Kizlarr yardim edin:)

gamzebyrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
106
13
27
Arkadaşlar merhaba. Ben 18 yasindayim açık liseye 2012 kayitliyim ama kredim hâlâ 86 :KK43: zorunlu dersim 13 ama Mart ayında hepsini vermeyi umut ediyorum. Aklı başına sonradan gelenlerdenim :) hedef koydum her sinavdan 20 25 kredi alirsam seneye mezunum inşallah ders calisma arkadaşı isteyen olursa mesaj atabilir sonuçta ders calismak moralle olur:) birde kızlar ek sinavlara kimler girebiliyor bilgilendirir misiniz 10. Donemdeyim

Son düzenleme:
Ve birsey daha açık liseyi bitiripte üniversite kazananlar bolumleriyle birlikte yazabilir mi en çok ihtiyacım olan şey moral ve umut çünki herkes yapamazsin gözüyle bakiyor

valla sende bu azim varken liseyi erkenden bitirir üniversiteyi bile kazanırsın,morelini bozma boşuna :KK66:
bu arada bende açıköğretimdeyim çalışma arkadaşı teklifine katılmak isterim..Hoppa
ek sınavlara kredisi mezun olmaya yakın kişiler giriyor diye hatırlıyorum sanki ?

Tabikide olur ister özel olarak istersende buradan çok memnun olurum:) evet bende öyle biliyorum ama 8 donemin üstünde olanlarda girebiliyo diye duydum da onun için sordum. Umarim bitirebilirim yoksa depresif moduna girecegim;D

Tabikide olur ister özel olarak istersende buradan çok memnun olurum:) evet bende öyle biliyorum ama 8 donemin üstünde olanlarda girebiliyo diye duydum da onun için sordum. Umarim bitirebilirim yoksa depresif moduna girecegim;D

ozelden calisabiliriz o zaman,sende istersen tabi? :)
bende ayni durumdayim 6 senedir okuyorum bitmedi yani.. bitmedigi gibi beni baya biktirdi :KK43:
neyseki son 21 kredim kaldi da rahatladim biraz :KK66: okul bitince mevlut okutmayi dusunuyorum :KK70: :KK70:

21 kredimi az kalmış seniin ne güzel benim daha çook vaar 4 sene oldu benimde :KK43: bencede okut bende o düşüncedeyim artık gına geldi sınava gir gir bitmiyo :KK70:

Kizlaaaaarr :) ben de aöl mezunuyum geçen sene mezun oldum 23 yasiňdayim 4 senede bitti ustelik 3 sınava hiç girmedim :)) hiç 30 kredi almadim ama 28 kredi aldım iki defa. Hic ders calismadim :)))) ortak derslerim çoktan bitmisti kredimi tamamlamam için seçmeli seçmek zorunda kaliyodum hep çok zevkliydi coook özlüyorum :KK43: şimdi açık üni okumak istiyorum bakalım ne olcak :)

ay tebrikler iç çekerek okudum cidden :) ders çalışmadan nasıl oluyo yahu anlamıyorum bir türlü ben ders seçtikten sonra hemen başlıyorum çalışmaya ama hiç 28 kredi almadım :KK43: özlemeyin ya biz mezun olup kurtulmaya çalışıyoruz :) bu arada istediğiniz bölümü okursunuz inşallah :)

ay tebrikler iç çekerek okudum cidden :) ders çalışmadan nasıl oluyo yahu anlamıyorum bir türlü ben ders seçtikten sonra hemen başlıyorum çalışmaya ama hiç 28 kredi almadım :KK43: özlemeyin ya biz mezun olup kurtulmaya çalışıyoruz :) bu arada istediğiniz bölümü okursunuz inşallah :)

Canm benim insallah sen de hemen bitirirsin :-* Ya okulu birakali bayada olmuştu aöle başlayınca kursa gittim 1 dönem bi de çok aşırı kitap okuyodum genel kulturum çok iyiydi bunlar bana katkı sağladı tabi biraz sansliyim da :)))hiiic anlamadığım derslerde o piti piti yapiodum tekerlemelerle de seciyodum şıklari çok egleniyodum kendi kendime :)))))))) inşallah sen de canım kardeşim hemen bitirip uniye gecersin istediğin bölümü okuyup güzel bir ise yerleşirsin inşallah ♥♥♥ :-*

amiiiiiiinn bütün isteyenler için inşallaahh :) istediğim bölüm var bakalım bi bitirebilsem:KK43: püf noktası genel kültür çok kitap okumak yani bunu değerlendireceğim sağolasın:) bazılarıda çıkmış soruları çözün diyo onu hiç yaptınız mı ?

amiiiiiiinn bütün isteyenler için inşallaahh :) istediğim bölüm var bakalım bi bitirebilsem:KK43: püf noktası genel kültür çok kitap okumak yani bunu değerlendireceğim sağolasın:) bazılarıda çıkmış soruları çözün diyo onu hiç yaptınız mı ?

Ya aslında şöyle birşey hocamız hep derdi çok okuduğunuz için aklınızda mutlaka birşey kalır soru okurkende cevaplardan hangisi ilk aklınıza geliyosa doğrusu odur illaki animsarsiniz diyodu :) çıkmış sorular da çok iyi ilk dönemler ben de cozuyodum :) ama bazen hiç alakasız sorular geliyo :)

tabikide ben şuan açık lisenin sitesinde olan online testlerden çözüyorum mesela :) 1.5 senede bitiremezsem pes edeceğimi biliyorum o yüzden çok çalışmam okumam lazım yaşıtlarımın hepsi şuan ünide :KK43:

tabikide ben şuan açık lisenin sitesinde olan online testlerden çözüyorum mesela :) 1.5 senede bitiremezsem pes edeceğimi biliyorum o yüzden çok çalışmam okumam lazım yaşıtlarımın hepsi şuan ünide :KK43:

Hic yaşıtlarına bakma bence hemen kendini bırakmaya endekslersen olmaz ki az güç al dediğin gibi çalışman lazimm kiii çalışıyorum :-* Allahım zihin açıklığı versin kardeşim benim Allahım yardimcin olsun inşallah ♥♥♥

evet bakalım kendimi kısa sürede bitirmeye endeksledim buda sınavlardan yüksek kredi almak çabalamak demek pes etmek yoook :) Allah razı olsun canım benim seninde Allah yardımcın olsun

Daha önce çıkmış sorulara çalış çoğu soru daha önceki sorular oluyor bu da benden sana küçük bir tavsiye olsun :)

hadi ya bir ara çalışıyodum sonra bıraktım ama tamamdır tekrar çalışırım sağolasın :)

ben lıse 2 de bıraktım tekrra devam etmek ıstıyorum lıseye gecen sene kayıt oldum ama sınavlara flaan gıdemedım kaldı bu seede kayıtları kacırdım 3 donem kayıtlarını olma hakkım var mı yoksa seneyımı beklemem lazım cvp verırmısınız nolur

2. dönem sınavlarına girdik canım 3. dönemde temmuzda kayıt yenilersen girersin ama 3 dönemede full girmek istiyosan önümüzdeki seneyi beklemen gerekiyo

X