E eyikar Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Mart 2011 24 1 286 İçel Mersin 14 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi eyikar #1 saçımın bu halide boyalı koyu kahve sanki daha koyu cıktı ama, istediğim renk sagdaki sizce kendim yapabilir miyim
saçımın bu halide boyalı koyu kahve sanki daha koyu cıktı ama, istediğim renk sagdaki sizce kendim yapabilir miyim
buket3406 L&M Delisi Kayıtlı Üye 16 Kasım 2011 422 9 96 İstanbul 14 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi eyikar #2 saçın koyu renk ve boyalı. yani açılmadan kendin evde yapamazsın canım
E eyikar Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Mart 2011 24 1 286 İçel Mersin 14 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi eyikar #3 buket3406 .!.: saçın koyu renk ve boyalı. yani açılmadan kendin evde yapamazsın canım Genişletmek için tıkla... haklısın teşekkür ederim canım,insan bi saca kafayı takınca hemen bi yolu olsun yapsın istiyor
buket3406 .!.: saçın koyu renk ve boyalı. yani açılmadan kendin evde yapamazsın canım Genişletmek için tıkla... haklısın teşekkür ederim canım,insan bi saca kafayı takınca hemen bi yolu olsun yapsın istiyor
buket3406 L&M Delisi Kayıtlı Üye 16 Kasım 2011 422 9 96 İstanbul 15 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi eyikar #4 eyikar .!.: haklısın teşekkür ederim canım,insan bi saca kafayı takınca hemen bi yolu olsun yapsın istiyor Genişletmek için tıkla... valla bende aynı durumdayım bakır saçla uğraşıyorum bu ara bence iyi kuaföre git hallolur
eyikar .!.: haklısın teşekkür ederim canım,insan bi saca kafayı takınca hemen bi yolu olsun yapsın istiyor Genişletmek için tıkla... valla bende aynı durumdayım bakır saçla uğraşıyorum bu ara bence iyi kuaföre git hallolur
CartaMagna Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2013 197 2 26 Gaziantep 15 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi eyikar #5 Yapamazsın canım. En azından açman lazım saçlarını. Biraz olsun küllü olsa. Bir iki boyamada tutar alır derdim ama çok net ve siyaha yakın bi ton
Yapamazsın canım. En azından açman lazım saçlarını. Biraz olsun küllü olsa. Bir iki boyamada tutar alır derdim ama çok net ve siyaha yakın bi ton