Saç Rengi ve Saç Boyama kızlarr SAÇLARA bi el atalım mı :)

bibican

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2013
1.409
10
0
34
Ankara
Eki Görüntüle 877260
kızlar hıc bır acıcı kullanmadan kuaförde yada evde pıyasadaki en acık sarı kutu boyayla elde edebılecegım en acık renk ne olabilir ki (açıcısız ? ) boyadıgımda hangı renk cıkar ortaya yani
bu kendı rengim...flashsız çektim küllü tonundayım malum.. küllü acık renkler elde etmek ıstıorum dorelık kızıllık sıcaklıkdan nefret ederim.. yardımlarınızı beklıommmmmm :* :54:

Eki Görüntüle 877260
kızlar hıc bır acıcı kullanmadan kuaförde yada evde pıyasadaki en acık sarı kutu boyayla elde edebılecegım en acık renk ne olabilir ki (açıcısız ? ) boyadıgımda hangı renk cıkar ortaya yani
bu kendı rengim...flashsız çektim küllü tonundayım malum.. küllü acık renkler elde etmek ıstıorum dorelık kızıllık sıcaklıkdan nefret ederim.. yardımlarınızı beklıommmmmm :* :54:

canım bu saçın üzerine piyasadaki açıklardan yani 9.1 falan boyarsan kesin dorelik olur o yüzden önce açıcıyla açman gerek ki o nefret ettiğin kızıllık dorelik olmasın ben de hiç sevmiyorum

Eki Görüntüle 877260

Saçının rengi çok güzel bence herkes bu renge ulaşmak isterken neden bozmak istiyosun anlamadm.. Marketten saçının rengini açmak için alcağın bütün boyalar 9.1 10.1 11.1 vsss bu saçı turuncuya dönük açıcak. eğer evde kendin açmaya kalkarsanda saçın büyük hasar görür. yaşadığım için söylüyorum. ben senin yerinde olsam kuaföre gidip balyaj attırırdım aralara ışıltı verdirirdm ve bu saça harika olur. ayrıca dip boya derdinde olmaz :) yinede sen bilirsn cnm karar senin

Bende aynı sorunu yaşıyorum izmirde iyi bir kuaför bulmam gerekiyor çünkü saçlarım berbat oldu boyadım dipler sarı uçlar siyah kalı iğrenç yani

Bende aynı sorunu yaşıyorum izmirde iyi bir kuaför bulmam gerekiyor çünkü saçlarım berbat oldu boyadım dipler sarı uçlar siyah kalı iğrenç yani

bnm sac rengım bana gusel gelmıor.. sence nasl ...serenayınki gibi be dursun elleme dıolarda ben oynamak ıstıom bana kotu gozukuyor=?

canım bu saçın üzerine piyasadaki açıklardan yani 9.1 falan boyarsan kesin dorelik olur o yüzden önce açıcıyla açman gerek ki o nefret ettiğin kızıllık dorelik olmasın ben de hiç sevmiyorum

HADI YAA.GERCI HEMEN BOYAMICAM DAHA EN AZ 1 AYI VARDA .fikirlerinizi almak lazm illa .saol cnmm :26::26::26:

Saçının rengi çok güzel bence herkes bu renge ulaşmak isterken neden bozmak istiyosun anlamadm.. Marketten saçının rengini açmak için alcağın bütün boyalar 9.1 10.1 11.1 vsss bu saçı turuncuya dönük açıcak. eğer evde kendin açmaya kalkarsanda saçın büyük hasar görür. yaşadığım için söylüyorum. ben senin yerinde olsam kuaföre gidip balyaj attırırdım aralara ışıltı verdirirdm ve bu saça harika olur. ayrıca dip boya derdinde olmaz :) yinede sen bilirsn cnm karar senin

ışıkda bı turuncu gelıo saclarım gözume.ondan deısmek ıstıom. herkes küllü dıo benm gozume turuncu gelıo.kafayı yıom:D yoksa aslnda boyatmak ıcın sebeblerm yok :(( hıc sacımla oynamak ıstemem acıkcası:50:

Eki Görüntüle 877260

Canım git bir markete garnier 110 boyasını al küllüsünü alma o 111 di sen 110 al içine 30 vol yani 9 vol oluyor içine onu koy çıkan saç diplerine sürmeden uçdan başlayarak yukarı doğru sür. 15 gün ara ile yap saçlar platin oluyor ben öyle yaptım oriel ne gerek var daha önce saçlarım yandı oriel yüzünden aklında bulunsun dene :3:

Saçlarını küllü bir renkle açmazsan turunculaşabilir
loreal 01 ve koleston 12.0
birde palettenin papatyası
Schwarzkopf Igora Royal Saç Boyası 60ml (12-1 Sandre Özel Açıcı) en iyi saç açan boyalar

Son düzenleme:
Back