kızlarr yardım ediiiiin

hilaliko

Papatyam
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
1.086
196
83
selam kızlar adetıme bır hafta var ve felaket sekılde bel ile kasık agrısı var nedendir acaba bır bılgısı olan var mı

Canim dollenme oluyordur muhtemelen ondan hadi hayirlisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar adetıme bır hafta var ve felaket sekılde bel ile kasık agrısı var nedendir acaba bır bılgısı olan var mı

selam tatlım. ben de gecen ay aynısını yaşadım. bir de kahverengi akıntı gelmişti benden. ben de yerleşme lekesi mi acaba diye düşündüm ama kist varmış maalesef ondan da olabilir yani

selam tatlım. Ben de gecen ay aynısını yaşadım. Bir de kahverengi akıntı gelmişti benden. Ben de yerleşme lekesi mi acaba diye düşündüm ama kist varmış maalesef ondan da olabilir yani

ılac falan kullandınmı cnm ben hıc bırsey kullkanmıyorum

selam tatlım. ben de gecen ay aynısını yaşadım. bir de kahverengi akıntı gelmişti benden. ben de yerleşme lekesi mi acaba diye düşündüm ama kist varmış maalesef ondan da olabilir yani

Adet olmana yaknmi oldn peki cnm. Bende bat pembe akntm oldu snra adetmi bugn 3gun geçti hala tik yok

Adet olmana yaknmi oldn peki cnm. Bende bat pembe akntm oldu snra adetmi bugn 3gun geçti hala tik yok

ben de bebek istediğim için hiçbir ilaç kullanmamıştım. adetime 10 gün kala sancı başlamıştı sancıdan üç gün sonra da kahverengi koyu akıntı geldi adete kadar surdu. adette gecikme olmadı. senin bir kere olduysa leke benden daha farklı durumdasın. bebiştir inşallah :) test uc gun gectmiş test yapmayı düşünmüyor musun. ben olsam dayanamazdım :)

Bnm gecti ama bkliom ynede bat pembe bi iki damla geldi bitti ve gunlrdr adet oluck gb agrm vr belimde. Hep uzuldm smdi de bsveriorum napim

Bnm gecti ama bkliom ynede bat pembe bi iki damla geldi bitti ve gunlrdr adet oluck gb agrm vr belimde. Hep uzuldm smdi de bsveriorum napim

Canim durum nedir,var mi bir gelisme? Yapmadin mi hala test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…