- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi acemihayat28
-
Bence kullanışlı ve odanın ölçülerine göre bir mobilya bulabilirsin.
Eminim çok araştırmışsındır, fakat oturma odası derken, bu oda televizyonun bulunacağı oda mı?
Misafir odası değil herhalde, değil mi?
Köşe takımları benim çok hoşuma gidiyor, eğer benimde evimde ekstra bir ufak odam olursa, muhakkak bir köşe takımı almak istiyorum.
Hem kullanışlı, hem de şık duruyorlar bence.
Tabii karar yine sizin, çekyatlar biraz kaba duruyor bence. Artık köşe takımlarında çok güzel modeller var.
İnşallah gönlünüze göre içinize sinen birşey olur...
izmit kocaeli gölckte oturucam köşe takımı düşünuyorm bende blmıorm kalmaya flan gelen giden çok olan br aileye gelin gitcem ...souvvenir: televzyonun koncağı oda evet orayı değrlendrmek istiorm
izmit kocaeli gölckte oturucam köşe takımı düşünuyorm bende blmıorm kalmaya flan gelen giden çok olan br aileye gelin gitcem ...souvvenir: televzyonun koncağı oda evet orayı değrlendrmek istiorm
Bende aynı şekilde, çok geniş bir aileye gelin gideceğim.
Köşe takımlarında yatak şeklini alanlar var, çok büyük olması gerekmez, o anlamda ekstra birini ağırlayabilecek yatağında olmuş olur.
Hem Kocaeli'ndeymişsin, bir arkadaşında dediği gibi, eğer daha vaktiniz varsa istediğin ölçü ve boyutlarda çok güzel bir köşe takımı yaptırta bilirsin.
Hazırlarda vardır muhakkak, iyi araştırmanı tavsiye ederim, hem güzel hem de kesene uygun muhakkak bulacaksındır.
Sırf kalacaklar olacak diye kanepe almak mantıksız. Bunu yapmayın.
Yok illa zorlanacağım diyorsanız köşe takımlarında da yatmak için uygun olanları var.Açılanıda var, kanepe gibi bazalısıda.
Tv.yide duvara monte edersiniz, tv. ünitesine gerek kalmadan köşelerine bir kaç raf monte edersiniz dekoratif olarak.
Ortaya da sehpa koymaya hiç luzum yok.
Böylece kullanışlı bir odanız olur.
Merhaba öncelikle kolay gelsin , hazırlık aşaması en zor ve stresli dönemBenim salonum da küçük olduğundan ve daha spor şeyleri sevdiğimden köşe takımı aldık , önce ölçü alın isterseniz en ve boydan ona göre özel yapım da olabilir.
Canım öncelikle kolay gelsin zorlu ve yorucu bir süreç..Ben sana şunu tavsiye ederim ; odan küçükse köşe takımı al,ben evimi tutmadan eşyalarımı aldım 2 hafta öncede evimi tuttuk yerleştirme aşamasındayız,oturma odama koltuk takımı aldık şimdi odam küçük sığacak ama köşe takımının daha iyi duracağını gördük,benim fikrim köşe takımları küçük odalarda daha hoş oluyor...Ama biz küçük odada oturmayacağız,sadece bayan-erkek ayrı oturmak isteyen misafirler gelirse oturmayı düşünüyoruz...Sen da oraya bir köşe takımı al,kaldı ki uzun kısa,birçok modeli zaten mağazalarda var,sonra da ferah ferah misafir odasında oturursunuz...:)))Allah kolaylıklar versin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?