fazla idrar damlatmışsınız sanırım ya da testiniz bozuk en iyisi sabah ilk idrarla bir daha yapmak 3 damla damlatın daha fazla değilKızlar ilişkiden 10 gün sonra belirtilerim oldu sırtımda ağrı akıntı ve kasık ağrıları bugun test yaptım böyle çıktı sizce varmı 10 günde çıkar mı teste
Fazla damlatmadım 2-3 damla falan yarın tekrar yapıcam amafazla idrar damlatmışsınız sanırım ya da testiniz bozuk en iyisi sabah ilk idrarla bir daha yapmak 3 damla damlatın daha fazla değil
Kaset testlerde bozuk çıkma olayı çok oluyor maalesef erken gebelik testi yaparsanız daha iyi olur 10 gün olmuş kaset testler genelde adet gecikince doğru sonuç veriyor. Erken olanlar daha hassasFazla damlatmadım 2-3 damla falan yarın tekrar yapıcam ama
Kan versem peki 10 günlükte çıkarmıKaset testlerde bozuk çıkma olayı çok oluyor maalesef erken gebelik testi yaparsanız daha iyi olur 10 gün olmuş kaset testler genelde adet gecikince doğru sonuç veriyor. Erken olanlar daha hassas
Çıkabilir zaten testte çıkıyorsa kanda kesin çıkar önce kanda artıyor beta çünkü sonra idrara geçiyorKan versem peki 10 günlükte çıkarmı
Var ama birazda bozulmuş gibi eğer ki 5 dakikada çıkan çizgiyse vardır ama sonradan çıkarsa kuruma cozgisidir akıntınız çok varmı benimde geçti de sorayım dedimKızlar ilişkiden 10 gün sonra belirtilerim oldu sırtımda ağrı akıntı ve kasık ağrıları bugun test yaptım böyle çıktı sizce varmı 10 günde çıkar mı teste
Kan testi verdim 1.20 çıktı yokmuş hayırlısıVar gibi duruyor siz yarın tekrarlayın
Kan testi için randevu mu almam gerek yoksa randevusuz da gidiliyormuKan versem peki 10 günlükte çıkarmı
Devlet hastanesine gidip acilden bulantım vs var test yaptırmak istiyorum diyince yapıyolar yada özel hastaneden direk kan verebilirsinizKan testi için randevu mu almam gerek yoksa randevusuz da gidiliyormu