Saç Rengi ve Saç Boyama kızlarr saçımı boyacağım ama kararsızım fotografa bakıp söylermisiniz

esrabircan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
37
0
86
Nevşehir
arkadaşlar saçlarımı tarcın bakıra boyamayı düşünuyorum koyu renklere değilde geri sarıya kolay dönecem bana uygun bi renk arıyorum fotografımı yükledim bakıp lütfen yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler...opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $esr.ybylmb.JPG
    32,7 KB · Görüntüleme: 63
canım benim sarıya dönebileceğin sana uygun ve çok hoş bir renk kahverengi bence -tatlicadiarzu-

bencede kahve tonlarını seçmelisin tekrar sarıya dönebilceğin istiosan tarçın bakıra boyarsan kolay dönemessin ve saçında turunculuklar oluşur..kaydirigubbakcemile5

peki arkadaşlar kahverengi ama hangi tonu olur bi marka söylerseniz.bide dip boyam gelmiş dip farklı uclar farklı olacak bu renk cümbüşü olmaması için ne yapmak lazım sizcee

palette kullan tavsiye ederim bronz kahve yada karamel rengini gözün kapalı kullanabilirsin birde saçını boyamaya diplerden başlamauçlardan başla diplere enson sür böylece renk farkını da önlemiş olursun kolay gelsin birde sakın 3-4-5 tonunda kahve seçme sarıya çok zor dönülüyor benden söylemesi

palette 7 de boyayabilirsin kumral yani sonra üstüne 8 açık kumral boyarsın sonrada sarı tonlarında bir boya bende aynısını yaptım uçlarda röfleler vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…