Kızlarr Yardım Edin Ne olurr Bebeğim Ailem ve Kocam Ailesi Hk.

Vallahi huzurumu bozup ailemi dagitmayin kisi anne olamaz (kv icin diyrm bunu). Esime de veririm ben lafimi. Hic kusura bakmasin. Ama sizin yasam tarzinizi bilmedigim icin yardimci olamiyrm. Calisan kadinsiniz. Bu kadar da ezdirmeyin kendinizi. Zamana biraktimla olmaz. Lohusalik kolay donem degil. O zaman kalsiramazsiniz. Siz simdiden esinize tavrinizi net gosterin. Isinizi de birakmayin. Yoksa daha cok ezerler sizi belli. Ama ucretsiz izni ne yapin edin kullanin.
Bebekle yanlis yazmisim. Ailemi huzurumu bozmaya calisan ailemi dagitmaya calisan anne olamaz olacakti.

Kayınvalidemin kardesı benı cok severr diyor kı bana kızım dıyorr o kendı kızının çocuguna da bakmadı gezmesınden tozmasından senınkıne de bakmaz dıyor evde oturup bebek mı bakar o dıyorr AMA yıne de eşimin bu tavrı benı korkutuyorr illa da benım annem bakacak dıyorsa demekk kıı bakar dıyor amaa bakmasın yaa beddua etmekte ıstemıyorum amaa benım cocugumaa bakamayacak dert versın rabbım onaaa allah bılıyor benım onları neden sevmedıgımıı :/(
Esiniz neden bu kadar sabit fikirli bu konuda. Nedeni neymis annesinin bakmasinin.

eşinin bu tutumu hiç hoş değil ama seninde şöyle düşünmen gerekiyor inatla hiçbirşeyi çözemezsiniz çocuk bi doğsun sen 6 ay bak çocuğuna sonrası Alla kerim senuçta biri bakıcak bu çocuğa annesinin ağzı küfürlü diyorsun ama beğendiğin evlendiğin adamıda o büyüttü birazda bu yönden düşün bence inatlaşmayın çocuk bir doğsun uzlaşma yolu bulunur
Haklısınn canımmm amaa eşimde de sevmedıgım huylarr var tabıkıı annesınden ögrendıgııı ben eşime bunları unuttutrmaya cabalarken bır de bebeğim böle olmasın amaa deıgın gıbı zmaan ıstee herseyın ılacı bakalım nasıl olcak

Allah senin kalbini biliyor canım.dualarım seninle. bu stresten bir an önce kurtulursun ve rahat,güzel bir gebelik geçirirsin.

Haklısınn canımmm amaa eşimde de sevmedıgım huylarr var tabıkıı annesınden ögrendıgııı ben eşime bunları unuttutrmaya cabalarken bır de bebeğim böle olmasın amaa deıgın gıbı zmaan ıstee herseyın ılacı bakalım nasıl olcak
senin için hayırlısı neyse o olsun canım şuan en mutlu günlerinin tadını çıkar biz bebişimiz olsun diye yırtınıoz siz daha doğmadan strese girmişiniz kendini hiçç üzme koy ver gitsinnn :p

Bebekle yanlis yazmisim. Ailemi huzurumu bozmaya calisan ailemi dagitmaya calisan anne olamaz olacakti.

Esiniz neden bu kadar sabit fikirli bu konuda. Nedeni neymis annesinin bakmasinin.
Eşim benı rakibii gibi görürr her zaman her ne kadar eşimden yuksek oldugumu dusunmesem de eşim benım memurlugum altnda ezilir kendi lise mezunu ben unv ben bunları dile getirmezken kendı hep bunarın altında eziliyor ustun cıkmak ıcın böle seyleri kullanıyor işte bana karsı

senin için hayırlısı neyse o olsun canım şuan en mutlu günlerinin tadını çıkar biz bebişimiz olsun diye yırtınıoz siz daha doğmadan strese girmişiniz kendini hiçç üzme koy ver gitsinnn :p
Aglayaraakk guldurdu benı canımm Allah razıolsun tez zamanda cocugunuz olsun inşallahh

bebeğinizin sevincini yaşamak varken... kavga çıkartıo,tatsızlık çıkartıo.sen kulaklarını onun söylediklerine tıka,hiç duyma

bebeğinizin sevincini yaşamak varken... kavga çıkartıo,tatsızlık çıkartıo.sen kulaklarını onun söylediklerine tıka,hiç duyma
Aynenn benlee beraberr sevınç yaşamak yerine ilk bebek haberimizi aldıgımızdaa bılee annesigile götürdü hemen benı onlrla beraber olalım dedıı

Ayennn O eksikliği bu konulardaa erkeklik yaptıgını dusunerek böle davranarak tamamlıyorr ben anlıyorum hıssedıyorum onun bunları neden yaptıgınıı
Hergunum zehir bebek olsun hergun dikilecekler tepene ozledik ozledik die iice sinir olcaksn surekli bilmislik yapcaklar cok isterdim esimle baska bi sehirde herkestm uzakta olmayi o zmn mutlu olurdum die dusunyrm

Eşim anne ve babasından sevgi görmemiş ki sevgi versin benlee sevgi paylaşmazkiii bebeğimizin sevincini bileee

Hergunum zehir bebek olsun hergun dikilecekler tepene ozledik ozledik die iice sinir olcaksn surekli bilmislik yapcaklar cok isterdim esimle baska bi sehirde herkestm uzakta olmayi o zmn mutlu olurdum die dusunyrm
Aynenn keşkee gurbette olsaydıktaa sadece gurbet acısııı yasasaydıkk böle içiçeee hep arada kalıyorum hep sorun yasıyorum sneın annen benım annem davası oluyor hepp

Aynenn benlee beraberr sevınç yaşamak yerine ilk bebek haberimizi aldıgımızdaa bılee annesigile götürdü hemen benı onlrla beraber olalım dedıı
hadi ya :cry: siz karı kocasınız.bir de bu ilk bebeğiniz ise eğer birlikte o tatlı heyecanlı zamanı geçirebilirdiniz.yan yana uzanıp karnını sevebilirdi mesela.ama eşin birlikte geçirmek yerine ailesine götürmüş. yazıklar olsun diorum sadece.

X