Kompleksli insanalrla hayat zor.
Ya arkadasim. Basta hic mi gormedin esinin halini tavrini da evlenmeyi kabul ettin. O kadar mi maskelesi kendini. Keskelerle hayat surmuyr biliyrm ama basta gorebilseydin keske halini tavrini. O zaman daha mantikli karar verebilirdin.
Benim esim benim yanimda oldugu halde ben kvye katlanamiyrm. Hele dogum sonrasi iyice costu kadin. Mesafeyi acmak baya zor oldu. Hala sıkintısini yasiyrm. Hala bunaltiyr beni. Esimden yuz bulsa evimden cikmaz. Ben kadinin sesine bile katlanamiyrm. Ben de gebeyken hep kv sunu yapacak, kv sunu diyecek, kv bebegimi bana birakmayacak vs vs..gibi korkularla yasadim. Sukur esim yanimda oldu da kv de kendi kendine yapti durdu. Ama siz de buyuk sorun ESIN cnm. O duzelmeden kvgille sen daha cok muhattap olursun.
Not: benim kv bana cok seyler yapti. Hep affettim. Annedir dedim vs. Ama 2bebek kaybedince beni suclamasini artik affedemedim. O noktadan sonra arayi acmaya basladim. Cok sukur saglikli bir evladim olunca bu kez de onlar bana yanasmaya calisti. Ama olmuyr iste artik. Yaptiklari unutulmuyr...