Kızlarr Yardım Edin Ne olurr Bebeğim Ailem ve Kocam Ailesi Hk.

Kndilerini bisi oldum saniolar...o kdar aciyi skntyi ckn anne adaylari oluo hamileykn ayri lohusalikta ayri bunaltylr allah vicdan versin ben hala cekiorum ins. Sen cbuk atltrsn cnmm
Çektigimizz sıkıntılar yetmıyorr bır dee bunlar cıktıı :KK43: zaten karnım buyuyor kaşınıyorrr bulantılarım geçmedı zor gunler gecırıyorumm :KK43:

merhaba ben yeni üyeyim. ben senin yazdıklarına gerçekten çok şaşırdım. o bebek ikinizin bebeği ne demek benim çocuğuma benim ailem bakacak. doğum yapacak olan sensin ve sen kimin yanında kendini rahat hissediyorsan o bakacak bebeğine ve doğum yapınca yanında o kalacak tabi.bunu uygun bir dille anlatmanın bir yolu olmalı.aramızda konuşup sana yardımcı olmak için bir çıkar yol bulmak lazım.
Uygun dılle dee söluyorumm amaa dediğim dedikk tavrında su ann :KK43: doğum yapınca benım annler kalacak yanında dıyor ben onları ıstemıyorum sıkıntı alıyorummm :KK43:

memurluktan istifa edememm cocugumuda onlaraa bırakamamm ne yapcamı şaştım . ki eşim de işten cıkmamaaa ızın vermezzz
istifa demedim.2 yıl ara verebiliyorsun ücretsiz olarak... sonrasında kreşe verirsiniz zaten.
olmazsa kv başlarda baksın zaten yaptıklarından sonra eşinde izin vermez belkide.

aYNENN ANNESİNİN AGZINAA BAKIYORR HALAA HALBUKİ 2 YIL OLACAK EVLİLİĞİMİZZ.. BEN ÖYLE BİŞEY DEMİYORUM CUNKU ONUN ANNESI DE ANNE SONUCTAA ÖYLE DEMEYE HAKKIM YOK EŞİM BU KONUDA SEVIYESIZ VE SAYGISIZ OLSA DA BEN O KİŞİLİKTE DEĞİLİM Kİİ :KK43: ÖYLEE DEMİYORUM GENEL DEE OLMASI GEREKEN NASILSA O OLUR DİYORUM HER ZAMAN BENIM ANNEM VEYA SENIN ANNEN MUSAİT OLMAYABİLİR KİM MUSAİİTSE O BAKAR DİYORUM BUNA RAGMEN KAFANDAN SİL DİYOR HEP BENIM ANNEM DIYOR.. BEN DE ZAMANA BIRAKTIM CUNKU DAHA 5 AY VAR NE OLACAK ALLAH BILIR AMAA TAVRIMII BILIYOR EŞİM ANNESININ BAKMASINI ISTEMEDIGIMI DE BİLDİGİ İÇİN ONU KAFAMA SOKMAYA CALISIYORRR.
Vallahi huzurumu bozup ailemi dagitmayin kisi anne olamaz (kv icin diyrm bunu). Esime de veririm ben lafimi. Hic kusura bakmasin. Ama sizin yasam tarzinizi bilmedigim icin yardimci olamiyrm. Calisan kadinsiniz. Bu kadar da ezdirmeyin kendinizi. Zamana biraktimla olmaz. Lohusalik kolay donem degil. O zaman kalsiramazsiniz. Siz simdiden esinize tavrinizi net gosterin. Isinizi de birakmayin. Yoksa daha cok ezerler sizi belli. Ama ucretsiz izni ne yapin edin kullanin.

allah allah.hangi devirdeyiz biz.eşin bi hastalansa ve senin annen gelip baksa ve sıkıntıyı görse anlar ama bu çözüm değil tabi.gerçekten çok zor durumdasın...

Çektigimizz sıkıntılar yetmıyorr bır dee bunlar cıktıı :KK43: zaten karnım buyuyor kaşınıyorrr bulantılarım geçmedı zor gunler gecırıyorumm :KK43:
Dogurana kdr kustum agr hamilelik gcrdm bde brbr klydk hrgn aglydm hrgn vcdan yktu ailemle grstrmdler anneme gtmk istdgmde kynanam grmcem ve kaynanamn annsyle gdydm bni mafettiler mide yanmamdan uyuyamdm yerleri tirmlydm esim horlaya horlaya uyuodu umrunda deildim bide 8 yil sewglydk hc taniyamamism hic

istifa demedim.2 yıl ara verebiliyorsun ücretsiz olarak... olmazsa kv başlarda baksın zaten yaptıklarından sonra eşinde izin vermez belkide.
Kayınvalidemin kardesı benı cok severr diyor kı bana kızım dıyorr o kendı kızının çocuguna da bakmadı gezmesınden tozmasından senınkıne de bakmaz dıyor evde oturup bebek mı bakar o dıyorr AMA yıne de eşimin bu tavrı benı korkutuyorr illa da benım annem bakacak dıyorsa demekk kıı bakar dıyor amaa bakmasın yaa beddua etmekte ıstemıyorum amaa benım cocugumaa bakamayacak dert versın rabbım onaaa allah bılıyor benım onları neden sevmedıgımıı :/(

Dogurana kdr kustum agr hamilelik gcrdm bde brbr klydk hrgn aglydm hrgn vcdan yktu ailemle grstrmdler anneme gtmk istdgmde kynanam grmcem ve kaynanamn annsyle gdydm bni mafettiler mide yanmamdan uyuyamdm yerleri tirmlydm esim horlaya horlaya uyuodu umrunda deildim bide 8 yil sewglydk hc taniyamamism hic
Allah yardımcın olsunn canımm aynenn bızı bölee yapıyolarrr sankı bız ana kuzusu değilizz gelin geldiniz siz deyip onların istedigi gibi olmamızıı ıstıyorlarr ben cagdas bı ınsanım bu durumlaraa gelemıyorummm ve savasacagımm

Kayınvalidemin kardesı benı cok severr diyor kı bana kızım dıyorr o kendı kızının çocuguna da bakmadı gezmesınden tozmasından senınkıne de bakmaz dıyor evde oturup bebek mı bakar o dıyorr AMA yıne de eşimin bu tavrı benı korkutuyorr illa da benım annem bakacak dıyorsa demekk kıı bakar dıyor amaa bakmasın yaa beddua etmekte ıstemıyorum amaa benım cocugumaa bakamayacak dert versın rabbım onaaa allah bılıyor benım onları neden sevmedıgımıı :/(
madem bakmayacak bir kadın bırak kocan görsün gözüyle.bir kaç aya çıkar ortaya yada bıkar başından savmaya çalışır..

allah allah.hangi devirdeyiz biz.eşin bi hastalansa ve senin annen gelip baksa ve sıkıntıyı görse anlar ama bu çözüm değil tabi.gerçekten çok zor durumdasın...
Empati kuran bı ınsan değil at gözlüğüü varr Erkeklik iç güdüsü diyelim ya da

Aynenn canım sımdı memurum kendınden ustunum yıne de böylee yapıyor o zaman naparr kımbılırrr
Aynisi benimde basima geldi canim ama ben calismiorum kayinvalidem hep bizi ayirmaya calistigi icin kocami doldurup doldurup yolladigi icin bende kustum sonra anneme otrmaya gtmstm esime 4 aylik bebegi bana getir grcem die tutturdu bende haliyle tek basina yollamadim kendimde gitmedim esime anlatmaya calistim ama anlamadi beni ve sonra birdaha senin ailende grmeyecek dedi ve benim annem daha hic bi lafa karismamistr cok sessiz onlarla basedemiceni bildigi icin hic laf etmez 3gundur gzume uyku girmio kendiside bilio annemlerin bisi yapmadini ama annesini dinlio hep kadin bizi hep ayrmaya calsti cocumuz war dedim banane senin bebenden dedi cocuma her hakareri etti yurusun buyusun o beni bulur gelir dedi bosanmamiz icin herseyi yapti ve yapio ben esime bu kadar annesi hakkinda konussam beni tersler kadin her hakareti lafi edio ama yine ona bisi denmio konular yakin oldugu icin bende icimi doktum ... sana diecegim su ki is kocanda bitio annesine esim kime istiosa ona balktirir srun ckrma dese kapar cenesini oturur assaya
Aynen. Ama onu diyebilecek yapida degil arkadas. Sizi de Allah yardim etsin. Boyle kocayla hayat surmez cidden.

Allah yardımcın olsunn canımm aynenn bızı bölee yapıyolarrr sankı bız ana kuzusu değilizz gelin geldiniz siz deyip onların istedigi gibi olmamızıı ıstıyorlarr ben cagdas bı ınsanım bu durumlaraa gelemıyorummm ve savasacagımm
Cok renkli bi hayatim wardi bekarken gezmedgm yer yoktu evlenincede oyle sand bi kabustayim sanki ... gelin kaynana olcani bilse kaynanalarda gelin oldugu zamani unutmasa hic sorun cikmaz ama hemen ne oldum delisi oluolar istedigin kadar savas ben ne mucadeleler ettim o bana bagrdi ben ona bgrdm dayanamadm artk iftiralariyla beni dile dusurdu herkese gelin soyle boyle anlatti ama esin arknda olmaynca istedigin kadar savas oglundan cesaret buldugu surece durmuolar canim bol bol dua et doumundada dua et kabul olur insallah ... kac aylik hamilesin

Cok renkli bi hayatim wardi bekarken gezmedgm yer yoktu evlenincede oyle sand bi kabustayim sanki ... gelin kaynana olcani bilse kaynanalarda gelin oldugu zamani unutmasa hic sorun cikmaz ama hemen ne oldum delisi oluolar istedigin kadar savas ben ne mucadeleler ettim o bana bagrdi ben ona bgrdm dayanamadm artk iftiralariyla beni dile dusurdu herkese gelin soyle boyle anlatti ama esin arknda olmaynca istedigin kadar savas oglundan cesaret buldugu surece durmuolar canim bol bol dua et doumundada dua et kabul olur insallah ... kac aylik hamilesin
İnşallahh canım 4 aylıgız su ann :/

Dua ett canım baanaa ama izin konusu olmaz amirim sadece 6 ay dedı 6 aydan sonra napıcamı bılmıyorum eşim çok kararlı ben bu evre de tamam deyıp gecmeli miyim kabullenmiş gibi ya da bılmıyorum yaa nasıl bı yol izlicemii :KK43:
eşinin bu tutumu hiç hoş değil ama seninde şöyle düşünmen gerekiyor inatla hiçbirşeyi çözemezsiniz çocuk bi doğsun sen 6 ay bak çocuğuna sonrası Alla kerim senuçta biri bakıcak bu çocuğa annesinin ağzı küfürlü diyorsun ama beğendiğin evlendiğin adamıda o büyüttü birazda bu yönden düşün bence inatlaşmayın çocuk bir doğsun uzlaşma yolu bulunur

X