Kızlarr Yardım Edin Ne olurr Bebeğim Ailem ve Kocam Ailesi Hk.

Canım sende kabul et sesini cikarma simdilik bi kac gun dayanirsin illaki sana karsi ole birinin hakareti olucktir vs seni uzdugu sende bunu bi sklde telefonla fln kanitlrsin dersin benm sutum kesilcek hegun stres yasiyoum bi iki gune gcr dedim ama olmuyck hadi beni dusunmedin bunca zmn cocugumuzu dusun baski altinda hisediyorum.kendimi dersin hem zitlasmamis olursun esinle aran bozlmsz hemde 5 10 gundn sonfa anenle bkrsiniz..

öNCELİKLEE BEN MEMURUM ÇALIŞIYORUM. ŞU AN HAMİLEYİM EŞİMLEE ŞİMDİDEN BEBEĞE KİM BAKICAK DİYE TARTSMAYA BASLADIK. O KENDI ANNESİ BAKSIN ISTIYOR BEN DE DOLAYISIYLA KENDI ANNEM. KAYINVALİDEM YENI EVLİYKEN BANA ÇOK ÇEKTİRDİ HATTA EŞİMLE BOŞANMA EVRESİ BİLE YASADIK ONUN YUZUNDEN KAYINVALİDEMİN AGZI BOZUK BIRAZ VE BEN BEBEĞİM ÖYLE LAFLAR DUYSUN İSTEMEDİĞİİM İÇİN BAKMASINI ISTEMIYORUM YOKSAA BİRAZ O BAKAR BİRAZ BENIM ANNEM DERİM AMA İNANNIN AGZI ÇOK BOZUK NORMAL BISEYMIŞ GİBİ SÖYLER BEBEĞİM ÖYLE ŞEYLER DUYMASIN :KK43: EŞİM BU SABAH AİLENE SÖLEE HEVESLENMESİNLER ANNEM BAKACAK DEDİ BEN DEE KİM MUSAİTSE O BAKAR DEDIM . SEN UNUT DEDI BENIM ANNEM BAKACAK DEDI BEN DE SİNİRLENDİM HİÇ KONUSMADIM KÜSTÜM KENDI DE SONRA BANA SEN DİK KAFALI OLMAA BENI DINLESEN SENI COK MUTLU EDERIM ANNEM BAKACAK İSTER KABUL EDER MUTLU OLURSUN İSTERSEN KABUL ETMEZ BÖYLE TARTISIR İKİMİZİ DE SIKINTIYA SOKARSIN DIYOR.. BEN NAPICAMMM
Böyle bi eşle işin zor ..

Benim ki geçen gün gelmiş iste oglan olursa babamın adini koycam dedi ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Bende dedimki neden
esim: soy devam etsin
ben:ssoy adla degil soyisimle devam eder
ben o kadar kusayim kanamam olsun agrim olsun totom ignelerden delik deşik olsun sen tek başına karar ver oldu canim.hayata yeni birey getiriyom yeni isim istiyorum sen babanin adiyla seslenirken benim cekecegim acıları dusunuyonmu dedim.ben babamin acisini kalbime gomemisken.eger cok istiyorsan ver ama bizi kaybedersin dedim.kimsenin babasinin adını cocuguma veremem kendi babam dahil çünkü babamın öldüğünü kabullenemedim ben daha.Ismi sen ver ama yeni isim olsun dedim.

Esim:ttamam tamam sen nasil istiyorsan dedi.
ZItlasmadim ama kendimi de ezdirmedim.
Esine duygularını anlatamiyorsan mektup yazarak denesen olmaz mi kendini 2.planda hissetigini onceden sana deger verdigini ama artik degistigini seni coj uzdugunu bu durumun.veya acikca anlatsan dinlemezmi?Duygularımi esime anlatmasaydim belki o da inatlasirdi ama kalbimde ne varsa döktüm belki sende de ise yarar.

Esine kalbini acmayi dene olmazmi farklı stratejiler bakarsin Canım olmazsa.

kimi bakacak bulamaz, kimi boyle hangisi diye kavga eder :)

bENIM AİLEM İSE BUNLARDAN HABERSİZ TORUNU İÇİN HAZIRLIK YAPIYOR CUNKU İLK TORUUNLARII ÇOK HEVESLİLERRR EŞİM DOĞUM YAPTIGINDA BILE BENIM ANNEM KALACAK SENIN YANINDA SIMDIDEN ANNENGİLE SÖYLEE DİYORR DUA EDİYORUM BAŞKA ÇIKIŞ YOLUM YOK KENDIMI COK GUCSUZ HISSEDIYORUM

Kusura bakmayın ama eşinize sinir oldum şuan,
Neden böyle posta koyar gibi!! şimdiden söyleyim bu böyle olacak şu şöyle olacak..
Sana zorla kabul ettirme çabasında..
Hem erkekler öyle herşeye karışmasın ya hiç yakışmıyor ne o kadın gibi dındıklayıp duruyo
Yok doğum yapınca annem bakacak... buna bile karışıyor.. omu doğum yapıp saatlerce sancı çekip dikişleri olacak
Şimdi sana bunları yazarken.. yıllar öncesine gittim.. :KK51:
Hatırlıyorum da ben doğum yaptığımda annem 15 gün bana baktı, el üstünde tuttu
Çok zor olmuştu doğumum riskliydi.
Annem bana bebekler gibi baktı diye el üstünde tuttu diye ilk eşim olacak yaratık(boynu altında kalsın)
Annemi evden kovmaktan beter etmişti... neyse anlatsam ağlarım. küçüktüm nasıl için için ağladım bir Allah bilir

Ö
bENIM AİLEM İSE BUNLARDAN HABERSİZ TORUNU İÇİN HAZIRLIK YAPIYOR CUNKU İLK TORUUNLARII ÇOK HEVESLİLERRR EŞİM DOĞUM YAPTIGINDA BILE BENIM ANNEM KALACAK SENIN YANINDA SIMDIDEN ANNENGİLE SÖYLEE DİYORR DUA EDİYORUM BAŞKA ÇIKIŞ YOLUM YOK KENDIMI COK GUCSUZ HISSEDIYORUM
öyle deme,, Alalh yoluna koyar.Allahım sana havale ediyorum sen doğrusunu bilirsin de..ama en güzel günlerini mahvetme..pes etme ama kendi içinde bunu kabullenmeye çalış. Allahm yardmcın olsun..

DAHAA BEBEK DOĞMADAN BUNLARI TARTISMAYA BAŞLADIK ÇOK STRES OLUYORUM KIZLAR YAA BENIM AİLEMİ EŞİM SAYMIYOR TEK ERKEĞİM BEN DİYOR BENIM ÇOCUGUMU BENIM AİLEM YETİŞTİRCEK ONLARIN VELİAHTI DIYOR
Bence esas sorun esinizin bencil olmasi.anlayissiz ve egoist olmasi.
Siz sonucta calisiyorsunuz.cocuga kimin bakmasi konusunda bence esas karar kadina aittir...sahsen esim hic mudahil olmaz boyle seylere..

veliaht ne ya? eşiniz kraliyet ailesinden olduğunu sanıyor herhalde.

ağzı bozuksa çocuğu düzgün yetiştiremez, pes etmeyin. kendi anneniz baksın çocuğa. bu erkekler de bebek bakımına bile karışıyor.:110:

Benim ki geçen gün gelmiş iste oglan olursa babamın adini koycam dedi ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Bende dedimki neden
esim: soy devam etsin
ben:ssoy adla degil soyisimle devam eder
ben o kadar kusayim kanamam olsun agrim olsun totom ignelerden delik deşik olsun sen tek başına karar ver oldu canim.hayata yeni birey getiriyom yeni isim istiyorum sen babanin adiyla seslenirken benim cekecegim acıları dusunuyonmu dedim.ben babamin acisini kalbime gomemisken.eger cok istiyorsan ver ama bizi kaybedersin dedim.kimsenin babasinin adını cocuguma veremem kendi babam dahil çünkü babamın öldüğünü kabullenemedim ben daha.Ismi sen ver ama yeni isim olsun dedim.

Esim:ttamam tamam sen nasil istiyorsan dedi.
ZItlasmadim ama kendimi de ezdirmedim.
Esine duygularını anlatamiyorsan mektup yazarak denesen olmaz mi kendini 2.planda hissetigini onceden sana deger verdigini ama artik degistigini seni coj uzdugunu bu durumun.veya acikca anlatsan dinlemezmi?Duygularımi esime anlatmasaydim belki o da inatlasirdi ama kalbimde ne varsa döktüm belki sende de ise yarar.

Esine kalbini acmayi dene olmazmi farklı stratejiler bakarsin Canım olmazsa.
Çok tşk ederım canım çok çok çok inan dediğini yapıCAM AKŞAM

öNCELİKLEE BEN MEMURUM ÇALIŞIYORUM. ŞU AN HAMİLEYİM EŞİMLEE ŞİMDİDEN BEBEĞE KİM BAKICAK DİYE TARTSMAYA BASLADIK. O KENDI ANNESİ BAKSIN ISTIYOR BEN DE DOLAYISIYLA KENDI ANNEM. KAYINVALİDEM YENI EVLİYKEN BANA ÇOK ÇEKTİRDİ HATTA EŞİMLE BOŞANMA EVRESİ BİLE YASADIK ONUN YUZUNDEN KAYINVALİDEMİN AGZI BOZUK BIRAZ VE BEN BEBEĞİM ÖYLE LAFLAR DUYSUN İSTEMEDİĞİİM İÇİN BAKMASINI ISTEMIYORUM YOKSAA BİRAZ O BAKAR BİRAZ BENIM ANNEM DERİM AMA İNANNIN AGZI ÇOK BOZUK NORMAL BISEYMIŞ GİBİ SÖYLER BEBEĞİM ÖYLE ŞEYLER DUYMASIN :KK43: EŞİM BU SABAH AİLENE SÖLEE HEVESLENMESİNLER ANNEM BAKACAK DEDİ BEN DEE KİM MUSAİTSE O BAKAR DEDIM . SEN UNUT DEDI BENIM ANNEM BAKACAK DEDI BEN DE SİNİRLENDİM HİÇ KONUSMADIM KÜSTÜM KENDI DE SONRA BANA SEN DİK KAFALI OLMAA BENI DINLESEN SENI COK MUTLU EDERIM ANNEM BAKACAK İSTER KABUL EDER MUTLU OLURSUN İSTERSEN KABUL ETMEZ BÖYLE TARTISIR İKİMİZİ DE SIKINTIYA SOKARSIN DIYOR.. BEN NAPICAMMM
Istifa edicem
Kendim
Bakicam de.

Terbiyesiz herif

DİK KAFALI OLMAA BENI DINLESEN SENI COK MUTLU EDERIM

EŞİM BU SABAH AİLENE SÖLEE HEVESLENMESİNLER ANNEM BAKACAK DEDİ

Ya böyle saygisiz adamlari neden baba yapiyorsunuz anlamadim! Ne demek ailen heves etmesin, onun annesi can, senin anneninki patilcan mi? Bide ne demek "beni dinlesen çok mutlu ederim"??

Sana birsey söyleyim mi? Kv'de sizi bosanma noktasina getirmedi. Esin getirmistir. Sonuçta 3.cü bir sahis, bir evliligi asla bitiremez, sadece o evliligi yasayan biri bunu onaylarsa bitirir.

Neyse, artik olan olmus. Senin yerinde olsam ya bakici tutarim, yada kendi anneme baktiririm. Esim bundan dolayi küsecek, bosanacaksa, buyursun bosansin. Hos ben olsam çoktaandir bu adamdan bosanmis olurdum da neyse...

Son düzenleme:
kIZLAR SİZE ÖNERİM KENDİ KÜLTÜRÜNÜZ DE OLMAYAN VE KENDI SEVIYENIZDE )GEREK EĞİTİM GEREK HUY OLSUN )OLMAYAN BİRİYLE EVLENMEYIN AİLELERİNİZİN UYUŞTUGU AYNI KÜLTÜRDE İNSANLARLAA EVLLİLİK YAPIN SEVGİ BOŞ BUNU BİLİN BNI COK SEVIYOR DEMEYINN EVLENINCE SEVGİ İKİNCİ PLANDA OLUYOR BU GIBI INSANLARDAA ALLAH HAERKESIN YARDIMCISI OLSUN BEN BU AKŞAM EŞİME BÜTÜN DUYGU VE DÜŞÜNCELERİMİ SÖLÜCEM İSTER ANLAR İSTER ANLAMAZ KENDI BILIRR BEN HERSEYI GÖZE ALIRIM EVLADIM ICIN

veliaht ne ya? eşiniz kraliyet ailesinden olduğunu sanıyor herhalde.

ağzı bozuksa çocuğu düzgün yetiştiremez, pes etmeyin. kendi anneniz baksın çocuğa. bu erkekler de bebek bakımına bile karışıyor.:110:
Agzi bozuk bir kraliyet ailesi :)
Cok soylular ya onlarin kufurleri bile ozeldir eminim.

memurlukta 2 yıl ücretsiz izin hakkınız var!! üstelik amirinizin onayı şart değil yazın dilekçenizi analık izninizin bitimini müteakip ücretisz izin istediğinizi belirtin diğer arkadaşlarda bunu önermiş size ..bu istifa demek değil bende kızım için 2 yıl ücretsiz izin kullandım..amirinizin size 6 ay izin biçmesi yetkisi dahilinde değil sizin sadece talep etmeniz yeterli..bebeğinizde Allah izin verirse zaten 2 yaşına gelir o zamana kadar çok şey değişir kreşe verirsiniz

yazıldı mı bilmiyorum ama devlet memuruysan amirinde müdüründe senin yasal hakkına karışamaz al 2 yıl ücretsiz izin bak bebeğine.

X