• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlarr uzun boyluyum sizce bu gelinlik nasıl olur?..

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlar boyum 1.80 cm bel bölgem biraz kalın yani çok ince bir belim yok.. 5-6 ay sonra düğünüm olucak.. Sizce;

Model bu gelinlik gibi olsa;
Melissa Brooch, Melissa Brooch Royale - by Maggie Sottero

Kollarıda bu gelinliğin kolları gibi küpürden olsa ;
http://www.trendkadin.com/resimler/gelinlik-modelleri/gamze-ozcelik-dugun-resimleri-417-b.jpg
http://www.dilekaksoy.com.tr/wp-content/uploads/gamze-ozcelik-gelinlik-5.jpg

Nasıl olur? CADIARZU

-------------------------------

Kızlar yazdığınız yorumlar üzerine sevgilimle ekte resmi bulunan gelinliğe karar verdik Şeniz

Eki Görüntüle 38287

Son düzenleme:
modeli çok hoş canım ama aynı model biraz daha süslü olabilir sanki?

Bence uzun boyluları bÖyle basene oturan gelınlıkler dahada uzun ve zayıf gÖsterıyo gelınlık ne kadar kabarık olursa o kadar boy kısalıyor model Çok sade bence gelınlık bıraz Şatafat ıster

gelinliği beğendim canımm.ama kol ekleme.kendi hali daha güsell.bikaçç deişikle daha gösterişliii hale getirebilirsinn tatlımm

Slm kızlar gelinlik modeli değişti sevgilimle kesin olarak istediğimiz gelinliğe karar verdik boshayallersmile

$gelinlik.jpg

Cnm 5-6 ay sonra demişsin tam sıcaklara denk gelio bence son karar verdiğiniz fazla kapalı değil mi?

cok guzelmis
ben de bu tarz dantel gelinlikleri cok seviyorum
hatta cok bir benzerini alıcam sanırım
bu da pronoviasın bir modeli di mi canım

bende çok beğendim bu g elinliğe bakana kadar 10 larca model gördük hepsine burun kırın ettik ama bunu görünce ikimizde ''evet kesinlikle bu alkisalkisalkis'' dedik..

Evet canım buda pronoviasın..

ilk modele bayıldım tam benlik sade gelinlik gelinin guzelligini kapatmaz bence ilk model daha hos ama sanırım nişanlınız biraz kapalı olmasını istiyor

çok güzel tatlım umarım çok mutlu olursun :)

bu arada kendin mi diktireceksin ? ve fiyat konusunda bilgilendirirsen sevinirim :)

Cnm 5-6 ay sonra demişsin tam sıcaklara denk gelio bence son karar verdiğiniz fazla kapalı değil mi?

Yani bana da kapalı geldi Ağustos falan gibi denk gelecek heralde..Tabii eniştenin huyunu suyunu bilmiyoz karışıyo mu neediyo kızz :oklava: karıştırtma kendinee kötükedihüso

Canım gelinlik çok güzel ama ne kabarık ne de kalçaya oturan cinsinden...arada kalmış biraz...kalça kısmını biraz daha oturtursan daha havalı olur sanki ama bu haliyle de çok güzel...