Kızlarr Yardıımm!!!

Tamam canım öyle yapayım o zaman ben. Belki de doktor izin vermeyecek belli olmaz. Bir bilene danışmak şart :) Teşekkürler tekrardan :)

canım merhaba sanırım senle düğün tarihimiz aynıydı bizim
5 gündür kullanan biri olarak cevap vereyim
düğüne kadar 1 kutu bitirmen senin lehine olacaktır koruyuculuk açısından.. benim reglimin balayına gelme ihtimalinden dolayı ben 2 kutu bitireceğim düzenlemek için
adetinin ilk günü başlaman gerekli
bence mayıs adetinde başla içmeye.. ilk gün içmeye başla ama kaçırırsan da ilk 3 gün başlayabilirsin
yine de bi doktora gitmeni tavsiye ederim çünkü kist durumları var mı diye bakıyor doktor ultrasonla

yan etkiler de bünyeden bünyeye değişir diye düşünüyorum.. atıyorum yasmin içersin ama çok yan etki yapar onu bırakıp başka bir hapa da geçebilirsin

öyle miydi hatırlayamadım 22 haziranda evleniyorum inşallahhafta içi çalıştığım için ne ara doktora gideceğim bilmiyorum da adetime de 8 gün kaldı elimi çabuk tutmam lazım galiba biraz da :) kafam karıştı kimi iç diyor kimi içme anlayamadım bu drumu ben :26: ama içeceğim galiba öle görünüyor maalesef :) ama önerilerin için de teşekkürler tatlım

evet 22 haziran ben de canım
hemen çocuk istenmiyorsa bence bi süre hap kullanmanın zararı olmaz, ben de uzun süre kullanmayı düşünmüyorum

evet 22 haziran ben de canım
hemen çocuk istenmiyorsa bence bi süre hap kullanmanın zararı olmaz, ben de uzun süre kullanmayı düşünmüyorum

aaa ne güzel aynı gün evleneceğiz inşallah Evet canım hemen çocuk istemiyorum o yüzden de hap düşünüyorum tatlım.kilo alırsın dedi arkadalar da düşündürdü beni ama başka da seçenek yok gibi görünüyo :)

yemene içmene dikkat ettiğin sürece bişey olmaz bence.. belki o kilo alan arkadaşlar yiyip içtikleri için almışlardır.. sonuçta mutluluk da iştah açar, eşine yaptığın yemekleri karşılıklı yemek de iştah açar
hem dediğim gibi hap değiştirilebilir.. doktorum bana öyle demişti 1 kutu bitir yan etkisi rahatsız ederse hapı değiştiririr dedi

geri çekilme asla bi yöntem değil, kondom da ilk başlar için belki sıkıntı yaratabilir.. yaratmayabilir de
ama nişanlımdan ziyade ben ilk seferimizin kondomsuz olmasını tercih ederim

herşey gönlümüzce olsun

Haklısın tatlım denildiği gibi bünye meselesi bu hap işi.Doktora gitmek şart demekki :) öyle yapayım bende madem.Seninle aynı fikirdeyim geri çekilme sadece bir risk başka da birşey değil.Hey ay hamile miyim diye düşünmektense önlemini almak en güzeli

bende yanılıp yakılıp doktor tavsiyesi ile mesigna diye lanet bir iğne kullandım aylık olanından. 1,3 ve 6 aylık şeklinde olan bu iğneye inanılmaz şekilde alerji oluştu vücudumda ilk 6 ay iyiydi sonrasında derimde tuhaflıklar ciddi derecede göbek ve bel kısmında kıllanma yaşadım ne yazıkki ve bırakalı 1 sene oldu nerdeyse hala adet düzensizliği yaşıyorum ( ki 1 gün bile sekmezdi)
doktorun tavsiye ettiği herşeyi kullanmak doğru değilmiş onu anladım böylelikle. hemşire arkadaşa katılıyorum kullanma derim... kimyasal olan hiçbirşey sağlık açısından iyi olamaz. geri yöntemini bende tercih ediyorum şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.
karşındaki eşin dahi olsa onu mutlu etmek adına kendine yazık etme. bırak o seni düşünsün o korunsun. bu sağlık sana uzun yıllar lazım olucak.

Canım bulunduğun ilçede ki sağlık ocağına bile gitsen yardımcı olurlar. Sigara kullanıp kullanmaman da önemli bana eğer hapı içiceksen günde en fazla 10 tane iç demişti ama ben sağlık ocağının verdiği ilacı kullanmadım Yazz+24 kullanıyordum bu ay bıraktım 1 seneden fazla kullanmak zararlıymış.

Düğününden 1 ay önce kullanmaya başlarsan bi sorun olucağını sanmıyorum. Ben aşırı kilo almadım ama göğüslerim baya büyüdü bide çok aferdersiniz ama ilk 1. aydan itibaren aşırı isteksizlik yaptı 4 ay sonra düzeldi ama kalıcı da olabiliyomuş.. Bu tarz sorunlar yaşarsan kullanma derim canım çünkü gerçekten çok can sıkıcı bi durum.

bende evlenelı 7 ay oldu netten bakıp bıldıklerımle yaz24 kullandım adetımın ılk gunu ama 1 aydır ıcmıyorum bana tek yan etkısı asırı uyku yapması oldu kılo aldırma olayına gelınce ben kılo almak ısteyen bırıyım ama asla 1 kılo bıle alamadım mesajınız dıkkatımı cektı yaz 24 mü 1 seneden fazla kullanılmaması gerekıo haplar 10 yıl kullanılıo dıe bılıodum ben ayrıca ısteksızlık konusuna katılıorum resmen kacmaya baslıosun o hapı ıcerken en guzelı kımyasal kullanmıcan doktora gıttım baska sıkayet yuzunden hapı soyledım evlendıkten sonra hormonlara momografı ve bazı testlere daha bakılıp vucuduna uygun olanı kullanman gerekıomus asla kafanıza gore almayın doktora gıdın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…