- 12 Temmuz 2014
- 39
- 7
-
- Konu Sahibi salcaliiiekmek
merhaba hangisini aldınız acaba ve kullandınız mı ? :) braun homen ve psilips markaları arasında kaldım bende
bilemedim bende cidden. bi satıcı bana korkmazın mia serisini önerdi 4 bıçaklı güzel dedi. 200 falandı fiyatı ama homend de hem fiyat olarak uygun duruyor hem de bazıları iyi yorumda bulunmuşHayıır almadım üstüne kararsızlığıma iki tane daha ekledimm çıldırcam B-) english home da fakirin pembe setini gördüm
Bide korkmazın pembesinii gördümm. Neyapsakkiii. :$
Merhabaalar blenderda 4tane seçenek arasında kaldım.
1- braun mq745 aperetive multiquick 7 210 tl goldta.
2-philips hr1372 200 tl yine gold
3-homend handmaid 1909 kendi sitesinde bana 120tlye gelecek.
4tefal masterblend activflow power 700 w 199 tl gold.
Braunu çok begendim ama çırpıcısı okadar dandik ve inceki korktum. Sonra mediamarkta kız hep tefali övdü.. Sonra homenddeki indirimimi söyleyince onada bakabilirsiin dedi. Sonra bi baktım philipsi gördüm nette osa Güzel gibi. Hemen almam lazım çarşambaya kadar lütfen yorumlarınızı bekliyorum
merhaba hangisini aldınız acaba ve kullandınız mı ? :) braun homen ve psilips markaları arasında kaldım bende
Ben Braun'un resimdeki modelini kullanıyorum çok memnunum, tavsiye ederimHayıır almadım üstüne kararsızlığıma iki tane daha ekledimm çıldırcam B-) english home da fakirin pembe setini gördüm
Bide korkmazın pembesinii gördümm. Neyapsakkiii. :$