Kızlarr Yardım Edin Ne olurr Bebeğim Ailem ve Kocam Ailesi Hk.

bence bebek bi doğsun Allah ın izniyle,eşin kucağına aldığında emin ol oda bebiş için en iyisini isticektir şimdiden huzurunu bozma sen ısrar ettikçe inada binecektir..Allah yardımcın olur inşAllah dert etme hamileliğinin tadını çıkar

zaten 6ay sen bakacakmisin. krese koy dicem esin bunu istemicektir. haftanin 2gunu annen 2gunu kv baksin dicem sen kv baksin istemiyosun..
ay kafam karisti vlh dua et dua et dua et

memurluktan istifa edememm cocugumuda onlaraa bırakamamm ne yapcamı şaştım . ki eşim de işten cıkmamaaa ızın vermezzz

Sen eşine ne bakıyorsun yasal iznini kullanmak için onun iznine ihtiyacın yok istifada etmeyeceksin üstelik ücretsiz izin hakkını kullanacaksınız kendi çocuğunu 2-2,5 yaşına kadar kendin büyüyeceksin annelere de söz hakkı düşmeYecek

Kayınvalidemin bakmasına bu kadar karşı olsam ya işi bırakır kendim bakardım.
Ya da parasını verir bakıcı tutardım.

Eşin bu kadar dik kafalıyken işin biraz zor canım. Kendini sıkıntıya sokma, inşallah bir yol bulursun. Ama en iyisi ücretsiz izin alıp kendin bakman, sonra da kreşe vermen, illa ki gidecek kreşe.
Bırak kendi anneni, kayınvalideni, sen önce çocuğunu düşün. HERŞEY ONUN YARARINA OLMALI. Sen o bebeğin annesisin ve içinden ne geliyorsa yapmak senin en büyük hakkın. O yüzden bırak, kendin büyüt çocuğunu. Zorla bırakırsan kv ye, herşeyi batar, daha çok problem yaşarsınız. İçinden gelmiyorsa sakın bırakma. Çocuğun olduktan sonra eşine ücretsiz izin alıcam, bebeğimi bırakamıyorum, ona doymak istiyorum dersin...

Bu ne ya nasıl bir konuşma tarzı . Şimdi sessiz kalırsan hep kalmak zorunda kalırsın. Ne demek ben kimi istersem onda kalacak kv bin ahlakını beğenmiyorsan onda durmayacak. O senin evladın ve onuda tek sen koruyabilirsin. Eşin istiyorsa kapı ordaa

öNCELİKLEE BEN MEMURUM ÇALIŞIYORUM. ŞU AN HAMİLEYİM EŞİMLEE ŞİMDİDEN BEBEĞE KİM BAKICAK DİYE TARTSMAYA BASLADIK. O KENDI ANNESİ BAKSIN ISTIYOR BEN DE DOLAYISIYLA KENDI ANNEM. KAYINVALİDEM YENI EVLİYKEN BANA ÇOK ÇEKTİRDİ HATTA EŞİMLE BOŞANMA EVRESİ BİLE YASADIK ONUN YUZUNDEN KAYINVALİDEMİN AGZI BOZUK BIRAZ VE BEN BEBEĞİM ÖYLE LAFLAR DUYSUN İSTEMEDİĞİİM İÇİN BAKMASINI ISTEMIYORUM YOKSAA BİRAZ O BAKAR BİRAZ BENIM ANNEM DERİM AMA İNANNIN AGZI ÇOK BOZUK NORMAL BISEYMIŞ GİBİ SÖYLER BEBEĞİM ÖYLE ŞEYLER DUYMASIN :KK43: EŞİM BU SABAH AİLENE SÖLEE HEVESLENMESİNLER ANNEM BAKACAK DEDİ BEN DEE KİM MUSAİTSE O BAKAR DEDIM . SEN UNUT DEDI BENIM ANNEM BAKACAK DEDI BEN DE SİNİRLENDİM HİÇ KONUSMADIM KÜSTÜM KENDI DE SONRA BANA SEN DİK KAFALI OLMAA BENI DINLESEN SENI COK MUTLU EDERIM ANNEM BAKACAK İSTER KABUL EDER MUTLU OLURSUN İSTERSEN KABUL ETMEZ BÖYLE TARTISIR İKİMİZİ DE SIKINTIYA SOKARSIN DIYOR.. BEN NAPICAMMM
akışına bıraksaydın keşke.bence hiç konuyu kapat akışına bırakkkk. Çocukta büyüyüp küfür öğreninceye kadar zaman geçecek.ben mesela henüz konusunu açmadım gün ola harman olaaa.

Eşinizin tek sorunu tatmin edemediği egosu...büyük ihtimalle dediğiniz nedenlerden size karşı kendini ispatlamak için tuhaf bir ego savaşına girmiş...onun derdi bebeğine annesinin bakması değil, sizin ve ailenizin üstünde hakimiyet kurmak...bunu biraz daha abartıp veliaht olayına falan girmiş, komik...alttan alma, tavrını koy...kucağına aldığında ne kadar farklı bişey olduğunu anladığında istemediğin birine bırakmak daha zor gelecek...onu için rahat güvenli bir yere emanet etmeden işe gidersen zaten bütün gün aklında çocuğunda kalacak...birde devlet memurusun maddi sıkıntın yoksa amirin karışamaz al ücretsiz iznini bu senin özlük hakkın...insanlar sırf özlük hakları için memur olmaya çalışıyor...
Allah yardımcınız olsun, yinede sıkmayın canınızı bebeğiniz hisseder...

DAHAA BEBEK DOĞMADAN BUNLARI TARTISMAYA BAŞLADIK ÇOK STRES OLUYORUM KIZLAR YAA BENIM AİLEMİ EŞİM SAYMIYOR TEK ERKEĞİM BEN DİYOR BENIM ÇOCUGUMU BENIM AİLEM YETİŞTİRCEK ONLARIN VELİAHTI DIYOR
Kraliyet Ailesi sanırım . Esiniz sacmaliyor sizde biraz taviz veriyorsunuz sanki böyle konuşabildigine göre. Çocuğa ortak baksınlar bence

X