- 20 Mart 2009
- 653
- 307
- 323
- Konu Sahibi Mutlu_sonn
-
Kızlar merhaba. Ben bir buçuk ay sonra evleneceğim. Evliliğimin ilk bir kaç ayında doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum ama hapa ne zaman başlamam gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz?
! ya da 1 bucuk ay önceden başlanması gerekiyor diye duydum . Benimde 1 bucuk ay var haftaya doktora gidip başlamayı düşünüyorum.
bir hemşire olarak söylüyorum ki kullanmayın
Ama ilk etapta prezervatif kullan diyemem ki kocama başka ne yapayıımm:2:
neden diyemezsin anlamadım? sonucta korunma yöntemi ve ben senin yerinde olsam vücuduma kimyasal almazdım ki öylede yapıyorum illa prezervatif kullanmak zorunda değil koruyuculugu fazla yüksek olmasada geri çekme yöntemini kullanabilirsiniz ilk zamanlar
Ne bileyim ya ilk gece,ilk bişeyleri yaşayacaksın hoşuna gider mi gitmez mi bilemem.Geri çekilme yöntemi bence riskli her ay hamilemiyim diye düşündürtür bence
tabi sen bilirsin yinede ,ben fikrimi söyledim sanırım ben prensip olarak ilaç kullanmaya karşıyım çok çok zorda kalmadan kullanmıyorum
Bende evlenmeden 1ay kullanmaya baslamistim.adetin ilk ya da 3. Gunu basliyosun. 5 ay sonra biraktim.bana 5 kilo aldirdi en basta.gozle gorulur baska zararini gormedim ama bi daha da kullanmam
Haklısın canım düşünceler farklı bence ondan olabilir.Bende kararsız kaldım da yardım istedim işte.ADetin 4. günü başlaman lazım falan diyorlar bunun doğruluk payı nedir?
genelde ilk gün alınır ama çokta şart değil,adetinin sürdüğü günlerdede alabilirsin etkisi devam eder ama eger hap kullanacaksan düğüne kadar 1.5 kutu bitirmen gerekiyor ki koruyuculugu etkılı olsun yani bir an önce basla
Yasmin kullandim. Ayni ilac halamin kizina da 4 kilo aldirmis.
kilo almak istemiyorumm ama bennnn.Herkese aldırıyo mu acaba?
resmen hormon basıyor vücuda kilo almak normal ,saclarıda cıkartıyor aslında tek iyi yönü bu olsa gerek :)
Tamam canım saolasın soru işaretim gitti en azından o zaman biran önce almam lazım
Kilo almayı göze al diyorsun yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?