• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kızlarr saçımla ilgili plan yardım :))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sule_61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
160
4
118
Trabzon
saçlarım duz ve boyları belimde sureklı uzun sac kullanıyorum. nedense bu aralar uzun saçtan cok sıkıldım.saçlarımda kahkül var.şu onu uzun arkası kısa modellerden kestirmek istiyorum ama kahkul var dıye olmaz dıye dusunuyorum bıraz uzasalar yandan perçem yaptırarak o modeli verdirmek istiyorum ama hazıranda da mezunıyet var bır yandan da onu dusunuyorum sızce kestirirsem kut saçla nasıl bı model verdırebilirm mezunıyet için. off ne kadar kararsızım:( uzun saçtan cok sıkıldım ve bakımı zor geiyo artık yardımmm:))

bence simdiden o sekilde kestir, hazirana kadar 6 ay var. saclarin ozamana kadar sekil alicak uzunluga gelir. Hem iyi bir kuaförde dogru kesimi yaptirdinmi kisa kac okadar güzel oluyorki insan hayiflaniyor neden daha önce kestirmedim diye

bknz ben :)))

tsk ederim cnm :) bir tek sen duydun sesimi galiba:D senin foton var mı sacının modelini merak ettim :D

canım,saçını birden kısacık bi model yaptırırsan alışamazsın,pişman olursun..

bence git sen saçını göğüs hizanda kestir..hem uzun olmuş olur ama çok da uzun bi saç değil.hem de değişiklik olur ama birden radikal bi kararla pişman olacağın bişey yapma bence:50::50::50:

Son düzenleme:
$225585_148799745190349_143797159023941_286845_8371525_n.jpg

mesela bu boyda ve şekilde.çok hoşş:34::34:

$53e12352.jpg $fft5_mf755783.jpg

bunlar gibi mesela..hem kısa değil uzun sayılır hem de pişman olmazsın aksine değişiklik olur ve de rahatça,güzelce kullanırsın :))

Kısa saç dışa doğru fönlendiğinde geceye uygun ve çok şık duruyor ama uzun saçta seçenek daha fazla tabii ki,dalgalı fön,fingir,perçemler dışa doğru arka düz fön,dağınık topuzlar vs daha biçok seçenek ama mezuniyeti bekleyip sonra kesim yaptırsanız daha uygun olur bence...

Back