Kızlarr nişanda takıcakları set takımım sizce nasıl ??? <3 <3

Cok agirmis, beyaz altin olsaymis daha hos durabilirdi. eger hosuna gittiyse güle güle kullan, eger gitmediyse ilerde satarsin . mutluluklar

çok hoşuma gitti içime sindi aldm ilerde pişman olursam satarım dediginiz gibi :) yorum içinde tşkler opuyorumnanaktan

bunu nişanda takıcaklar canım dügünde inci kolye takıcam gelinlikle daha hoş durur diye teşekkürler hihoyyyt

ben şahsen beyaz altınları daha çok seviyorum sarılar pek hoşuma gitmiyor ama sen beğendiysen sorun yok canım güle güle kullan

bilekliğin çok hoş ve zarif bende sadece küpeleri pek beğenmedim
güle güle ve ii günlerde kullanırsın inş

kaça aldılar tatlım biiliyor musun ağır görünüyor,
ben seti sevdim ne kadara mal oluyor böyle bir set ?

Ooo maşAllah çok güzelmiş. İyi günlerde, ağız tadıyla kullan inş. canım.

Bence nazar değebilir. Felak - Nas okumayı ihmal etmeyin. Madem bu kadar kalabalık bir yerde görücüye çıkardınız.

Allah mesut etsin.

Çok güzelmiş...Allah mutluluğunu daim etsin canım..Bu arada msn işini halledebildin mi?

çok guzel cnm ya eminm sanada cok yakısıcaktır :)

tşkler canım darısı senn başına inş. facebooktaki resmlerine baktım ama bi tek o resimde o saçlarının rengini görebildim kuaföre bende öle göstericem bakalm olucakmı :))) sana yakıştıgı kadar bana yakışıcakmı kafamçokkarıştı

tşk ederm... yok canım ya halledemedm artı senn dedgn yöntemi ben defalarca denedm olmadı ben sana msj yazmıştım gelmedi galiba ?

Hayır canım mesajın gelmedi bana, enterasan bu yöntemle çözülüyor sorun. Ben çok kez aldım msnyi.sana yazdığım souları doğru yazdığından emin misin? olması gerekirdi, hay allah yaa..

Hayır canım mesajın gelmedi bana, enterasan bu yöntemle çözülüyor sorun. Ben çok kez aldım msnyi.sana yazdığım souları doğru yazdığından emin misin? olması gerekirdi, hay allah yaa..

hayır canım ya aynı yöntemi arkadaşmda denettirdi bana 2 3 defa olmadı :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…