Kızlarr uzaktan sertifika eğitimi alanlarınız var mıdır, konu içeriğini de okuyarak cevaplarsanız sevinirim

merymeryg

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2023
4.355
16.076
128
Konuyu nereye açacağımı bilemedim ilk konum, genelde herkes burda olduğundan buraya açayım dedim
Kızlar selam, 28 yaşındayım hekimim, bölüm belirtmeyeyim ama 1.5 yıllık da asistanım. Şu an doğum sonrası iznimi bitirip ücretsiz izne ayrıldım. Aslında çok ciddi zamanım yok gün içinde ama kendime ayıracağım bir vakit istiyorum açıkçası bebeği eşime anneme falan bırakıp. Bu vakitte de kendimi geliştireceğim bir şey yapmak istiyorum kendi bölüm derslerime çalışmak dışında. Açıkçası ilerisi için elimde evden de çalışabileceğim ek bir iş/hobi olsun istiyorum. Sorum şu, kendi bölümüyle ilgili veya alan dışı yazılım, grafik tasarım gibi gibi altı ay-bir yıllık sertifika eğitimleri alan var mıdır?

Bebekten vakit kalıyor mu vallahi takdir ettim

Yok işte günde bi 2-3 saat anneme ya da eşime bırakayım istiyorum kafayı bozmadan
Vallahi bak benim de izin bitti, tek bakıyorum banyosu kremi masajı gazı emzirmesi alt değişmesi derken bulduğum ilk fırsatta uyuyorum kendimi geliştirmek istemiyorum
Emiyorsa 2 3 saat olayı biraz zor

Emaan sertifikayı ne edecen bir enstrüman öğren bence kafan dağılır

Vallahi bak benim de izin bitti, tek bakıyorum banyosu kremi masajı gazı emzirmesi alt değişmesi derken bulduğum ilk fırsatta uyuyorum kendimi geliştirmek istemiyorum
Emiyorsa 2 3 saat olayı biraz zor
Ya ben de direkt yanına kıvrıldım mesela öğle uykusunda, akşamları zaten 9 9:30’da çocuğu yatırır yatırmaz yatıyorum falan ama kendimi gerçekten çok kötü hissetmeye başladım böyle de. hatta çoğu zaman ev uçuyor yani ona rağmen ev işi yapmak değil kendime bi vakit oluşturmak istiyorum çok dağıldım gibi. Bilmiyorum belki biraz daha sık dışarı çıkmak da işe yarar ama şimdi de çok sıcak havalar Evet emiyor, ve evet o konuda da haklısınız belki sağarım diye düşünmüştüm

Ya minicik daha zaten işe giderken sağacağız belki de mamaya geçecek. Emdiği kadar emsin elleme kuzuyu kıyamam
Zor süreç bana da geliyorlar arada.. akşam bebeği alıp yürüyüşe çıkıyoruz iyi geliyor dışarıda dolaşmak

Teşekkür ediyorum yorumlarınız için, evet sanırım bunaldığımdan ve bebeğim küçükken tam zamanlı işe başlamak istemediğimden kendime iş üretmeye çalışıyorum ama dediğiniz gibi zor şu aşamada. Ben de akşam serinleyince bi yürüyüşe çıkayım inşallah

Phyton öğrenirseniz işinize de yarar. Biyoinformatik de öğrenebilirsiniz.

İşimle hiç alakalı olmasın diyorsanız amigurumi ile ilgili videolar izleyip bebeğinize oyuncak yapabilirsiniz. Yelek, hırkasını, tulumunu vs örebilirsiniz.

Halk eğitim merkezinde uzaktan eğitimler var. Hiç kaydolup da bakmadım. Oradan da fikir edinebilirsiniz. E-yaygın diye aratınca çıkar.

Teşekkür ederim

Zayıflama merkezi aç, bunun için eğitim al. Alırsın üç beş zayıflama makinesi. Hem doktor işlem yapıyor diye gelen çok olur. Lazer üzerine eğitim de alabilirsin.

Zayıflama merkezi aç, bunun için eğitim al. Alırsın üç beş zayıflama makinesi. Hem doktor işlem yapıyor diye gelen çok olur. Lazer üzerine eğitim de alabilirsin.
Siz deyince şimdi benim de şu aklıma geldi, zamanında dolgu botoks sertifikası çok aldı arkadaşlarım ama o zamanlar çok ilgimi çekmediği için almamıştım. Aslında çok kısa bir zamanda alınabiliyor, teşekkür ederim yorumunuz için

Bence sağlıkçı olarak otc eğitimi de alabilirsin.

Bence sağlıkçı olarak otc eğitimi de alabilirsin.
Aslında sağlık alanından birçok eğitim olabilir ama sanırım biraz alanımdan sıkıldığım için alandışı eğitimlere daha yakın gibiyim. Ama güzel öneriniz için teşekkür ederim

Makine öğrenmesi, yapay zekayı sağlıkta da kullanmak için çabalar var. Başlangıç seviyesinde bile bilmediğim için zorluğu hakkında bilgim yok ama bunu da öğrenmeye başlayabilirsiniz. Belki teziniz de kullanırsınız veya klinikte. Proje de yazabilirsiniz.

Yapay zeka konusunda çok düşünmüştüm ilk senemde kendi alanımla ilgili bir şey çıkar mı diye, çıkabilir çok da güzel olur kodlama yazılım robotik vs bi eğitimi o sebeple de alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…