• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri kızlarr:) malzemeleri topladım

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

ryhn9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
77
0
46
bugün itibariyle bepanthene ampul,evigen ampul,dodex ampul almış bulunmaktayım. aktardan barcelino adlı yağı bulamadım, bende ampulleri çam terebentini ve badem yağından oluşan karışımın içine katacağım.. bakalım nasıl olacak.. artıı,badem yağını ısıtıp saç uçlarıma sürücem :d ohooo çok şey yapcam ben ,inşallah işe yarar. ayrıca bu yağlardan kullanınca saçı çabuk yağlandırıyor .s ona bir çözüm yok ...sizde deneyebilirsiniz,forumda sürekli bunlardan bahsediliyor zaten.. :D

Tatlım barcelino yağını bulabilseydin keşke çok iyi çünkü kullandım ben haftada bir günde ısıtılmış zeytin yağı+ ampül + badem yağı karıştırıp yaptım çok faydası oldu çok kötüydü saçlarım ya :( ama iş yerinde herkes fark etti saçların çok düzeldi falan diyorlar hep

faydası olduysa ne güzel :D of sorma ya canım,o ampullerden birini kırayım derken elimi kestim.kanadı çok :S tam da katlandığı yer,kötü oldu.. ilk denemeyi yaptım şimdi, çok hoşuma gitti ya :D parlak parlak oluyor. şimdi internette buldum canım,sordum stokta var mı diye. varsa sipariş edicem :)

Back