Gelinlik Modelleri Kızlarr yardım lütfen :( içime sinmeyen gelinliğim

kararsizgelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
4
0
35
Öncelikle merhabalar forumu uzun süredir takip etmeme rağmen mesaj atmak bugune kısmetmiş ben kısmetse temmuzda evleneceğim ama gelinlik seçiminde biraz acele ettim ve şu an içime sinmiyo napmam gerek hiç bilmiyorum huzursuzum açıkçası hayalimdeki gelinlik bütçemizi aştıgı için bunda karar kılmıştım bi fikir verin lütfen foto yüklüyürum
20150322_125707.jpg
20150322_125707.jpg 20150322_125707.jpg IMG-20150602-WA0005-1.jpg
IMG-20150602-WA0005-1.jpg

canım bence yakışmış gayet güzel duruyor ayrıca gelinlik hiç kötü olur mu bütçenize göre hareket etmişsiniz boşuna üzülme düğünde çok güzel görüneceksin buna eminim:KK68:

Tesekkur ederim yormlariniz icin beden buyuk geldi daralttilar guya ama biraz potluk oldu tekrar yapildi falan bu resinde ipleri tam ayarli degil ondan biraz oyle sizce değiştirmeli miyim cok mukemmel waouvvv bise degil dimi salakligima yanayim

bence güzel bir gelinlik,
içinize sinsin, o gün makyaj ve saçla bütünlük yakalanınca çok daha güzel görüneceksiniz şüphesiz..

tam benzer olmasa da benimde gelinliğimin danteli sizinki gibi yan iniyor..
yani nasıl tarif etsem hani önünde baklava motifi gibi boşluklar oluşmuş ya iki kumaşın birleştiği yerde...
benimde gelinliğim öyle...
ve benim o birleştiği kısımlarda inci işlemeler var..

belki sizde öyle azıcık süslü hale getirebilirsiniz..

gelinliği taşımak da önemli...
o sizin ve sizden başka kimseye daha iyi yakışamaz...
moralinizi bozmayın... azıcık daraltma ile belki biraz şeffaf pullarla daha ışıl ışıl hale gelebilir...
tabi seviyorsanız ışıltıyı ...
mutlulukla giyin inşallah :KK73:

Bu gelinlik uzerine gore dikildimi?? yoksa hazirmi?? Bir kac hatalari var duzeltilirse gayet guzel olacaktir sonradan attigin mesajdaki tek resim biraz daha oturmus hali sanirim.yapildikca toparlaniyor tek yapman gereken tamamen uzerine gore gelinligi oturtturmak baska sikinti yok uzulme sac makyaj isin icine girince toparlanir.:KK200::KK200:

moralini bozma hiç.senin abarttığın gibi kötü bir gelinlik değil asla.hayalindeki gelinliği bile alsaydın emin ol yine bir kusur bulacaktın.çünkü bende öyleyim.hem şimdi normal ev haliyle gelinliği giymişsin tabi beğenmezsin kendini.o gün o gelinlik içinde kuğular gibi olucaksın.saç,makyaj hepsi bir birini tamamlayınca eminim harika gözükeceksin.şimdiden mutluluklar.

Aslinda ornek olsun bu durum heycanlanioruz erkenden karar verioruz aslinda karar degil heyecanla karar verdik sanioruz.dahs bir dusunup kafamizda oturtup oyle karar versek daha iyi.aklinda ne vardi yada ne varki icine sinmior suanda.gelinligin cok hos sıkinti yapma gayette guzel olucaksin ins .artik gelinlik icinde etrafa baska biseye bakma dusunme kafan iyice karisir.zayiflamamaya calis.sac ve makyaja karar ver artik bu saatten sonra.guzel bir makyaj ve sacla ins prenses gibi olursun :KK68:

Öncelikle merhabalar forumu uzun süredir takip etmeme rağmen mesaj atmak bugune kısmetmiş ben kısmetse temmuzda evleneceğim ama gelinlik seçiminde biraz acele ettim ve şu an içime sinmiyo napmam gerek hiç bilmiyorum huzursuzum açıkçası hayalimdeki gelinlik bütçemizi aştıgı için bunda karar kılmıştım bi fikir verin lütfen foto yüklüyürum Eki Görüntüle 1547225 Eki Görüntüle 1547225 Eki Görüntüle 1547225 Eki Görüntüle 1547227 Eki Görüntüle 1547227
canım öncelikle Allah mesut etsin
ben kötü gelinlik kavramı nedir bilmiyorum açıkçası gelinlik işte beyaz kabarık falan
bence gelinlikteki eksiler şunlar; çok simli olması,çok hareket, kıvrım, kat vb. olması gözü yorar. bir de perde gibi saten olanları sevmiyorum mesela.
senin gelinliğinde sevmediğin nedir?
değiştirme şansı var mı? değiştirsem mi diye sormuşsun.
hayalinde ki gelinlik nasıl bir tipti ki onu da ekleseydin

gayet hoş olmuş. hiç moralinizi bozmayın. daha bunun saçı var makyajı var . onlar da olunca peri gibi olursunuz:KK68: Şimdiden mutluluklarHoppa:KK9:

Moralinizi bozmanız gereken hiçbirşey yok. Gelinlik bu ya, kötü durur mu hiç :) Bütçenize göre hareket etmenizi de kutluyorum. Sadece belden biraz tadilat yapıp biraz da üzerinize oturtulması gerkiyor. Hafif potluk var gibi. Bir ömür mutluluklar diliyorum..

fiziğiniz düzgün gayet yakışmış size gelinlik. arkadaşların dediği gibi o gün saçınızla makyajınızla ve yüzünüzdeki gülümsemenizle daha da güzel olacaksınız. :KK68:
şimdiden mutluluklar :KK60:

Çoook güzel olmuş canım, asıl önemli olan evliliğinin hayalindeki gibi olması, gerisi hikaye, Allah korusun mutsuz bir evliliğin olursa dünyanın eeeen güzel gelinliğini giymiş olsan neye yarar

X