Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ilişkiden 10 gün sonra belirtilerim oldu sırtımda ağrı akıntı ve kasık ağrıları bugun test yaptım böyle çıktı sizce varmı 10 günde çıkar mı teste
Kızlar ilişkiden 10 gün sonra belirtilerim oldu sırtımda ağrı akıntı ve kasık ağrıları bugun test yaptım böyle çıktı sizce varmı 10 günde çıkar mı teste
Kaset testlerde bozuk çıkma olayı çok oluyor maalesef erken gebelik testi yaparsanız daha iyi olur 10 gün olmuş kaset testler genelde adet gecikince doğru sonuç veriyor. Erken olanlar daha hassas
Kaset testlerde bozuk çıkma olayı çok oluyor maalesef erken gebelik testi yaparsanız daha iyi olur 10 gün olmuş kaset testler genelde adet gecikince doğru sonuç veriyor. Erken olanlar daha hassas
Var ama birazda bozulmuş gibi eğer ki 5 dakikada çıkan çizgiyse vardır ama sonradan çıkarsa kuruma cozgisidir akıntınız çok varmı benimde geçti de sorayım dedim