Kızlarr Yardım Edin Ne olurr Bebeğim Ailem ve Kocam Ailesi Hk.

öNCELİKLEE BEN MEMURUM ÇALIŞIYORUM. ŞU AN HAMİLEYİM EŞİMLEE ŞİMDİDEN BEBEĞE KİM BAKICAK DİYE TARTSMAYA BASLADIK. O KENDI ANNESİ BAKSIN ISTIYOR BEN DE DOLAYISIYLA KENDI ANNEM. KAYINVALİDEM YENI EVLİYKEN BANA ÇOK ÇEKTİRDİ HATTA EŞİMLE BOŞANMA EVRESİ BİLE YASADIK ONUN YUZUNDEN KAYINVALİDEMİN AGZI BOZUK BIRAZ VE BEN BEBEĞİM ÖYLE LAFLAR DUYSUN İSTEMEDİĞİİM İÇİN BAKMASINI ISTEMIYORUM YOKSAA BİRAZ O BAKAR BİRAZ BENIM ANNEM DERİM AMA İNANNIN AGZI ÇOK BOZUK NORMAL BISEYMIŞ GİBİ SÖYLER BEBEĞİM ÖYLE ŞEYLER DUYMASIN :KK43: EŞİM BU SABAH AİLENE SÖLEE HEVESLENMESİNLER ANNEM BAKACAK DEDİ BEN DEE KİM MUSAİTSE O BAKAR DEDIM . SEN UNUT DEDI BENIM ANNEM BAKACAK DEDI BEN DE SİNİRLENDİM HİÇ KONUSMADIM KÜSTÜM KENDI DE SONRA BANA SEN DİK KAFALI OLMAA BENI DINLESEN SENI COK MUTLU EDERIM ANNEM BAKACAK İSTER KABUL EDER MUTLU OLURSUN İSTERSEN KABUL ETMEZ BÖYLE TARTISIR İKİMİZİ DE SIKINTIYA SOKARSIN DIYOR.. BEN NAPICAMMM
Napıcam diye birşey yok. Annesi sizsiniz. Bi iki sperm atmakla çözülmüyor o işler. Anne kime baktırmak istiyorsa o bakar bebeğe. İnanın öyle sıkıntılı bir sürec ki, istemediğiniz biri bakarsa hayat size zindan olur.

Napıcam diye birşey yok. Annesi sizsiniz. Bi iki sperm atmakla çözülmüyor o işler. Anne kime baktırmak istiyorsa o bakar bebeğe. İnanın öyle sıkıntılı bir sürec ki, istemediğiniz biri bakarsa hayat size zindan olur.
Bir erkeğin karısını saymaması demek bu halbukı her konuda fıkrımı alırdı ama sımdı cocuk olunca böle oldu nasıl bu durumla başa cıkıcam bılmyrm

Dua ett canım baanaa ama izin konusu olmaz amirim sadece 6 ay dedı 6 aydan sonra napıcamı bılmıyorum eşim çok kararlı ben bu evre de tamam deyıp gecmeli miyim kabullenmiş gibi ya da bılmıyorum yaa nasıl bı yol izlicemii :KK43:
devlet memurusunuz amirinize mi bağlı bu izin ?

Bir erkeğin karısını saymaması demek bu halbukı her konuda fıkrımı alırdı ama sımdı cocuk olunca böle oldu nasıl bu durumla başa cıkıcam bılmyrm
Muhtemelen annesinin dolduruşuna geliyor. Eşiniz nasıl bir karakter bilmiyorum ama ince ince işlemeniz gerekebilir.

O bizim cocuğmuz, bizim istediğimiz sekilde yetişmeli, anneme nazım gecer belki ama senin annene gecmez. Aramız bozulur vs vs gibi ikna edemez misiniz?

Muhtemelen annesinin dolduruşuna geliyor. Eşiniz nasıl bir karakter bilmiyorum ama ince ince işlemeniz gerekebilir.

O bizim cocuğmuz, bizim istediğimiz sekilde yetişmeli, anneme nazım gecer belki ama senin annene gecmez. Aramız bozulur vs vs gibi ikna edemez misiniz?
su an konusmuyorumm amaa konustugum zaman bunları da söleyecegm cnm tşk edemrmm

Evet bu yorumun altına imzamı atıyorum dört dörtlük akıl olmuş valla. Benim eşim de tam ince ince işlenecek karakter ama bende de o yetenek yok. Elmayra bana da yardım ettt:KK43:(

Evet bu yorumun altına imzamı atıyorum dört dörtlük akıl olmuş valla. Benim eşim de tam ince ince işlenecek karakter ama bende de o yetenek yok. Elmayra bana da yardım ettt:KK43:(
ben deee ölee uyanıklık yapamıyorumm alttan alttan işleyemiyorum ama denemek lazım sisyasetcı olmak lazım snaırım

bi erkeğee annesini karalamak daha beter cıkmaza sokarr kabul etmez

Bir erkeğe o yapılmaz bu yapılmaz demeyin, gitsin istediği doktora, dilbilimciye sorsun. Üniversite mezunu insansınız sonuçta, eşinize de anlayacağı uslubu siz biliyorsunuz. Bir şeyin tam sebebini söylemedikçe o sorun çözülmez, gidip "rezil anan o bozuk ağzıyla mı çocuğa bakacak?" demeyeceksiniz herhalde. Zaten daha cıkmaza sokacak bir durum kalmamış sustuğunuz zaman eşiniz birden düşüncesini değiştirmeyecek. Ki kabul etmese ne olcak annesinin konuşma tarzını bilmiyor mu?

Çok saygısız bır eşiniz varmış,burada evcilık oynanmıyor küçücük bir bebegın hayatının şekıllenmesınden bahsedılıyor.Eger esınız ısrarlı bır sekılde devam edıyorsa kımse bakmayacak bakıcı tutucam deyın..

evett amirim rica etti 6 ay kullan dıyee ısler yogun ve yerıme bakacak kımse yok zaten süt izni de varr
yerinize birini atamak zorunda kalırlar .Hangi kurumdasınız bilmiyorum ama bazı şeyler işten önemlidir diye düşünüyorum.

memurluktan istifa edememm cocugumuda onlaraa bırakamamm ne yapcamı şaştım . ki eşim de işten cıkmamaaa ızın vermezzz

İşte tam da bu :)
2 yıla kadar ücretsiz izin hakkın varmış
İznini al, bebeğine kendin bak
2 yılın sonunda da ya işten ayrılıcam ya da annem bakacak diye diret
Memurluk söz konusu olunca unutuverir veliahtlığı
Tüm bunlar bir yana kocanın zihniyeti çok korkunç, Allah yardımcın olsun

Yakın zamanda doğum yapmış biri olarak konunuz beni o kadar üzdü ve sinirlendirdi ki.Bi kadın doğumunda elbette ki kendi annesini yanında ister.Nazını annen çeker çünkü.Eşiniz tam dayaklık.
Güzellikle anlamıyorlar madem taktik yapacaksınız.O kayınvalideyi geldiğine pişman edin.Ağrınız olmasa da feci ağrılarınız,kanamanız vs varmıs gibi davranın doğumdan sonra.Hicbi ise elinizi sürmeyin.Her işi nazla numarayla ona yaptırın.Kendi kaçar zaten bi süre sonra.

öNCELİKLEE BEN MEMURUM ÇALIŞIYORUM. ŞU AN HAMİLEYİM EŞİMLEE ŞİMDİDEN BEBEĞE KİM BAKICAK DİYE TARTSMAYA BASLADIK. O KENDI ANNESİ BAKSIN ISTIYOR BEN DE DOLAYISIYLA KENDI ANNEM. KAYINVALİDEM YENI EVLİYKEN BANA ÇOK ÇEKTİRDİ HATTA EŞİMLE BOŞANMA EVRESİ BİLE YASADIK ONUN YUZUNDEN KAYINVALİDEMİN AGZI BOZUK BIRAZ VE BEN BEBEĞİM ÖYLE LAFLAR DUYSUN İSTEMEDİĞİİM İÇİN BAKMASINI ISTEMIYORUM YOKSAA BİRAZ O BAKAR BİRAZ BENIM ANNEM DERİM AMA İNANNIN AGZI ÇOK BOZUK NORMAL BISEYMIŞ GİBİ SÖYLER BEBEĞİM ÖYLE ŞEYLER DUYMASIN :KK43: EŞİM BU SABAH AİLENE SÖLEE HEVESLENMESİNLER ANNEM BAKACAK DEDİ BEN DEE KİM MUSAİTSE O BAKAR DEDIM . SEN UNUT DEDI BENIM ANNEM BAKACAK DEDI BEN DE SİNİRLENDİM HİÇ KONUSMADIM KÜSTÜM KENDI DE SONRA BANA SEN DİK KAFALI OLMAA BENI DINLESEN SENI COK MUTLU EDERIM ANNEM BAKACAK İSTER KABUL EDER MUTLU OLURSUN İSTERSEN KABUL ETMEZ BÖYLE TARTISIR İKİMİZİ DE SIKINTIYA SOKARSIN DIYOR.. BEN NAPICAMMM
Tarafsız bölge en iyisi yani bakıcı anneye vermeyi önerin ...

su an konusmuyorumm amaa konustugum zaman bunları da söleyecegm cnm tşk edemrmm

Annelerin yaptığının aynısı aslında :) Dırdır etmeden yeri geldikce ağlak ağlak öyle olur cnm, ben bizi düşünüyorum hayatım, bebeğimiz balım seklinde

Kusura bakma ama esin cok bencil.. ben senin yaşayacağın seykeri lohusalik döneminde düşünemiyorum simdiden böyle oluyosa cocuk dogunca dahasida olur.. taviz verme aileni ezdirme onlarnda torunu cok sinir bozucu bi durum anlayabilyorum bende bi ksmini yasadm ama hamilesn böyle seyleri dert etme bebeğine yansır esin laftan anlamiyosa kayinvakidene söyle ben annemi yanimda istiyorum diye eger anlayisliysa tmm der eger yuzsuzse allah sana kolaylik versn

Bende arkadaşa katılıyorum canım çok ağrım var bilmem ne falan hiç bişey yapma o zaten kendi istemez bi daha bu arada canım peki kayınvaliden ben bakıcam bebeğe falan diomu

X