi gun hafif pembemsi bir lekelenmem oldu ve kesildi. Adetimin uzerinden 6 gun gectiginde idrar testi yaptim fakat idrarimin dogal yolla gelmesini beklemeden bol su ictim ve testi yaptim negatifti. 11 gun gecti hala adet olmadim. Tekrar test yapmaya korkuyorum malumunuz 3 yildir bekliyoruz her seferinde negatifi gormek bizi cok uzuyor. Size sorum su sizce hamile olma ihtimalim var midir. Yardim edermisiniz

Sonucu görmekten korkarak yaklaşmayın. Bence bilmemek daha zor. Bence hemen bir kan testi yaptirin yada tekrar bı idrar testi alın yarın sabah ilk odrarinizla yapın. Umarım Rabbim gönlünüze göre verir

Sonucu görmekten korkarak yaklaşmayın. Bence bilmemek daha zor. Bence hemen bir kan testi yaptirin yada tekrar bı idrar testi alın yarın sabah ilk odrarinizla yapın. Umarım Rabbim gönlünüze göre verir
Dogru diyorsunuz. Tesekkur ederim cevabiniz icin ama daha onconcede 10 gun kadar gecikmelerim oldugu icin kararsiz kaliyorum esimin ailesinin ignelemeleri de cabasi. P.tesi bir idrar testi alip tekrarlasam iyi olur sanirim

Peki bu kanama hamilelik belirtisimidir acaba yoksa psikolojik olarak mi etkilenip geciyorum ki

Peki bu kanama hamilelik belirtisimidir acaba yoksa psikolojik olarak mi etkilenip geciyorum ki

Açıkçası bende çok kişiden bunun bebeğin rahme yerleşmesinin belirtisi olduğunu duydum ama ben hamileligimde böyle bişey yaşamadım. Yanlış yönlendirmek istemem

Açıkçası bende çok kişiden bunun bebeğin rahme yerleşmesinin belirtisi olduğunu duydum ama ben hamileligimde böyle bişey yaşamadım. Yanlış yönlendirmek istemem
Anladim bide mide bulanrilariniz ne zaman basladi bende bir mide bulantisi var var ama erken mi bilmiyorum bunun icin gosuslerimde siskinlikte yok hic normalde adet olacagim zaman bile agrimaya baslardi 1 hafta oncesinden

Anladim bide mide bulanrilariniz ne zaman basladi bende bir mide bulantisi var var ama erken mi bilmiyorum bunun icin gosuslerimde siskinlikte yok hic normalde adet olacagim zaman bile agrimaya baslardi 1 hafta oncesinden

Benim mide bulantim adetim hamile olduğumu ogrendikten nerdeyse 2 hafta sonra başladı tatlım psikolojik de olabiliyor böyle şeyler. Stres yapma sakın sakin ol inşallah bu sefer hamilesindir

Benim mide bulantim adetim hamile olduğumu ogrendikten nerdeyse 2 hafta sonra başladı tatlım psikolojik de olabiliyor böyle şeyler. Stres yapma sakın sakin ol inşallah bu sefer hamilesindir
İnsallah canim tesekkur ederim cevaplarin icin rabbin herkesin gonlune gore versin nsallah

Back