• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlarr sapsarı saçlarım artık siyah:(

kirke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
151
0
96
İstanbul
1 hafta önce saçlarımı loreal castıng colors sıyaha boyadım nasıl olsa akar dıye:( 1 haftadır her gün su niveanın papatya özlü bebek şampuanıyla yıkıyorum. sürekli mavi bir boya akıyor ama saçlarım hala simsiyah. kızlar böyle bi durum yaşayanlar varsa yardımcı olabilirmisiniz ya. akmıcakmı bu boya hiç :(

ya ama kızlar bu boya için 28 yıkama sonunda akar yazıodu :( canavar gibi hissediyorum kendimi bu saçlarla :(

siyah akarmı hiç forumlar bangır bangır söylüyoruz siyah asla akmaz kestirmen gerek açtırsanda eski saçın gibi olmaz çeteş çeteş olur bence siyah saçını sevmeye bak

tatlım yani ama casting colors bıde yarı kalıcı o yuzden sasırıyorum bu duruma bu kadar.

ya ama kızlar bu boya için 28 yıkama sonunda akar yazıodu :( canavar gibi hissediyorum kendimi bu saçlarla :(

canım loreal castıng colors boyalar 28 yıkamaya dayanıklı diye satışta ama 28 yıkama sonra saç eski rengine döner gibi bişey değil bu yanlış anlaşılma var hep bu konuda 28 yıkama sonra renk solar canlılığını yitirir ama koyu renk yine koyu kalır üzgünüm :1no2: hem akar zaten diyerek istemediğin bir renge neden boyadın ki siyah kızıl zor renkler ne kadar istemezsen o kadar çok saça yapışır kafamçokkarıştı

canım ya işte hanı bı değişiklik olsun dedim ben akar diye düşünmüştüm ne biliyim adece solucağını :(

siyah saçlarını söyle gerıye yapıştır at kuyrugu yap, bir de kırmızı ruj söyle sıyah gölgeli far,,, seksiiiii olursun. bı sure bununla geçiştirir zamanla dönersın şeker :)

bir arkadaş yazmıştı bildiğin beyaz sabun akıtıyormuş bir araştırıp dene istersen

kızlar gerçekten çok ama çok teşekkür ederim moral oldunuz ama tavsıyelerınızı dınlıcem :)

o mavi renginin yıkanırken çıkmasıı uzun bir süre devam ediyor..Yaşadığım için biliyorum hatta ilk zamanlarda o su rengii havlularıma bulaşıyordu saçım siyahken..ama saçından renk ne zaman akar bilmiyorum

siyah saçlarını söyle gerıye yapıştır at kuyrugu yap, bir de kırmızı ruj söyle sıyah gölgeli far,,, seksiiiii olursun. bı sure bununla geçiştirir zamanla dönersın şeker :)

işte bu kesinlikle doğru.. siyah saça kırmızı ruj acaip güzel yakşıyo... sarışın olduğumdan bu avantajım yok malesef :))

boya bazı yerlerde aktı saçımdan ama tabıkıde tamamı deıl bakalım devam edicem.. bu arada da sıyah sacın avantajlarından yararlanıyorum :D

boya bazı yerlerde aktı saçımdan ama tabıkıde tamamı deıl bakalım devam edicem.. bu arada da sıyah sacın avantajlarından yararlanıyorum :D

siyah saç başlı başına bi avantaj bence öyle görünüyorkaydirigubbakcemile2

Back