Kızlarr Yardım Edin Ne olurr Bebeğim Ailem ve Kocam Ailesi Hk.

Yakın zamanda doğum yapmış biri olarak konunuz beni o kadar üzdü ve sinirlendirdi ki.Bi kadın doğumunda elbette ki kendi annesini yanında ister.Nazını annen çeker çünkü.Eşiniz tam dayaklık.
Güzellikle anlamıyorlar madem taktik yapacaksınız.O kayınvalideyi geldiğine pişman edin.Ağrınız olmasa da feci ağrılarınız,kanamanız vs varmıs gibi davranın doğumdan sonra.Hicbi ise elinizi sürmeyin.Her işi nazla numarayla ona yaptırın.Kendi kaçar zaten bi süre sonra.
Ben öyle rol ya da kötuluk yapamam kıı fıtratımda yok amaa eşimi ikna etmeye calışcam baska yolu yok

Bende arkadaşa katılıyorum canım çok ağrım var bilmem ne falan hiç bişey yapma o zaten kendi istemez bi daha bu arada canım peki kayınvaliden ben bakıcam bebeğe falan diomu
Kv bu konuyu daha konusmadm konusmakta ıstemedım bilmiyorum cnm

Kusura bakma ama esin cok bencil.. ben senin yaşayacağın seykeri lohusalik döneminde düşünemiyorum simdiden böyle oluyosa cocuk dogunca dahasida olur.. taviz verme aileni ezdirme onlarnda torunu cok sinir bozucu bi durum anlayabilyorum bende bi ksmini yasadm ama hamilesn böyle seyleri dert etme bebeğine yansır esin laftan anlamiyosa kayinvakidene söyle ben annemi yanimda istiyorum diye eger anlayisliysa tmm der eger yuzsuzse allah sana kolaylik versn
su an tavrımı koydum konusmuyoruzz akşam ayrı yattım ilk kez sizce işe yarar m ı baskaa neyapayım

Sen fazla iyi niyetlisin ama eşin değil canım,
masallar diyarında yaşamıyoruz sonuçta .
Bu şekilde daha çook ezilirsin, dişini göster biraz .

Anladım can
Kv bu konuyu daha konusmadm konusmakta ıstemedım bilmiyorum cnm
ım üzme kendini benim bi arkadaşta aynı durumdaydı kayınvalude gezmeyi seven biriydi bakmak istemedi inşAllah seninde öyle olur canım

Sizinkiler iki taraflı da meraklı anlaşılan herkes çocuk bakmaktan kaçar hele ki kayınvalideler...Eşiniz çok cahilmiş her kadın annesinin yanında rahat eder yeri geldiğinde göğsünüzü açıp bebeği emzireceksiniz kimi zaman banyo yapacaksınız eşinize bu durumları anlatın yok anlamayacak bir tipse getirdiğine bin pişman edin.Tam bir prenses olun lohusalık döneminde.

Çok saygısız bır eşiniz varmış,burada evcilık oynanmıyor küçücük bir bebegın hayatının şekıllenmesınden bahsedılıyor.Eger esınız ısrarlı bır sekılde devam edıyorsa kımse bakmayacak bakıcı tutucam deyın..
kızlarr sıkıntıdan burnum kanaddıı bebeklee alakalı degildir dimii :KK43:

su an tavrımı koydum konusmuyoruzz akşam ayrı yattım ilk kez sizce işe yarar m ı baskaa neyapayım
Cnm sen ne yaparsan yap onun ailesinden daha öteye gecemezsn o bildiğini okuyacak kendini yipratirsn cokta diklesme erkek milleti inadı sevmez daha aksi olur bu konuyu hic kayinvalidenle konustun mu

Sizinkiler iki taraflı da meraklı anlaşılan herkes çocuk bakmaktan kaçar hele ki kayınvalideler...Eşiniz çok cahilmiş her kadın annesinin yanında rahat eder yeri geldiğinde göğsünüzü açıp bebeği emzireceksiniz kimi zaman banyo yapacaksınız eşinize bu durumları anlatın yok anlamayacak bir tipse getirdiğine bin pişman edin.Tam bir prenses olun lohusalık döneminde.
bunlarıı anlatıcam henuz konusmadım su an küsüm

daha 20 hafta var doğumunuza..
şimdi tavır yapmanız sonucu değiştirmeyecek bence..
eşinizde şimdi ok der, günü gelince yapacağını yapar..
o yüzden bence şimdiden ağzınızın tadını bozmayın..
ılımlı olun, olur deyin, bakarız deyin, gün doğmadan neler doğar deyin..
o gün geldiğinde de kayınvalideyi yıldırmaya bakın..
bunun kötülükle alakası yok..
oturamayın kalkamayın, acıkın, temizletin, uğraştırın..
arkasına bakmadan kaçar valla :KK48:

daha 20 hafta var doğumunuza..
şimdi tavır yapmanız sonucu değiştirmeyecek bence..
eşinizde şimdi ok der, günü gelince yapacağını yapar..
o yüzden bence şimdiden ağzınızın tadını bozmayın..
ılımlı olun, olur deyin, bakarız deyin, gün doğmadan neler doğar deyin..
o gün geldiğinde de kayınvalideyi yıldırmaya bakın..
bunun kötülükle alakası yok..
oturamayın kalkamayın, acıkın, temizletin, uğraştırın..
arkasına bakmadan kaçar valla :KK48:
cok haklsıınn cnmm

Ah Arkadaşım bendede aynı durum var.Sen devlet memurusun belki vazgeçmen zor olur işinden.Ben özel sektörde iyi pozisyonda çalışıyorum.Eşimin anneannesi ve ailesi de illede onlar bakmak istiyor.Onlarda çok sımarık yetiştiriyorlar,Ama inanılmaz şımarıklık ki eşimin de bu kadar kuzu olmasının sebebide yetiştirme tarzı.
Benim sana tavsıyem varsa imkanın ve evliliğinin bitmesini istemiyorsan işten bir süre ayrılıp çocuğunu kendin büyütmen.kreş yaşına kadar .Zaten memursun kendi kazancın var bence kimseye ihtiyacın yok.Bulunduğun yer neresi bilmiyorum da yenidoğan kreşleri bile var .
Allah yardımcımız olsun.

cok haklsıınn cnmm
hatta, bu kalan 20 haftayı leyhinize çevirebilirsiniz..
kocanızı tavlamaya bakın..
haklısın deyin, tabiki bakacaklar deyin, torun tatlı olurmuş deyin, ondan çok siz hevesli gibi görünün..
kocanızı arkanıza alırsanız sizden iyisi yok..
ayrı falan yatmayın, aranızı iyi tutun..
daha çok var, kalp kırmayalım deyin.. yapıcı olalım deyin..
ama hiçbi zaman net olmayın, yani ''benim annem bakacak'' yada ''hayır annen bakamaz'' dialoglarına girmeyin hiç..

4 ay doğum izni,doğum izni bittikten sonrada ücretsiz izne çıkıp kreş yaşına kadar kendin bakarsın sonrada verirsin kreşe,Sabah bırakır akşam 5 te alırsın ohh miss.

4 ay zaten kendin bakacaksın sonrasını Rabbime bırak.En kötü Resti çekersin :):anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
bakalım canım zaman herseyın ılacıı sımdıden takmayayım dıyorudm zaten zmaanaa bırakmıştım amaa eşim zamana bırakmadıı annem bakacak heveslenme dedı benım annem kırklık yapıyorr kımse bısey almasın ben alamıyor muyum cocugumaa dıye erkeklendıı saçmaa bı duruma surukledı durumu

Kayınvalidemin kardesı benı cok severr diyor kı bana kızım dıyorr o kendı kızının çocuguna da bakmadı gezmesınden tozmasından senınkıne de bakmaz dıyor evde oturup bebek mı bakar o dıyorr AMA yıne de eşimin bu tavrı benı korkutuyorr illa da benım annem bakacak dıyorsa demekk kıı bakar dıyor amaa bakmasın yaa beddua etmekte ıstemıyorum amaa benım cocugumaa bakamayacak dert versın rabbım onaaa allah bılıyor benım onları neden sevmedıgımıı :/(
benim eşimde annem can atar bakmayı çok sevinir diyordu ben annemle ikisinin dönüşümlü akmasını istemiştim annemindeyaşı va çok yıpranmasın te diye 6 aylıkoldu kızım bize geldiklerinde söyledim anne bakarmısın sabahtan 4 saaat dedim aa bakamam ama bakıcı arıyorsanız bulmanıza yardım ederim dedi yemedi yani öyle atıp tutmakkolayda kimse gezip tozmadan taviz verip bakmak istemiyor.sağolsun annem bakıyor kayınvaliden peki bakmak istiyor mu ona yoklasan bi.eşininyaptığıda çok ayıp sanki çocuk olunca ona muhtçmışsın gibi düşünüpü daha çok ezip boyunduruk altna almya çalışıyor sakın kendini ezdirm ve işinden ayrılma ama yasal oalrk 2 yıl ücretsi izin hakkında var bunun taep edebilir istediğin anda işe gei dönebilirsin şimdiden kendni sıkm çocuk bir doğsun herşey düzelir.

X