Kızlarr Yardım Edin Ne olurr Bebeğim Ailem ve Kocam Ailesi Hk.

Eşim anne ve babasından sevgi görmemiş ki sevgi versin benlee sevgi paylaşmazkiii bebeğimizin sevincini bileee
Yemin ediorum bi bende var saniodum hersey birebir ayni ne hayvan ne bi insn ne bi akrbasni sewio kardesini bike sewmio ama lafta ettrmyo annesyle ben knusmyrm die oda bebege kus opmuo sewmio 4aylik cocuga tavr alio

Yemin ediorum bi bende var saniodum hersey birebir ayni ne hayvan ne bi insn ne bi akrbasni sewio kardesini bike sewmio ama lafta ettrmyo annesyle ben knusmyrm die oda bebege kus opmuo sewmio 4aylik cocuga tavr alio
Aynenn kardesleri ilee konusmazz bıle pek kız sunu getir bunu götür der baska da kardeslerınee bı abısı olarak nasıllsın abisii demezz bende olumsuz bısey desem söletmez gercı demem de zaten amaa enteresan bı ınsan türüü vee benım kocamm :/

ağlıyorsun gibi bir his var içimde.eğer öyleyse ağlama sil göz yaşlarını.değmez emin ol.kendine zarar verirsin sadece.
Aglıyorum çok hassasssımmm ben bebeğim dodugunda onu nasıl bırakıp işe gidicem dıye dusunurken bırde sımdı onu nasıl onlaraa bırakıcam cıktıı :'(

bENIM AİLEM İSE BUNLARDAN HABERSİZ TORUNU İÇİN HAZIRLIK YAPIYOR CUNKU İLK TORUUNLARII ÇOK HEVESLİLERRR EŞİM DOĞUM YAPTIGINDA BILE BENIM ANNEM KALACAK SENIN YANINDA SIMDIDEN ANNENGİLE SÖYLEE DİYORR DUA EDİYORUM BAŞKA ÇIKIŞ YOLUM YOK KENDIMI COK GUCSUZ HISSEDIYORUM

Eşinin tavrını hiç sevmedim,
erkekler böyle şeylere çok karışmamalılar, kadın nasıl rahat hissediyorsa öyle olur ..
Sen kaynana da laf edeceğine bence biraz eşine bakmalısın,
Geri adım atma sakın, yoksa hep böyle emrivakiler yaşarsın .

erkekler böyle şeylere çok karışmamalılar, kadın nasıl rahat hissediyorsa öyle olur ..
Ya erkekler bıraz agır durmalı geri durmalı ama benım kocam karı gıbı herseyee muhalefett şimdiden bunların planını yapıyor şöle olacak böle olacakk :/ bu nasıl bısey yaa ben nasıl cıkıcam bu durumdan bılmıyorum

çok doğru söyledin nickbisey. geri adım atarsa hep böyle durumlarla karşılaşır.

Eşim benı rakibii gibi görürr her zaman her ne kadar eşimden yuksek oldugumu dusunmesem de eşim benım memurlugum altnda ezilir kendi lise mezunu ben unv ben bunları dile getirmezken kendı hep bunarın altında eziliyor ustun cıkmak ıcın böle seyleri kullanıyor işte bana karsı
Kompleksli insanalrla hayat zor.
Ya arkadasim. Basta hic mi gormedin esinin halini tavrini da evlenmeyi kabul ettin. O kadar mi maskelesi kendini. Keskelerle hayat surmuyr biliyrm ama basta gorebilseydin keske halini tavrini. O zaman daha mantikli karar verebilirdin.

Benim esim benim yanimda oldugu halde ben kvye katlanamiyrm. Hele dogum sonrasi iyice costu kadin. Mesafeyi acmak baya zor oldu. Hala sıkintısini yasiyrm. Hala bunaltiyr beni. Esimden yuz bulsa evimden cikmaz. Ben kadinin sesine bile katlanamiyrm. Ben de gebeyken hep kv sunu yapacak, kv sunu diyecek, kv bebegimi bana birakmayacak vs vs..gibi korkularla yasadim. Sukur esim yanimda oldu da kv de kendi kendine yapti durdu. Ama siz de buyuk sorun ESIN cnm. O duzelmeden kvgille sen daha cok muhattap olursun.

Not: benim kv bana cok seyler yapti. Hep affettim. Annedir dedim vs. Ama 2bebek kaybedince beni suclamasini artik affedemedim. O noktadan sonra arayi acmaya basladim. Cok sukur saglikli bir evladim olunca bu kez de onlar bana yanasmaya calisti. Ama olmuyr iste artik. Yaptiklari unutulmuyr...

Canim esin bu kararliliktaysa çalışmakta ve geçimi tek başına üstlenmekte de kararlı olsun baksın size eğer biraz dahi imkânın varsa işi birakip evladını kendin buyutmeni öneririm

Kompleksli insanalrla hayat zor.
Ya arkadasim. Basta hic mi gormedin esinin halini tavrini da evlenmeyi kabul ettin. O kadar mi maskelesi kendini. Keskelerle hayat surmuyr biliyrm ama basta gorebilseydin keske halini tavrini. O zaman daha mantikli karar verebilirdin.

Benim esim benim yanimda oldugu halde ben kvye katlanamiyrm. Hele dogum sonrasi iyice costu kadin. Mesafeyi acmak baya zor oldu. Hala sıkintısini yasiyrm. Hala bunaltiyr beni. Esimden yuz bulsa evimden cikmaz. Ben kadinin sesine bile katlanamiyrm. Ben de gebeyken hep kv sunu yapacak, kv sunu diyecek, kv bebegimi bana birakmayacak vs vs..gibi korkularla yasadim. Sukur esim yanimda oldu da kv de kendi kendine yapti durdu. Ama siz de buyuk sorun ESIN cnm. O duzelmeden kvgille sen daha cok muhattap olursun.

Not: benim kv bana cok seyler yapti. Hep affettim. Annedir dedim vs. Ama 2bebek kaybedince beni suclamasini artik affedemedim. O noktadan sonra arayi acmaya basladim. Cok sukur saglikli bir evladim olunca bu kez de onlar bana yanasmaya calisti. Ama olmuyr iste artik. Yaptiklari unutulmuyr...
Eşim benı çok severek aldıı peşimden cok koştu kendını sevdırmek ıcın hep guzel seyler yaptıgı ıcın evlenene kadar farketmedım ailesine karşı bıraz uzaktı ama evlenınce ailesinle yakın olup benı ıkıncı plana attı ve dolayısıylaa evlenınce insan daha farklı oluyorrr vee kim kimi çok iyi tanıyorum derse desın evlılık bambaşkaaaa insan evlenınce bı cok seyını göruyor ögrenıyorr evlendıgımde çok geçti ama ben geç demedım 2 aylık evlıyken boşanmaa kararı aldım bunları görunce anlayınca o zamanlar hamıle de değildimmmm annemın evıne gıttım 3 ay ayrı kaldım eşimden ve bu üç aylık evrede peşimi bırakmadı ve senın ıstedıgın gıbı olacam dedı sözler verrdı ben de kocamdır bı şans vereyım dedım 1 yıl ailesi ile konusmadı hamile kalır kalmaz ailesi ile görüşmeye başladı gidip gelmeye başladık ben de mülayım davrandım 1 sene ayrılardı sonucta uzulmuştum hep te barıs ailenle derdım hayır derdı onlar benım yuvamı yıkmaya calıştı istemıyorum derdı bı sekilde zaman gectıkce konustuk ıstee amaa böle olacagını bılseydım aslaa bunları yapmazdım

Ne yapıp edip o izni alman gerek canım.zaten 6 ay bebegin için çok az sana ihtiyacı var.bi babaanneye yada ananeye değil sana ihtiyacı var.

nasıl bbı tavra bürünmelyim o zaman ?
ben olsam da kesinlikle öyle annem bakacak laflarını kabul edemezdim.
zaten diretmelerden asla hoşlanmam.
yapacağım varsa da yapmam.
tavrınızı tekrar koymalısınız diye düşünüyorum.
sizi seviyor . üzmek de istemeyecektir.
çok konuşup da olayı büyütmek yerine az ve öz konuşup tavrınızı almalısınız .

ben olsam da kesinlikle öyle annem bakacak laflarını kabul edemezdim.
zaten diretmelerden asla hoşlanmam.
yapacağım varsa da yapmam.
tavrınızı tekrar koymalısınız diye düşünüyorum.
sizi seviyor . üzmek de istemeyecektir.
çok konuşup da olayı büyütmek yerine az ve öz konuşup tavrınızı almalısınız .
Kabul etmediğimi bildigi için zaten şimdiden bu konuyu açıp bana kabul etirmeye çalışıyorrr...

Kabul etmediğimi bildigi için zaten şimdiden bu konuyu açıp bana kabul etirmeye çalışıyorrr...
asla kabul etmezdim . asla.
ne derse desin. inat ederdim.
neymiş o kabul ettirme, zorla. .
yani eğer anneniz bakacaksa diretin.
eğer annem bakamaz zaten rahatsız ya da işi var falan diyorsanız . zaten kabul etmek durumundasınız kayınvalidenizi.

asla kabul etmezdim . asla.
ne derse desin. inat ederdim.
neymiş o kabul ettirme, zorla. .
yani eğer anneniz bakacaksa diretin.
eğer annem bakamaz zaten rahatsız ya da işi var falan diyorsanız . zaten kabul etmek durumundasınız kayınvalidenizi.
Annem bakar zaten vee ınanın ondan daha ıyı bakarr kv zaten kızı 18 yasında ona bırakır gıder gezmelereee eşim bunları bılmıyorrr ben de az önce öyle dedım eşimee akşam annemleree gıdıcezz konusacazz bunları benım annem bakacak senın aılenden bı çöp istemiyorum dedi akşam napıcamı bılmıyorum

Eşim benı çok severek aldıı peşimden cok koştu kendını sevdırmek ıcın hep guzel seyler yaptıgı ıcın evlenene kadar farketmedım ailesine karşı bıraz uzaktı ama evlenınce ailesinle yakın olup benı ıkıncı plana attı ve dolayısıylaa evlenınce insan daha farklı oluyorrr vee kim kimi çok iyi tanıyorum derse desın evlılık bambaşkaaaa insan evlenınce bı cok seyını göruyor ögrenıyorr evlendıgımde çok geçti ama ben geç demedım 2 aylık evlıyken boşanmaa kararı aldım bunları görunce anlayınca o zamanlar hamıle de değildimmmm annemın evıne gıttım 3 ay ayrı kaldım eşimden ve bu üç aylık evrede peşimi bırakmadı ve senın ıstedıgın gıbı olacam dedı sözler verrdı ben de kocamdır bı şans vereyım dedım 1 yıl ailesi ile konusmadı hamile kalır kalmaz ailesi ile görüşmeye başladı gidip gelmeye başladık ben de mülayım davrandım 1 sene ayrılardı sonucta uzulmuştum hep te barıs ailenle derdım hayır derdı onlar benım yuvamı yıkmaya calıştı istemıyorum derdı bı sekilde zaman gectıkce konustuk ıstee amaa böle olacagını bılseydım aslaa bunları yapmazdım
Kiyamam. Cok uzuldum.

X