• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr yardım

Mucize2015

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
88
85
8
34
Merhaba kızlar. Tüp bebek ile 5+5 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim. Geçen hafta keseyi gördük çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz inşallah 🤲. Başlarda göğüs hassasiyetim varken şuan yok nerdeyse. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Herşey yolunda mıdır sizce ☹️

Merhaba kızlar. Tüp bebek ile 5+5 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim. Geçen hafta keseyi gördük çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz inşallah 🤲. Başlarda göğüs hassasiyetim varken şuan yok nerdeyse. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Herşey yolunda mıdır sizce ☹️
Banada oyle oldu hep hatta ilerleyen haftalarda da devam etti bu durum bende çok panik oluyodum biseyler ters mi gidiyor diye ama çok sukur yolunda hersey

Sizin gebelik durumunuz ne oldu ben de aynı göğüs şişkinliği vardı şimdi yok

Merhaba hamileliğiniz devam ettmismiydi acaba bende aynı durumdayım.

Back