Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
memurluktan istifa edememm cocugumuda onlaraa bırakamamm ne yapcamı şaştım . ki eşim de işten cıkmamaaa ızın vermezzz
yok ta, kendisini velihat olarak goren de cok gormedim ben.KENDINI BEGENMEYEN INSAN VAR MIDIR CANIM YA DA KENDI HATALARINI GÖREN INSAN BENCEE YOK
akışına bıraksaydın keşke.bence hiç konuyu kapat akışına bırakkkk. Çocukta büyüyüp küfür öğreninceye kadar zaman geçecek.ben mesela henüz konusunu açmadım gün ola harman olaaa.öNCELİKLEE BEN MEMURUM ÇALIŞIYORUM. ŞU AN HAMİLEYİM EŞİMLEE ŞİMDİDEN BEBEĞE KİM BAKICAK DİYE TARTSMAYA BASLADIK. O KENDI ANNESİ BAKSIN ISTIYOR BEN DE DOLAYISIYLA KENDI ANNEM. KAYINVALİDEM YENI EVLİYKEN BANA ÇOK ÇEKTİRDİ HATTA EŞİMLE BOŞANMA EVRESİ BİLE YASADIK ONUN YUZUNDEN KAYINVALİDEMİN AGZI BOZUK BIRAZ VE BEN BEBEĞİM ÖYLE LAFLAR DUYSUN İSTEMEDİĞİİM İÇİN BAKMASINI ISTEMIYORUM YOKSAA BİRAZ O BAKAR BİRAZ BENIM ANNEM DERİM AMA İNANNIN AGZI ÇOK BOZUK NORMAL BISEYMIŞ GİBİ SÖYLER BEBEĞİM ÖYLE ŞEYLER DUYMASIN EŞİM BU SABAH AİLENE SÖLEE HEVESLENMESİNLER ANNEM BAKACAK DEDİ BEN DEE KİM MUSAİTSE O BAKAR DEDIM . SEN UNUT DEDI BENIM ANNEM BAKACAK DEDI BEN DE SİNİRLENDİM HİÇ KONUSMADIM KÜSTÜM KENDI DE SONRA BANA SEN DİK KAFALI OLMAA BENI DINLESEN SENI COK MUTLU EDERIM ANNEM BAKACAK İSTER KABUL EDER MUTLU OLURSUN İSTERSEN KABUL ETMEZ BÖYLE TARTISIR İKİMİZİ DE SIKINTIYA SOKARSIN DIYOR.. BEN NAPICAMMM
Kraliyet Ailesi sanırım . Esiniz sacmaliyor sizde biraz taviz veriyorsunuz sanki böyle konuşabildigine göre. Çocuğa ortak baksınlar benceDAHAA BEBEK DOĞMADAN BUNLARI TARTISMAYA BAŞLADIK ÇOK STRES OLUYORUM KIZLAR YAA BENIM AİLEMİ EŞİM SAYMIYOR TEK ERKEĞİM BEN DİYOR BENIM ÇOCUGUMU BENIM AİLEM YETİŞTİRCEK ONLARIN VELİAHTI DIYOR