• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan KIZLARR YARDIM EDİİİNNN..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Erica Arborea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
109
0
316
Kızlar hepinize Selamlar

Aralık sonunda nişanım olacak ve haftalardır mekan araştırıyorum ama yok yok yoookk.. Beğendiğim yerler bütçeme uymuyor, bütçeme uyanları da ben beğenemiyorumm..

Anadolu yakasında restaurant cafe tarzı yemekli müzikli alkolsüz orta halli mekan tavsiyelerinizi bekliyorum.. kartal maltepe bostancı kadıköy çamlıca üsküdar... hepsi olur..

:(

Kızlar hepinize Selamlar

Aralık sonunda nişanım olacak ve haftalardır mekan araştırıyorum ama yok yok yoookk.. Beğendiğim yerler bütçeme uymuyor, bütçeme uyanları da ben beğenemiyorumm..

Anadolu yakasında restaurant cafe tarzı yemekli müzikli alkolsüz orta halli mekan tavsiyelerinizi bekliyorum.. kartal maltepe bostancı kadıköy çamlıca üsküdar... hepsi olur..

:KK43:
Bütçen ne kadar?

maltepede leylandi var yemekleri güzeldir mekan da bahçeli falan hoş bir yer bir düşün derim

bir de sahilde maltepe de şato cafe ve palace cafe var orası daha pahalıdır ama çok hoş mekanlar

Canim mekan tuttunuz mu bilmiyorum ama camlicada hacegan restautant var daha once bi nisana katilmistim orda yemekler guzeldi ama biraz pahali olabilir veya yine o civarda başka restaurant Cafe falan var kolay gelsin canim

teşekkür ederim kızlar, bütçeye uygun mekan bulamayınca evde yapmaya karar verdik bakalım nasıl sıgacak 60 kişi :(

Back