Kızlarr Yardıımm!!!

Mutlu_sonn

Allah Var Gam Yok 🌸
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
653
307
323
Kızlar merhaba. Ben bir buçuk ay sonra evleneceğim. Evliliğimin ilk bir kaç ayında doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum ama hapa ne zaman başlamam gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz?

! ya da 1 bucuk ay önceden başlanması gerekiyor diye duydum . Benimde 1 bucuk ay var haftaya doktora gidip başlamayı düşünüyorum.

Ama ilk etapta prezervatif kullan diyemem ki kocama başka ne yapayıımm:2:

neden diyemezsin anlamadım? sonucta korunma yöntemi ve ben senin yerinde olsam vücuduma kimyasal almazdım ki öylede yapıyorum illa prezervatif kullanmak zorunda değil koruyuculugu fazla yüksek olmasada geri çekme yöntemini kullanabilirsiniz ilk zamanlar

Ne bileyim ya ilk gece,ilk bişeyleri yaşayacaksın hoşuna gider mi gitmez mi bilemem.Geri çekilme yöntemi bence riskli her ay hamilemiyim diye düşündürtür bence

Ne bileyim ya ilk gece,ilk bişeyleri yaşayacaksın hoşuna gider mi gitmez mi bilemem.Geri çekilme yöntemi bence riskli her ay hamilemiyim diye düşündürtür bence

tabi sen bilirsin yinede ,ben fikrimi söyledim geri çekme riskli ama ilk zamanlar idare edilebilir bu şekil sanırım ben prensip olarak ilaç kullanmaya karşıyım çok çok zorda kalmadan kullanmıyorum

Son düzenleme:
Bende evlenmeden 1ay kullanmaya baslamistim.adetin ilk ya da 3. Gunu basliyosun. 5 ay sonra biraktim.bana 5 kilo aldirdi en basta.gozle gorulur baska zararini gormedim ama bi daha da kullanmam

tabi sen bilirsin yinede ,ben fikrimi söyledim sanırım ben prensip olarak ilaç kullanmaya karşıyım çok çok zorda kalmadan kullanmıyorum

Haklısın canım düşünceler farklı bence ondan olabilir.Bende kararsız kaldım da yardım istedim işte.ADetin 4. günü başlaman lazım falan diyorlar bunun doğruluk payı nedir?

Evet doktora muayene olup kullanmak daha mantıklı tabi. 5 kilo aldırdı diyen arkadaşım hangisini kullanmıştın yazz mı?

Bende evlenmeden 1ay kullanmaya baslamistim.adetin ilk ya da 3. Gunu basliyosun. 5 ay sonra biraktim.bana 5 kilo aldirdi en basta.gozle gorulur baska zararini gormedim ama bi daha da kullanmam

Hadi ya ak bu kötü düğün öncesi kilo almak kulağa hoş gelmiyor Teşekkürler canım yine de

Haklısın canım düşünceler farklı bence ondan olabilir.Bende kararsız kaldım da yardım istedim işte.ADetin 4. günü başlaman lazım falan diyorlar bunun doğruluk payı nedir?

genelde ilk gün alınır ama çokta şart değil,adetinin sürdüğü günlerdede alabilirsin etkisi devam eder ama eger hap kullanacaksan düğüne kadar 1.5 kutu bitirmen gerekiyor ki koruyuculugu etkılı olsun yani bir an önce basla

Son düzenleme:

Tamam canım saolasın soru işaretim gitti en azından o zaman biran önce almam lazım

Tamam canım saolasın soru işaretim gitti en azından o zaman biran önce almam lazım

Kilo almayı göze al diyorsun yani :)

rica ederim ne demek :)

kilo almayı göze al demiyorum ama dikkat et diyorum sadece doktor zaten hormon tahlili isteyecek duruma göre verecek ama dediğim gibi herkeste yan etki olacak diye birşey yok belkide memnun kalacaksın doktoruna danısmanda fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…