Kızlarr Yardım Edin Ne olurr Bebeğim Ailem ve Kocam Ailesi Hk.

hatta, bu kalan 20 haftayı leyhinize çevirebilirsiniz..
kocanızı tavlamaya bakın..
haklısın deyin, tabiki bakacaklar deyin, torun tatlı olurmuş deyin, ondan çok siz hevesli gibi görünün..
kocanızı arkanıza alırsanız sizden iyisi yok..
ayrı falan yatmayın, aranızı iyi tutun..
daha çok var, kalp kırmayalım deyin.. yapıcı olalım deyin..
ama hiçbi zaman net olmayın, yani ''benim annem bakacak'' yada ''hayır annen bakamaz'' dialoglarına girmeyin hiç..
Iyi fikir olumlu bi fikir

İki yıl ücretsiz izin hakkınız var, hiçbir amiriniz bunu almanızı engelleyemez..

Sonra da kreşe verin ne sizin anneniz ne de onun annesi baksın...

İş inada binmiş çünkü...

+
Ayrıca bebek doğsun bakımında can atan kv bakalım ne kadar bakmak isteyecek??
Bir bebeğe bakmak zordur, hastanesi olacak, işi olacak, yani öyle kolay değil...

Üzme bebeğini, doğunca bak hep ağlar.. :))

eşine de söyle üzme beni, bebeğimi üzmeye hakkın yok de.

Çektigimizz sıkıntılar yetmıyorr bır dee bunlar cıktıı :KK43: zaten karnım buyuyor kaşınıyorrr bulantılarım geçmedı zor gunler gecırıyorumm :KK43:

Merhaba canım bende 10+1 deyim daha yeniyim anlıyacağın ama eşim simdiden başladı annen gelsin eve alışsin duzeni öğrensin bundan sonra bizimle yaşasın diye.Babami 4 ay once kanserden kaybettim malesef. Sen rahat edemezsen yakinlarda ev kiralayayim annene.Bebege dönüşümlü bakarlar kayinvalidem alt katimda 8 yasinda kızıma bakiyor. annen simdi gelmezse dogumdan once burda olsun sen rahat et.diye soylenip duruyo aksamda aradı eee anne ne zaman gelcen gelip alalım seni diye.Senin kocan gb kocam olsa valla annenmi önemli benim iisteklerimmi diye sorar madem annesini bukadar istiyor valizi elini tıkar buyur annenle yaşa derim atarım kapı önüne mahkeme yeni doğan bebegi ona verecek hali yok ya.Tabi kocanı bebegin ve annenden daha çok seviyorsan bilemem canım.

Dua ett canım baanaa ama izin konusu olmaz amirim sadece 6 ay dedı 6 aydan sonra napıcamı bılmıyorum eşim çok kararlı ben bu evre de tamam deyıp gecmeli miyim kabullenmiş gibi ya da bılmıyorum yaa nasıl bı yol izlicemii :KK43:

tamam deyip kabullenme ... doğumda kendiannesini ister her kadın... ne denek vveliahdı olacak senin koca padişah soyundan mı geliyor ... sen taşıyıcı annesi değilsin o çocuk üzerinde senin söz hakkın var ... o diyorsa benim dediğimi yap mutlu olalım diye sende kullan aynı cümleyi ... kesinlikle taviz verme... kendi annen kalmıyorsa hastahanede onun anneside kalmasın kendi baksın sana ... yok diretiyorsa annem kalacak diye iki anne de kalsın ... çok sinir oldum eşine ... baskı altında tutmak istiyor gibi

Belki sert yazmış gibi izlenim uyandirmak istemem ama cok sinirlendim eşinize.Sanki tek başına yaptı çocuğu o doğuruyor o çekecek acılarida tek başına karar verme yetkisine sahip. Insallah bir çözüme kavusturursun.

Hastaneye bile annen gelmiyecek demesi hiç hoş değil ağrın olcak sızın olacak kendi alilene daha çok nazın geçer. Daha çocuk doğmadan böyle inat yapıyorsa doğum sonrası stresli bir dönem seni bekliyor sanırım.

Merhaba canım bende 10+1 deyim daha yeniyim anlıyacağın ama eşim simdiden başladı annen gelsin eve alışsin duzeni öğrensin bundan sonra bizimle yaşasın diye.Babami 4 ay once kanserden kaybettim malesef. Sen rahat edemezsen yakinlarda ev kiralayayim annene.Bebege dönüşümlü bakarlar kayinvalidem alt katimda 8 yasinda kızıma bakiyor. annen simdi gelmezse dogumdan once burda olsun sen rahat et.diye soylenip duruyo aksamda aradı eee anne ne zaman gelcen gelip alalım seni diye.Senin kocan gb kocam olsa valla annenmi önemli benim iisteklerimmi diye sorar madem annesini bukadar istiyor valizi elini tıkar buyur annenle yaşa derim atarım kapı önüne mahkeme yeni doğan bebegi ona verecek hali yok ya.Tabi kocanı bebegin ve annenden daha çok seviyorsan bilemem canım.
bencedesert olmuş yorumunuz sonuçta karşınızda sizin gibi hamile ve hassas bi bayan var kullandığınız kelimelerle tercih edilen edilmeyene gelmiş laf.herkezin yaşımı hayata bakışı farklıdır elbet ama karşımızdaki insanıda rencide edip ümeden ve özel durumunu göz önüne alarak yorum yapılması gerektiğini düşünüyorum ben.konu sahibine nispet yapar gibi benim eşim şöyle böyle anlatmışsınzı sonrada annesin mi sizimi daha çok seviyor diyerek kırıcı olmuşsunuz?Allah mutluluğunuzu bozmayıp her ikinizede bebeklerinizi salıkla kucağına almayı nasip etsin.

Önce eşinize kabul etmiş gibi davranın.. Kv. nize de sen bakacaksın anne deyin.. Sonra her görüşmenizde evine ve kendine müdahale edin şaka yollu, anne artık gezmeyi unut felan deyin, evindeki eşyalara anne bunu buradan kaldırmak lazım, şunun yerini degistirelim, evi baştan düzenlemen lazım sonuçta veliahtın evi burası artık ona göre kuracaksın düzenini deyin... Gülerek, eğlenerek ona ne kadar zorlanacağını belli edin... Eşinizle annesinin yanında tatil planlarını konuş annen çocuğa bakar biz güzel bir tatil yaparız felan de..
Hatta siz kendiniz benim annem bakamaz, annemi zor durumda bırakamam deyin.. Bi kaç haftaya kalmaz neden senin annen bakmıyor demeye başlarlar...

Cok sinirim bozuldu ya!! Iyi o zaman madem sen ailene veliaht istiyosun al bi tane de sen doğur karnindan, o sizin veliahtiniz olsun diyeydin. Butun o sıkıntıları dertleri sen çek sonra çıksın benim ailemin veliahti bilmem ne. Bosansaniz cocuğu devlet bile anneye veriyor o ne hakla veliaht edinmiş? ? Bence bu konuda net olun, taviz vermeyin

Boyle kocaya çocuk fazla baba olmayı haketmeyexek kadar bencil !!!
Bu kadar tavizi hayatta vermem kimse beni istemediğimi bisey yapmaya zorlayamaz tavrını koy bu kadar anasına duskunse gider anasıyla yasar umrumda bile olmaz ne demek anan heveslwnmesin gelmesin kalmasın bakmasin oldu paşam kimsin acaba sen de beni emir erin gibi yonetiyorsun saygısız çok sinirlendim eşine lütfen taviz verme

Şimdiden dert etme arkadaşım, benim annemler bize biraz uzakta kayınvalidem 10 dakikalık mesafede eşimle konuşurken annem seve seve bakar torunu zaten can atıyor doğsunda bakayım diye diyordu. Çocuk doğdu kayınvalidem yan çizdi eşimde görmüş oldu bakmak için can atan annesini. :) Ama benden sana tavsiye inada bindirme, ben öyle yaptım tamam dedim sonuçta benim için fark etmez anneanne ya da babaanne ikisininde çok iyi bakacağını biliyorum sonuçta ikisininde torunu aynı şey benim için dedim. O zamanlar ben bakmayı kabul etmeyeceğini bilsemde eşime söylemedim söylemiş olsaydım sen annemin bakmasını istemiyorsun olacaktı işin boyutu. Kendi gördü beni de bu konuda suçlayamadı. Annemde uzak olduğu için bakıcı tuttuk yorgan gitti kavga bitti anlayacağın.

bencedesert olmuş yorumunuz sonuçta karşınızda sizin gibi hamile ve hassas bi bayan var kullandığınız kelimelerle tercih edilen edilmeyene gelmiş laf.herkezin yaşımı hayata bakışı farklıdır elbet ama karşımızdaki insanıda rencide edip ümeden ve özel durumunu göz önüne alarak yorum yapılması gerektiğini düşünüyorum ben.konu sahibine nispet yapar gibi benim eşim şöyle böyle anlatmışsınzı sonrada annesin mi sizimi daha çok seviyor diyerek kırıcı olmuşsunuz?Allah mutluluğunuzu bozmayıp her ikinizede bebeklerinizi salıkla kucağına almayı nasip etsin.

Ben nispet yapmadim canim olmasi gerekeni esinin nasil yapmasi gerektigini anlattim isteyen istediği gibi algilar.beni sadece konu sahibi baglar.

Hanımefendinin eşi illa annemde annem diyorsa ne yapmalı sizce.Tabiki hanimefendi sormali annenmi benmi diye yarin obur gün pisman olursa bugünler geri gelmicek.yarın esi annem derse bu kadincagiz ben olacaklari nasıl onceden goremedim demicek mi?Adam illa ailem diyorda bu kız agac kavugundan mi cikti Allah aşkına. Benim yorumumda sizi degil konu sahibini iilgilendirir.Size iyi günler dilerim.

Çocuğunuzun değil Eşinizin derdine düşün çünkü böyle bir evlilik çocuk için daha tehlikeli. Bu nedir ya yok beni dinlersen seni çok mutlu ederim yok tek çocuk veliaht bna esim öyle bişey diycek bitarafimla katılana kadar gülerim afedersin de. Neyin veliahtiymis acaba fazla dizi izliyor herkes sonra herkes kendini prens padişah çocuğu Şehzade falan sanıyor :-) çocuğu sen tasiyosun 9 ay sen bakiyosun tüm fedakarlığı sen yapiyosun hiç kusura bakmiycak kibire bak çok sinir oldum. Ezdirmeyin kendinizi lütfen

hepinizee çok tşk ederımmm kızlarr akşam eşimleee konusup içimdekileri söylemeyee karar verdım bu kararım karsısında nasıl cevap verır bılmıyorum amaa içimdekileri sölücemm bilsin işinee gelmiyorsaa da kendi annesinin evine gitsin bebeğimi kocam dahi olsa üzmesine izin vermicem cunku burnum kanadı sancım cogaldı hiç bişey ondan önemli değil bu tavırlaa akşam cumlelerım sekillenir zaten ama akşama kadar iş yerınde tırnaklarımı yerım o ayrıı .. hayırlısı hepinize ayrı ayrı tşklerrr iyiki varsınız

Memur olduğuna göre ücretsiz izin alabileceğini biliyorsundur, 6 aydan sonra. O zaman eşine kimse bakmayacak ben işe ara vereceğim ben bakacağım de. Bu ne saygısızlık, bencillik ya. Çocuk sadece onun çocuğu değil.

hepinizee çok tşk ederımmm kızlarr akşam eşimleee konusup içimdekileri söylemeyee karar verdım bu kararım karsısında nasıl cevap verır bılmıyorum amaa içimdekileri sölücemm bilsin işinee gelmiyorsaa da kendi annesinin evine gitsin bebeğimi kocam dahi olsa üzmesine izin vermicem cunku burnum kanadı sancım cogaldı hiç bişey ondan önemli değil bu tavırlaa akşam cumlelerım sekillenir zaten ama akşama kadar iş yerınde tırnaklarımı yerım o ayrıı .. hayırlısı hepinize ayrı ayrı tşklerrr iyiki varsınız

Canim sana yazdim ama nasil davranmasi gerekir diye yazdim asla nispet yapmadim. Seni uzmek kırmak istemem.benim kayinvalidemde ilk evlendigimde kabullenmedi beni hep başkasını istiyormus gelin dıye yüzüme söylerdi kizim dogup kendi evime tasindigimda 3 hafta konusmadi benimle.bebegi niye o degil ben yikiyormusum istersen bide emzir.herkes super degil ama zamanla eşime kimi zaman huyuna gidip kimi zaman rest cekerek dogrulari gosterdim.
Tek diyeceğim once kendini üzme sen iyi olursan bebeginde iyi olur.Bende kanamali geciriyorum stresini anlıyorum canim.

öNCELİKLEE BEN MEMURUM ÇALIŞIYORUM. ŞU AN HAMİLEYİM EŞİMLEE ŞİMDİDEN BEBEĞE KİM BAKICAK DİYE TARTSMAYA BASLADIK. O KENDI ANNESİ BAKSIN ISTIYOR BEN DE DOLAYISIYLA KENDI ANNEM. KAYINVALİDEM YENI EVLİYKEN BANA ÇOK ÇEKTİRDİ HATTA EŞİMLE BOŞANMA EVRESİ BİLE YASADIK ONUN YUZUNDEN KAYINVALİDEMİN AGZI BOZUK BIRAZ VE BEN BEBEĞİM ÖYLE LAFLAR DUYSUN İSTEMEDİĞİİM İÇİN BAKMASINI ISTEMIYORUM YOKSAA BİRAZ O BAKAR BİRAZ BENIM ANNEM DERİM AMA İNANNIN AGZI ÇOK BOZUK NORMAL BISEYMIŞ GİBİ SÖYLER BEBEĞİM ÖYLE ŞEYLER DUYMASIN :KK43: EŞİM BU SABAH AİLENE SÖLEE HEVESLENMESİNLER ANNEM BAKACAK DEDİ BEN DEE KİM MUSAİTSE O BAKAR DEDIM . SEN UNUT DEDI BENIM ANNEM BAKACAK DEDI BEN DE SİNİRLENDİM HİÇ KONUSMADIM KÜSTÜM KENDI DE SONRA BANA SEN DİK KAFALI OLMAA BENI DINLESEN SENI COK MUTLU EDERIM ANNEM BAKACAK İSTER KABUL EDER MUTLU OLURSUN İSTERSEN KABUL ETMEZ BÖYLE TARTISIR İKİMİZİ DE SIKINTIYA SOKARSIN DIYOR.. BEN NAPICAMMM
senin annen baksın yaaa kocanda nekdr anlayıssız şimdi bebeği istemeye isteemeye kv bakarsa aklın hep onda kalıcak

X