kızlarr yardımcı olurmusunuz?

loryn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
69
0
kızlar malum kışın yiyip yiyip yaz gelince aman allahım ben naptım diyenlerdenim :/ :) evime bir spor aleti almak istiyorum malesef spor salonlarına gdecek maddi durumum yok :/
sorunum göbek basen ve arka bacaklrda üstelik bu yaşta selülit
almak istediğim alet ya kondisyon bisikleti yada leg magic siz hangisini önerirsiniz?
şu aleti kullandım böyle yararı oldu diyenler varsa önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden yardmcı olan herkese teşekkür ederm.. :)

Canim oncelikle meraba bende sendenim sozu uzatmaya gerek yok seceneklerinin arasinda kosu bandi yok ama bnce kosu bandi al neden dersen anladigim gobek bel bolgende bacaklarindan problmin var dedigin aletleri alirsan bacak bolgeni calistirirsin ama kosu bandiyla orantili zayiflarsin
Bnm uyguladigim programi soyliyim canim sana herdun en az 40 dk hizli tempoda yuruyorum yururknde sauna esofman giyiyorum yurudukten sonra da plates bandiyla bacak ve gobek hareketlerini yapiyorum ve gozle gorulur incelme var canim bnce bu soylediklerrimi dikkate al..

Canım çok sağol evde koşu bandı var ben ekstradan bacak ve göbek için hangisi daha yararlı olur diye sormak istedim.

canım kondisyon bisikleti bacaklar için çok yararlı ama bir okadar da yorucu. bende var 5 yılda kaç kere bindin dersen 20 yi geçmemiştir. ama kardeşim kullandı ve zayıfladı ordan biliyorum. bense o kadar yoruldum ki devam etmek hiç içimden gelmedi

Teşekkür ederim canım yorucu olduğunu bende duydum bende o yüzden kararsız kaldım bide leg magic için bütün alt bölgeyi çalıştırdığı için selülitlerinde gidiceği yazıyo aklım leg magice de kayıyo çok kararsız kaldıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…