Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çatlama olmus ama mutlaka bi doktor kontrolüne girmeniz hamileliğinizi kolaylaştiracaktırKızlar bakar mısınız? Çatlama olmuş mu? Takibimde farklı markaya geçmek zorunda kaldım. Dün yukarıdan aşağı 3. Çubuğu denedim. T ‘ C den daha koyuydu sonra da en sonunki bugün çıktı. Çatlama olmuş mu anlayan lütfennn
Eki Görüntüle 3472440
İlaç mı öneriyorEvet çatlama olmus ama mutlaka bi doktor kontrolüne girmeniz hamileliğinizi kolaylaştiracaktır
NedenkiEvet çatlama olmus ama mutlaka bi doktor kontrolüne girmeniz hamileliğinizi kolaylaştiracaktır
Çatlama olmuş.Kızlar bakar mısınız? Çatlama olmuş mu? Takibimde farklı markaya geçmek zorunda kaldım. Dün yukarıdan aşağı 3. Çubuğu denedim. T ‘ C den daha koyuydu sonra da en sonunki bugün çıktı. Çatlama olmuş mu anlayan lütfennn
Eki Görüntüle 3472440
Teşekkür ederim dünü değerlendirdik de umarım tutar pkos var daÇatlama olmuş.
Bende geç yumurtlama gördüm reglime 2 gün var ve 27si pikti ne olacak hiç bilmiyorumTeşekkür ederim dünü değerlendirdik de umarım tutar pkos var da
Foto eklemeyi beceremedim döndüm 26-27 gün ve 22. Gün pik gördüm nasıl olacak şimdi değerlendirdim ama adet tarihim çok yakın çok tedirgin ediciTeşekkür ederim dünü değerlendirdik de umarım tutar pkos var da
Belki adet tarihin gecikecekti onun için geç yumurtlamışsın. O zaman ben öliyim ya. En son 14 temmuz adet oldum ve yeni yumurtam çatladıFoto eklemeyi beceremedim döndüm 26-27 gün ve 22. Gün pik gördüm nasıl olacak şimdi değerlendirdim ama adet tarihim çok yakın çok tedirgin edici
Ama sen pcos var diyorsun ben düzenli regli olduğum için bende şuan tuhaflık oluyor. Yani atıyorum döllenme oldu eee regli olcam cocuk rahme tutunmadan . Yani regliyle birlikte atıcam mı döllenmiş yumurtayı shjsjshs kafalar karışıkBelki adet tarihin gecikecekti onun için geç yumurtlamışsın. O zaman ben öliyim ya. En son 14 temmuz adet oldum ve yeni yumurtam çatladı
Kdldldldkdl zaten sperm yumurtaya değdiği gibi regl olmayacaksın. İnşallah istediğin sonucu alırsınAma sen pcos var diyorsun ben düzenli regli olduğum için bende şuan tuhaflık oluyor. Yani atıyorum döllenme oldu eee regli olcam cocuk rahme tutunmadan . Yani regliyle birlikte atıcam mı döllenmiş yumurtayı shjsjshs kafalar karışık
Bebek rahme tutunduktan sonra vücut hamile olduğunu anlamıyor muydu ya Kdldldldkdl zaten sperm yumurtaya değdiği gibi regl olmayacaksın. İnşallah istediğin sonucu alırsın
Evet klomen verip yumurtanın dahada gelişmesini sağliyorNedenki