kızlarr ne yaapcağımı şaşırdım bi yol gösterin bana lütfen

gozde06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
290
3
9 şubat adet olmam gereken tarih üzerinden 13 gün geçti ve hala adet olamadm 3 gün önce eczanede idrar testi yaptım negatif çıktı eczanedeki kadın 1 hafta sonra bi daha yap dedi gerekçe olarakda kadınlık hormanları yüksek olduğundan idrar testinde çıkmaya biliyormuş şu konuda bana yardım edin bu kadar geçikmeye rağmen idrar testinde çıkmama olasılığı olabilirmi bazı kadınlarında gebeliği idrar testinde çıkmaya biliyomuş kan testinde çıkıyomuş böyle birşey yaşayan veya duyan varmıı dertleşmeye çok ihtiyaçım var test yaptığımı eşime söyleyemedim ve devamlı test yap diyor ama yine ona negatif demek istemiyorum..beni anlayışla karşılayacağınızı tahmin ediyorumm..lütfen bişiler yazın gerçekten dertleşmeye çok ihtiyacım var en iyi siz beni anlayarak birşeyler söyleyebilirsinizz senağlama

9 şubat adet olmam gereken tarih üzerinden 13 gün geçti ve hala adet olamadm 3 gün önce eczanede idrar testi yaptım negatif çıktı eczanedeki kadın 1 hafta sonra bi daha yap dedi gerekçe olarakda kadınlık hormanları yüksek olduğundan idrar testinde çıkmaya biliyormuş şu konuda bana yardım edin bu kadar geçikmeye rağmen idrar testinde çıkmama olasılığı olabilirmi bazı kadınlarında gebeliği idrar testinde çıkmaya biliyomuş kan testinde çıkıyomuş böyle birşey yaşayan veya duyan varmıı dertleşmeye çok ihtiyaçım var test yaptığımı eşime söyleyemedim ve devamlı test yap diyor ama yine ona negatif demek istemiyorum..beni anlayışla karşılayacağınızı tahmin ediyorumm..lütfen bişiler yazın gerçekten dertleşmeye çok ihtiyacım var en iyi siz beni anlayarak birşeyler söyleyebilirsinizz senağlama

İçin içini yiyeceğine bence gidip bir kan testi yaptır derim rahatlamış olursun...

canım benim zor tutuyorum kendimi kan testi için ama sunuçu negatif almaktan korkuyorum açıkcasıı zaten başka çözümde yok kan testinden başkaaa artık her iki sonucada hazırlıklı olmam gerekiyooo ahh ahhh bi pozitifi görsemm :)

canım bır an once yaptır kan testını..Forumlarda bas bas bagırıyor herkes,en azından hamıleysen ya da olmasan bıle ne kadar erken teshıs edılse o kadar ıyı canım,zaman kaybetme derim...

Benimde regl tarihim seninkiyle aynı,regl olamamızda aynı,idrar testi sonuçlarıda aynı.
Ben bugün kan testi yaptırdım çıkmadı,dr progesteron verdi 6 gün kullanacağım daha sonra belli olacak.
Geç döllenmelerde sonuç kan testinde bile görünemeyebiliyormuş.

Bu arada bende epeyce hamişlik belirtisi var.
Sen hemen bir kan testi yaptır cnm

Benimde regl tarihim seninkiyle aynı,regl olamamızda aynı,idrar testi sonuçlarıda aynı.
Ben bugün kan testi yaptırdım çıkmadı,dr progesteron verdi 6 gün kullanacağım daha sonra belli olacak.
Geç döllenmelerde sonuç kan testinde bile görünemeyebiliyormuş.

Bu arada bende epeyce hamişlik belirtisi var.
Sen hemen bir kan testi yaptır cnm

evet benim biran önce hastaneye gitmem gerekiyoo canım 6 gün progesteron hapını kullandıktan sonra mı belli olcak hamile olup olmadığını orasını anlamadım sende hamilelik belirtisi olarak neler gözlemledin benim en dikkatimi çeken şey idrarım oldu koyu renkte idrar ve önceki adettimden beri inmeyen gögüslerim ama ağrı sızı yok sadece büyüdüler ve ağırlaştılar başkada belirti yok yorumlarınız için çok çok teşekkür ederiimmm sağolunnnzemuszemus

canım benimde gebeliklerim idrarda çıkmıyo hatta kandada çıkmıyo ben gebeliklerimi adetimin 63.gününde öğrendim geç döllenme oluyomuş ama ikisinide kaybettim mafoldumben

canım benimde gebeliklerim idrarda çıkmıyo hatta kandada çıkmıyo ben gebeliklerimi adetimin 63.gününde öğrendim geç döllenme oluyomuş ama ikisinide kaybettim mafoldumben

çok üzüldüm canım benim bende şuan hiç dikkat etmiyorum kendime hamişmiyim değilmiyim bilmiyorum bugün bi daha idrar testi yapcam çıkmazsa hemen hastaneye gitcem idrar ve kanda da çıkmazsa ultrosynla belli olurmu kii?inşllh biran önce kovuşurz bebişlerimize.....:sinifsinif:

X