kızlarr yardım emzirme ilaç:(

kirmizikar86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
125
5
46
Adana
kızlar dişim apse yaptı çenem kocaman oldu kızım 3 aylık emiyor daha:nazar:aile hekimim ampisina die bir antbiyotik yazdı ama prospektüsünde anne sütüne geçer bebeğe zarar verebilir yazıyo.delircem:(off napmalıyım sizce?bu ilaç hakkında bilgisi olan varmı,eczacıda sorun olmaz dedi ama bu prospektüs nie böyle:(bu diş ağrısıda bişeye benzemiyor çok zor:(

aile hekimi yerine dişçiye gitseydin cnm farklı bir ilaç verir belki allah yardımcın olsun diş ağrısı çok zor

haklısın canım pazartesi gideyim diyorum ama bu ilacada başlamassam dayanamam sanırım ozamana kadar:(bu ilaç hakkında bir fikri olan var mı ki

aile hekimi yerine dişçiye gitseydin cnm farklı bir ilaç verir belki allah yardımcın olsun diş ağrısı çok zor

diş hekimi tıp doktorundan daha iyi mi bilecek süte geçen geçmeyen ilaçları
emziren ve gebelerde en uygun grup penisilinlerdir zaten.
adam psikopat mı çocuğa zarar verecek ilacı yazsın:ssz:

hamilelik ve emzirme döneminde a ve b kategorisindeki ilaçları veriyor doktorlar
size verilen ilacın gebelik ve emzime kategorisi b
zararı olma ihtimali az diye biliyorum ama doktor arkadaşlar daha iyi bilir tabi

bu ilaçta penisilin grubunda sanırım.haklısınız arkadaşlar artık Allaha emanet içeceğim mecburen.ya ben bu prospektüs leri anlamıyorum dünde bebeğimi götürdüm doktora şurup yazdı ama çocuk doktoru,hafif gribi var bunu bir hafta içsin dedi prsopektüste 6 yaşından küçük çocuklarda tıbbi zorunluluk olmadıkça içilmemelidir yazıyo.buyur burdan yak:)valla zor işler bu işler.Rabbim şifa versin bebişlerimize:)

korkutmak istemem ama söz konusu bebeğin olunca yazmadan duramazdım, emin olmadan içme derim. 7 aylık hamileyken dr. un yazdığı bir ilaç yüzünden (aile hekimi)bebeğimi kaybediyordum neredeyse.prospektüsünü okuyunca içmemeye karar vermiştim, kendi kadın doğum dr.uma danışınca iyi ki içmemişim dedim. ya okumadan dr.verdi diye içseydim, kim verecekti bebeğimin hesabını? diş ağrısı berbat bişeydir bilirim, ama dediğin gibi emin olmadan kullanma derim. yine de sen bilirsin.

Back