- 20 Mart 2009
- 653
- 307
- 323
- Konu Sahibi Mutlu_sonn
-
rica ederim ne demek :)
kilo almayı göze al demiyorum ama dikkat et diyorum sadece doktor zaten hormon tahlili isteyecek duruma göre verecek ama dediğim gibi herkeste yan etki olacak diye birşey yok belkide memnun kalacaksın doktoruna danısmanda fayda var
canım merhaba sanırım senle düğün tarihimiz aynıydı bizim
5 gündür kullanan biri olarak cevap vereyim
düğüne kadar 1 kutu bitirmen senin lehine olacaktır koruyuculuk açısından.. benim reglimin balayına gelme ihtimalinden dolayı ben 2 kutu bitireceğim düzenlemek için
adetinin ilk günü başlaman gerekli
bence mayıs adetinde başla içmeye.. ilk gün içmeye başla ama kaçırırsan da ilk 3 gün başlayabilirsin
yine de bi doktora gitmeni tavsiye ederim çünkü kist durumları var mı diye bakıyor doktor ultrasonla
yan etkiler de bünyeden bünyeye değişir diye düşünüyorum.. atıyorum yasmin içersin ama çok yan etki yapar onu bırakıp başka bir hapa da geçebilirsin
öyle miydi hatırlayamadım22 haziranda evleniyorum inşallah hafta içi çalıştığım için ne ara doktora gideceğim bilmiyorum da adetime de 8 gün kaldı elimi çabuk tutmam lazım galiba biraz da :) kafam karıştı kimi iç diyor kimi içme anlayamadım bu drumu ben :26: ama içeceğim galiba öle görünüyor maalesef :) ama önerilerin için de teşekkürler tatlım
evet 22 haziran ben de canım
hemen çocuk istenmiyorsa bence bi süre hap kullanmanın zararı olmaz, ben de uzun süre kullanmayı düşünmüyorum
aaa ne güzel aynı gün evleneceğiz inşallahEvet canım hemen çocuk istemiyorum o yüzden de hap düşünüyorum tatlım.kilo alırsın dedi arkadalar da düşündürdü beni ama başka da seçenek yok gibi görünüyo :)
yemene içmene dikkat ettiğin sürece bişey olmaz bence.. belki o kilo alan arkadaşlar yiyip içtikleri için almışlardır.. sonuçta mutluluk da iştah açar, eşine yaptığın yemekleri karşılıklı yemek de iştah açar
hem dediğim gibi hap değiştirilebilir.. doktorum bana öyle demişti 1 kutu bitir yan etkisi rahatsız ederse hapı değiştiririr dedi
geri çekilme asla bi yöntem değil, kondom da ilk başlar için belki sıkıntı yaratabilir.. yaratmayabilir de
ama nişanlımdan ziyade ben ilk seferimizin kondomsuz olmasını tercih ederim
herşey gönlümüzce olsun
Canım bulunduğun ilçede ki sağlık ocağına bile gitsen yardımcı olurlar. Sigara kullanıp kullanmaman da önemli bana eğer hapı içiceksen günde en fazla 10 tane iç demişti ama ben sağlık ocağının verdiği ilacı kullanmadım Yazz+24 kullanıyordum bu ay bıraktım 1 seneden fazla kullanmak zararlıymış.
Düğününden 1 ay önce kullanmaya başlarsan bi sorun olucağını sanmıyorum. Ben aşırı kilo almadım ama göğüslerim baya büyüdü bide çok aferdersiniz ama ilk 1. aydan itibaren aşırı isteksizlik yaptı 4 ay sonra düzeldi ama kalıcı da olabiliyomuş.. Bu tarz sorunlar yaşarsan kullanma derim canım çünkü gerçekten çok can sıkıcı bi durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?