• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr Ovülasyon Testi Konusunda Yardıma ihtiyacım varr

tugbaksu1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhabaa

20.07.2024 tarihinde Klomene başladim. 24. 07.2024 tarihinde bitti 26.07.2024 tarihinde ise Ovitrelle çatlatma ignesi oldum 36 saat sonra ve sonraki 2 gun birliktelik oldu. Çatlatma iğnesi sonrasi testlere ait görseli ekliyorum. Tutması icin neler yapabilirim ? İcim icime sigmiyor ne zaman belli olur bu süreç
20240729_214947.jpg

Merhabaa

20.07.2024 tarihinde Klomene başladim. 24. 07.2024 tarihinde bitti 26.07.2024 tarihinde ise Ovitrelle çatlatma ignesi oldum 36 saat sonra ve sonraki 2 gun birliktelik oldu. Çatlatma iğnesi sonrasi testlere ait görseli ekliyorum. Tutması icin neler yapabilirim ? İcim icime sigmiyor ne zaman belli olur bu süreç Eki Görüntüle 3458839
yumurtlama döneminde olduğunu gösteriyor değerlendirmek gerekiyor bu günleri 3.ve 4 . Sıradaki testler pik görünüyor değerlendirdinmi o günleri şuanda yumurtalarınızın çatlamaya başladığını gösteriyor

yumurtlama döneminde olduğunu gösteriyor değerlendirmek gerekiyor bu günleri 3.ve 4 . Sıradaki testler pik görünüyor değerlendirdinmi o günleri şuanda yumurtalarınızın çatlamaya başladığını gösteriyor
Açıkcası üstüste hepsini değerlendirdim ilk gün haric o da 36 saat sonra denildiği için 😅

Back
X