6 ay iznim var sadeceee ondan sonra napıcamı bılmıyorummAaaa. Bu nasil adam ya. Ay sinir oldum kusura bakmayin. Insan dogumda kendi annesini ister yaninda. Esinizin bu baskisi cok anlamsiz. Yerinizde olsam, memurlarin 2yil ucretsiz izni var. Onu alirim. 2yasina kadar kendim bakarim. Sonra da krese verir işime giderim. Ne kendi anneme ne de kv ye birakirim yani. Ki ben isimi biraktim. Kendim bakiyrm.
Dua ett canım baanaa ama izin konusu olmaz amirim sadece 6 ay dedı 6 aydan sonra napıcamı bılmıyorum eşim çok kararlı ben bu evre de tamam deyıp gecmeli miyim kabullenmiş gibi ya da bılmıyorum yaa nasıl bı yol izlicemiiBence de canım ücretsiz izin alabiliyorsan kendin bakmaya çalış. Doğmamış bebeğe don biçmişler şimdiden. Hem kendini hem de bebişini üzme canım. Bebeğinin annesi olarak daha çok senin karar vermen lazım. Olmadı uygun dille annem çoğunlukla bakar işi olduğunda da senin annen bakar dersin.
Benim annem de k.validem de hem yaş olarak çok büyükler hem de hasta insanlar. Bu nedenle çocuk düşündüğümüzde işi bırakmıştım kendim bakmak için. Maddi olarak evet daha zor oluyor ama en azından ben büyüttüm çocuğumu diyebiliyorum. Sizin için de en doğrusu, en hayırlısı ne ise öyle olsun canım.
Allah yardımcın olsun canımDua ett canım baanaa ama izin konusu olmaz amirim sadece 6 ay dedı 6 aydan sonra napıcamı bılmıyorum eşim çok kararlı ben bu evre de tamam deyıp gecmeli miyim kabullenmiş gibi ya da bılmıyorum yaa nasıl bı yol izlicemii
Ucretsiz izin dedigim arkasasim. Al o izni.6 ay iznim var sadeceee ondan sonra napıcamı bılmıyorumm
Amirin hic bisi yapamaz.yasal olarak 2yila kadar ucretsiz izin hakkin var. Alabilirsin. Esin de bu kadar uzerinde baski kurmasi hic iyi degil. Allah yardimcin olsun.Dua ett canım baanaa ama izin konusu olmaz amirim sadece 6 ay dedı 6 aydan sonra napıcamı bılmıyorum eşim çok kararlı ben bu evre de tamam deyıp gecmeli miyim kabullenmiş gibi ya da bılmıyorum yaa nasıl bı yol izlicemii
eŞİME KARSI BU KONUDA NASIL DAVRANMALIYIMM CNMAmirin hic bisi yapamaz.yasal olarak 2yila kadar ucretsiz izin hakkin var. Alabilirsin. Esin de bu kadar uzerinde baski kurmasi hic iyi degil. Allah yardimcin olsun.
Esinizin tavri belli. Dedigim dedik ve annesinin agzina bakan biri belli. Boyle bir kisilikle yasamadigim icin akil veremiyrm size. Ama kvyi devredisi birakabilmek icin izin almaniz en guzeli. Cocugunuzun basinda durur kendiniz bakarsiniz.eŞİME KARSI BU KONUDA NASIL DAVRANMALIYIMM CNM
Aynisi benimde basima geldi canim ama ben calismiorum kayinvalidem hep bizi ayirmaya calistigi icin kocami doldurup doldurup yolladigi icin bende kustum sonra anneme otrmaya gtmstm esime 4 aylik bebegi bana getir grcem die tutturdu bende haliyle tek basina yollamadim kendimde gitmedim esime anlatmaya calistim ama anlamadi beni ve sonra birdaha senin ailende grmeyecek dedi ve benim annem daha hic bi lafa karismamistr cok sessiz onlarla basedemiceni bildigi icin hic laf etmez 3gundur gzume uyku girmio kendiside bilio annemlerin bisi yapmadini ama annesini dinlio hep kadin bizi hep ayrmaya calsti cocumuz war dedim banane senin bebenden dedi cocuma her hakareri etti yurusun buyusun o beni bulur gelir dedi bosanmamiz icin herseyi yapti ve yapio ben esime bu kadar annesi hakkinda konussam beni tersler kadin her hakareti lafi edio ama yine ona bisi denmio konular yakin oldugu icin bende icimi doktum ... sana diecegim su ki is kocanda bitio annesine esim kime istiosa ona balktirir srun ckrma dese kapar cenesini oturur assayaAaaa. Bu nasil adam ya. Ay sinir oldum kusura bakmayin. Insan dogumda kendi annesini ister yaninda. Esinizin bu baskisi cok anlamsiz. Yerinizde olsam, memurlarin 2yil ucretsiz izni var. Onu alirim. 2yasina kadar kendim bakarim. Sonra da krese verir işime giderim. Ne kendi anneme ne de kv ye birakirim yani. Ki ben isimi biraktim. Kendim bakiyrm.
aYNENN ANNESİNİN AGZINAA BAKIYORR HALAA HALBUKİ 2 YIL OLACAK EVLİLİĞİMİZZ.. BEN ÖYLE BİŞEY DEMİYORUM CUNKU ONUN ANNESI DE ANNE SONUCTAA ÖYLE DEMEYE HAKKIM YOK EŞİM BU KONUDA SEVIYESIZ VE SAYGISIZ OLSA DA BEN O KİŞİLİKTE DEĞİLİM KİİEsinizin tavri belli. Dedigim dedik ve annesinin agzina bakan biri belli. Boyle bir kisilikle yasamadigim icin akil veremiyrm size. Ama kvyi devredisi birakabilmek icin izin almaniz en guzeli. Cocugunuzun basinda durur kendiniz bakarsiniz.
Bir de merak ettim. Esiniz size hic heveslenmesin annengil vs gibi cumleler kuruyr ya. Siz ona kurmuyr musunuz bu cumleleri. Ben annemi istiyrm vs gibi. Hep susup karsilik vermiyr musunuz.
aYNENN ACANM AYNENN BENIM ANNEMDE HIÇ ONLARIN LAFINI ETMEZZ COK BENZER SEYLER ANLATTINNAynisi benimde basima geldi canim ama ben calismiorum kayinvalidem hep bizi ayirmaya calistigi icin kocami doldurup doldurup yolladigi icin bende kustum sonra anneme otrmaya gtmstm esime 4 aylik bebegi bana getir grcem die tutturdu bende haliyle tek basina yollamadim kendimde gitmedim esime anlatmaya calistim ama anlamadi beni ve sonra birdaha senin ailende grmeyecek dedi ve benim annem daha hic bi lafa karismamistr cok sessiz onlarla basedemiceni bildigi icin hic laf etmez 3gundur gzume uyku girmio kendiside bilio annemlerin bisi yapmadini ama annesini dinlio hep kadin bizi hep ayrmaya calsti cocumuz war dedim banane senin bebenden dedi cocuma her hakareri etti yurusun buyusun o beni bulur gelir dedi bosanmamiz icin herseyi yapti ve yapio ben esime bu kadar annesi hakkinda konussam beni tersler kadin her hakareti lafi edio ama yine ona bisi denmio konular yakin oldugu icin bende icimi doktum ... sana diecegim su ki is kocanda bitio annesine esim kime istiosa ona balktirir srun ckrma dese kapar cenesini oturur assaya
aYNENN ACANM AYNENN BENIM ANNEMDE HIÇ ONLARIN LAFINI ETMEZZ COK BENZER SEYLER ANLATTINN
Amaa eşimm annesinee öyle bişey demezz cunku kendısıde annesının bakmasını ıstıyorr benle zıtlaşıyorrAynisi benimde basima geldi canim ama ben calismiorum kayinvalidem hep bizi ayirmaya calistigi icin kocami doldurup doldurup yolladigi icin bende kustum sonra anneme otrmaya gtmstm esime 4 aylik bebegi bana getir grcem die tutturdu bende haliyle tek basina yollamadim kendimde gitmedim esime anlatmaya calistim ama anlamadi beni ve sonra birdaha senin ailende grmeyecek dedi ve benim annem daha hic bi lafa karismamistr cok sessiz onlarla basedemiceni bildigi icin hic laf etmez 3gundur gzume uyku girmio kendiside bilio annemlerin bisi yapmadini ama annesini dinlio hep kadin bizi hep ayrmaya calsti cocumuz war dedim banane senin bebenden dedi cocuma her hakareri etti yurusun buyusun o beni bulur gelir dedi bosanmamiz icin herseyi yapti ve yapio ben esime bu kadar annesi hakkinda konussam beni tersler kadin her hakareti lafi edio ama yine ona bisi denmio konular yakin oldugu icin bende icimi doktum ... sana diecegim su ki is kocanda bitio annesine esim kime istiosa ona balktirir srun ckrma dese kapar cenesini oturur assaya
Kndilerini bisi oldum saniolar...o kdar aciyi skntyi ckn anne adaylari oluo hamileykn ayri lohusalikta ayri bunaltylr allah vicdan versin ben hala cekiorum ins. Sen cbuk atltrsn cnmmaYNENN ACANM AYNENN BENIM ANNEMDE HIÇ ONLARIN LAFINI ETMEZZ COK BENZER SEYLER ANLATTINN
memurluktan istifa edememm cocugumuda onlaraa bırakamamm ne yapcamı şaştım . ki eşim de işten cıkmamaaa ızın vermezzzbencilce.. bence çocugunu düşünüyorsan kariyerini ertele...
en azından 2 yıl ara verilebiliyor die biliyorum