kızlarr ne olur fikirrr modele karar weremiyorum

gulcenur

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
99
2
296
İzmir
kızlar merhaba ütü alıcam yardıma ihtiyacım warrr.. philipsin azur serisinden mi yoksa enerji tasarruflu serisindenmi ütü alayım karar weremedim.. philisin gc 4640 azur modeli war bide enerji tasarruflu 3660 özelliklerini uğrastım ama buraya koyamadım philips sitesinden çıkıyo

çalışıyorum we ew işine waktim az kalıyo. iyi bi ütü olsun istiyrm

bide ütü yaparken çok su koymak istemiyorum içine ütünün habire bitiyo bazılarında.
philips linkinden

bu linklten çıkıyo

bana ne olur fikir werineyvahedigeldismile

yad a hangi marka we model önerirsiniz teşekkürlerbilmiyorumkismile

canım ütü olarak phılıps en iyi marka phılıpsdede azur serisi en iyi
sanırım bu yazdığunda azurun en iyi model bence al derim

Philips GC 4640
philipdtd.jpg

Philips GC 3660
gc3660.jpg

Bahsettiğin ütüler bunlar heralde canım. Bende ütü almadım ve philips istiyorum. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok iyi olur. Bende çok kararsız kaldım...

biz evimizde philips kullaniyoruz annem cok memnun :) almadan once arastirdigimizda herkes bu markayi tavsiye etmisti..bilginize :)

[

Bahsettiğin ütüler bunlar heralde canım. Bende ütü almadım ve philips istiyorum. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok iyi olur. Bende çok kararsız kaldım...[/QUOTE]

ewet cnm bunlar işte. ama karar weremiyorum. birde üstteki model azur serisi diğeri eneri tasarruflu hangidi daha ii acaba yaaaaeyvahedigeldismile

philips%20gc%202840%20%c3%bct%c3%bc.jpg

Benim ütümde philips gc2840 modeli cnmm çok memnun kaldım.Zaten kk dan arkadaşların philips demeseyle phılıps almıstım.Ütü yaparken yorulmak yok.

ben 2 ay kadar önce eve PHILIPS GC 3590 aldım çok memnunum.. daha önceki ütümüzde philips'ti yıllarca kullandık bence en iyisi:lepi:

Eklentiler

• $gc3590_02_rtp_.webp
    $gc3590_02_rtp_.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 120
Back
X