kızlarr yardım.. yumurta geliştirici iğne,çatlatma iğnesi ve duphaston...

• Konu Sahibi Konu Sahibi sveh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sveh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.801
8
108
İstanbul
selam kızlar ben 4 yıllık evliyim pcoluyum 1 senedir yoğun bir şekilde bebek tedavisi görüyorum klomen çatlatma iğnesi ve duphaston kullandım adetlerm düzensizdi ama tedaviye başladktan snra düzeldi duphaston kullandığım için.. neyse klomen yumurtamı geliştiriyodu ama cvp alamadk bu ay yumurta geliştirici fostimon kullandm 75 mg 5 tanesi yeterli geldi ve çatlatma iğnemi oldm bi hafta sonra doktora gittim doktor yumurtan çatlamamış sen dvm et ilişkiye dedi.. bi hafta geçti yani 4 gün önce bnm kahverengi lekelenmem başladı. normalde duphaston biter 2 3 gün sonra adet olurdm ama hapın bitmesine iki gün varken kahverengi akıntı başladı adetm başlıyo dedim ama bgn kesildi.. bu ayın 2sindeydi adet günüm bi hafta önce oldu yani lekelenmem.. dengem iyice bozuldu anlayamıyorum artık hç bişiyi yumurtam çatlamadıysa bi hafta sonra ne bu akıntı şimdi azda değil ama fazlada değildi( ayy çok karışık yazdım k.bakmayın sıkılmazsınz inşaAllah okurken bana akıl verin kızlarr neden böle olmuş olabilir napmam lazım doktorumu aradım dedi ilacını almayı unutmuşsundur dedi unutmadm ama her ayki gibi sabah akşam içtim... bekleyeyimmi adetimi gelmesi için doktora gdeyimmi..

İnşallah en Kısa sürede hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…