Bebekle yanlis yazmisim. Ailemi huzurumu bozmaya calisan ailemi dagitmaya calisan anne olamaz olacakti.Vallahi huzurumu bozup ailemi dagitmayin kisi anne olamaz (kv icin diyrm bunu). Esime de veririm ben lafimi. Hic kusura bakmasin. Ama sizin yasam tarzinizi bilmedigim icin yardimci olamiyrm. Calisan kadinsiniz. Bu kadar da ezdirmeyin kendinizi. Zamana biraktimla olmaz. Lohusalik kolay donem degil. O zaman kalsiramazsiniz. Siz simdiden esinize tavrinizi net gosterin. Isinizi de birakmayin. Yoksa daha cok ezerler sizi belli. Ama ucretsiz izni ne yapin edin kullanin.
Esiniz neden bu kadar sabit fikirli bu konuda. Nedeni neymis annesinin bakmasinin.Kayınvalidemin kardesı benı cok severr diyor kı bana kızım dıyorr o kendı kızının çocuguna da bakmadı gezmesınden tozmasından senınkıne de bakmaz dıyor evde oturup bebek mı bakar o dıyorr AMA yıne de eşimin bu tavrı benı korkutuyorr illa da benım annem bakacak dıyorsa demekk kıı bakar dıyor amaa bakmasın yaa beddua etmekte ıstemıyorum amaa benım cocugumaa bakamayacak dert versın rabbım onaaa allah bılıyor benım onları neden sevmedıgımıı :/(