Model güzel ama biraz taşlarla süslense daha havalı olur gibi bence kollara birşey ilave etme modeli yok eder sanki omuzların çıplak halde kalması göze de hoş gelir .
Bence uzun boyluları bÖyle basene oturan gelınlıkler dahada uzun ve zayıf gÖsterıyo gelınlık ne kadar kabarık olursa o kadar boy kısalıyor model Çok sade bence gelınlık bıraz Şatafat ıster
bende çok beğendim bu g elinliğe bakana kadar 10 larca model gördük hepsine burun kırın ettik ama bunu görünce ikimizde ''evet kesinlikle bu alkisalkisalkis'' dedik..
ilk modele bayıldım tam benlik sade gelinlik gelinin guzelligini kapatmaz bence ilk model daha hos ama sanırım nişanlınız biraz kapalı olmasını istiyor
Yani bana da kapalı geldi Ağustos falan gibi denk gelecek heralde..Tabii eniştenin huyunu suyunu bilmiyoz karışıyo mu neediyo kızz klava: karıştırtma kendinee kötükedihüso
Canım gelinlik çok güzel ama ne kabarık ne de kalçaya oturan cinsinden...arada kalmış biraz...kalça kısmını biraz daha oturtursan daha havalı olur sanki ama bu haliyle de çok güzel...