Kızlarr Yardım Edin Ne olurr Bebeğim Ailem ve Kocam Ailesi Hk.

Canım gerektiğinde çok güzel tavrını almissin bak yine alacaksın.gitme annesine felan bu zorla götürmek ne yaaa gerekiyosa ayil bayil kizzz soluğu doktor da alsinda görsün inatlasmayi

Canım gerektiğinde çok güzel tavrını almissin bak yine alacaksın.gitme annesine felan bu zorla götürmek ne yaaa gerekiyosa ayil bayil kizzz soluğu doktor da alsinda görsün inatlasmayi
Aldım tabıı ben guclu bı ınsanımm amaa zaten bi kaç gundur çagırıyolardı gıtmedım bugun gıdıcemm ama nasıl bı tavırla konusacamı bılmıyorum ıyılıkle mı sölesemm dövüşüp kendımımı yıpratsam

Sen iyi niyetini korursun. Baktin anlamiyr laftan tavrini koyar, dovusursun. Inan bana bebegun dogunca cok degiseceksin. Suan karnindayken anneyim diyrsun ya, bir de dogunca gor cnm.

Sen iyi niyetini korursun. Baktin anlamiyr laftan tavrini koyar, dovusursun. Inan bana bebegun dogunca cok degiseceksin. Suan karnindayken anneyim diyrsun ya, bir de dogunca gor cnm.
nasıl değişeceğim anlatsana bii dinlemek istiyorumm

nasıl değişeceğim anlatsana bii dinlemek istiyorumm
Oyle buyuk bir sevgiyi nasil hissebildigine sasiracaksin. Sanki hep onu taniyormus biliyormussun gibi olacaksin. Her anini gozunle takip edeceksin. Kim neresine elledi, neresini optu, nasil seslendi, ses tonlari nasildi, elleri temiz miydi....gibi endiseleneceksin. Her anin o olacak. Uykunda, yemeginde, afedersin wc de, dus alirken...hep o. Dogsun bi, o mis kokuyu al bi, o yumuk gozleri, sis dudaklari gor bi, ben simdi dogdum diyeceksin. Yani benim yasadigim birkac sey bu. Tabi herkes ayni olmuyr oglumla zaman gecirdikce "karnimdayken anneyim diyrdum. O zamanlar hissettigim sevgim hicbirseymis. Simdi anliyrm" demistim. Klışe bir soz var, hatta ergenlikte filan hepimizin en sevemedigi soz "anne olunca anlarsin"...cidden anne olunca anlasiliyrmus

Saglikla tamamla insallah gebeligini. Saglikla al kucagina. Her anini doyasiya yasa. Hamilelik cok guzel bir donem. Ama annelik, paha bicilemez

Canım yaa çok üzüldüm durumuna Allah sabır versin sana ama kendini çok fazla üzme düşünmemeye çalış bence hamileliğinin tadını çıkar hamileliğimde aksine ben sinirliydim k.validem kadın o kadar iyiki sağolsun kendi kızlarından ayırmaz beni ama ben kadına gıcık kapıyodum ama takmamaya çalış canım yaa

Allah Allah bu ne terbiyesizlik ya.
böyle anneler babalar hakkında konuşulduğu zaman içim bulanıyor .
şimdi konuşuyor ama sonra bu konuştuklarını kadınlar unutmuyor işte.
ayıp etmiş.
ben de senin tarafından bi çöp istemiyorum deseydin. nedir bu kadar nefret ettiren. anlamıyorum inanamıyorum.
en güzeli kimse b akmasın bebek kreşine verin

Çok tşk ederım benı aglattın cok duygulandım canımm

öyle desem nolcak kıı daha beterr yokuşaa sürülecek hersey su an eşimlee konusmuyorum tavır aldım bakalım ne olacak

Ya zaten psikolojik yogunluk var hamileliktee bir dee böle olaylar ınsan kaldıramıyor cnaım

ay ben en çok veliaht lafına güldüm. padişah mıymış eşiniz?
öncelikle doğum sonrasında kesinlikle kendi anneniz dursun yanınızda en azından ilk 10-20 gün. tabi kv de gelsin ama anneciğiniz ile lohusalık dönemini daha kolay atlatırsınız.

ve lütfen içiniz rahat olsun kv niz bakmaz zaten. torun bakmak hiç kolay değil. evde duracaksın, misafirin, gezmen olmayacak. yemeğini, uykusunu takip edeceksin. yani rahatına düşkünse ilk bir iki bakar sonra bırakır ama siz de tamamen annenize yıkmayın bu işi. kv de yedekte dursun. annenizin işi olunca, dinlenmeye ihtiyacı olduğunda (yorulacak çünkü bunu unutmayın) kv ye bırakırsınız.

şimdi didişmeyin yavaş yavaş anlatın eşinize.

hic ama hic tartismayin..bebek dogduktan sonra oyle kolay mi saniyor esiniz bebek bakimini,belki kv bakmak bile istemeyecek cunku butun sosyal hayati herseyi uzun sure askiya almak zorunda..
sadece dogumumda ve lohusaligimda annem olcak diyin gerisi icin yorum yapmayin zaten annenizin ne kadar guzel baktigini gorunce sesini bile cikartmaz sonrasinda..

Aynen dediğin gibi düşünüyorum vee öyle yapmaya karar verdim ama eşimlee konusmuyorum ona tavır aldım

nasıl bı tavra bürünmelyim o zaman ?

Eşinize işin doğrusunu neden sakin bir dille söylemiyorsunuz, annenin küfürlü konuşması çocuğa geçsin istemiyorum diye. Bunun için kavga etmeye bile gerek yok, ki zaten evlilik öncesi de hataymış, evlilik sonrası kavgadan sonra barışmak da, en azından bundan sonrasını kurtarın.

Aynenn canım cok haklısın zaten benım kv arsız bı ınsan bebek bakmaz dıye dusunuyorum amaa oğlu sen bakacaksın deyınce mecbur kalacak bakacak dıye eşimi ikna edemiyorum benım derdım eşimlee onun kafasından bunu nasıl sıleceğil ama zaman lazım anlaşılan zamanı geldıgınde bakalım ne olacak

bi erkeğee annesini karalamak daha beter cıkmaza sokarr kabul etmez

Ah bu eşler... Madem sahip çıkamayacaksınız eşinize annemde annem diye tutturacaksınız ne diye evlenirsiniz anlamam ki.. Evlenene kadar umursamayan anneler evlenince ne olur da oğulları kıymetlenir bunu da anlamam... Allah yardımcın olsun canım işin cidden zor.. Ama bence de diğer arkadaşların dediği gibi 2 yıl izin al ve çocuğunu kendin büyüt..

evet canım yaa erkekler de annelerde evlilik oluncaa birbirini hatırlıyorlar resmen eşimi ikna etmee yolunaa gıdıcem bakalım rabbım yardmcm olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…