Saç Uzatma Yöntemleri Kızlarr saclar herseyy

sarelle22

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
58
6
6
34
Antalya
merhabalar kızlaar ben ısırgan otlu sampuan(tresan) cam terebentın ve badem yagı aldım sampuan 500ml ıcıne 3 kapak cam attım:)) onu bı kullandım(ama calkalayın yag ustte kalmasın) sonra badem yagını sorarsanız ben onuda 3 kapak koydum ıcıne ve gerekten ıse yarıyor benım omzumdaydı bır haftadır kullanıyorum bunu tabıkı aman amanlık uzama olmadı ama uzadıgı bıraz bellı oluyor ve benım saclarım kıvırcık oldugu ıcın bu kur saclarımı yumusacık yaptı kopuk kullanıyorum kabarmasın dıyee onuda artık az sıkıyorum :))

canım kabarmasın diye köpük yerine argan yağı kullanırsan daha iyi olur, hem parlak olur ,kırıkları tamir de eder . şampuana birazcık susam yağı da ekleyebilirsin. dax super gro da kullan arada, o da hızlı uzamasını falan sağlıyo.

canım kabarmasın diye köpük yerine argan yağı kullanırsan daha iyi olur, hem parlak olur ,kırıkları tamir de eder . şampuana birazcık susam yağı da ekleyebilirsin. dax super gro da kullan arada, o da hızlı uzamasını falan sağlıyo.

Tesekkur ederimmm canimm arganida kullanacagim:)) peki sen susami falan kullandin mi ise yaradi mi

Back