Bebek Beslenmesi Kızlarr kocişleriniz bebek-çocuk bakımında yardım ediyor mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pilin

06.2014muhammed 08.2017bilal
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2010
1.256
726
323
Evet kızlar başlıktanda belli ,kocalarınız ne kadar yardımcı bebek bakımı konusunda ,yoksa bi heyecan yardıma başlayıp sonra pes mi ediyorlar?
gerçekten sabırlı olanlar var mı? yahu
Benim kocacımda işaallah başlıı altında bana elinden geleni yapacağını söylüyor:60: beklentim yok ama:63: çokta iyi olur yanii özellikle uyku konusunda yaww bebeciğim bana çekerse mışıl mışıl uyuruzz kuzucumla ne iyi olur :1::1:

ee kızlar nerelerdesiniz..gerçekten merak ediyorum en sabırlısı bile ne kadar dayanıyor,belkide anneden çok emek harcayanlar bile vardır?
varmı dır?

Evet kızlar başlıktanda belli ,kocalarınız ne kadar yardımcı bebek bakımı konusunda ,yoksa bi heyecan yardıma başlayıp sonra pes mi ediyorlar?
Benim kocacımda işaallah başlıı altında bana elinden geleni yapacağını söylüyor:60: beklentim yok ama:63: çokta iyi olur yanii özellikle uyku konusunda yaww bebeciğim bana çekerse mışıl mışıl uyuruzz kuzucumla ne iyi olur :1::1:

ee kızlar nerelerdesiniz..gerçekten merak ediyorum en sabırlısı bile ne kadar dayanıyor,belkide anneden çok emek harcayanlar bile vardır?
varmı dır?

eşim elinden geldigince yardımcı olmaya çalışır
banyoya kızımla girer
üstünü degiştirmeme yardım eder
işten gelince önce kızımı doyurur sonra kendisi yemegini yer
geceleri kızım hastayken ateşliyken benimle bekler kızımın ateşi düşmesi için banyoyla odamız arasında mekik dokur
kızımla oyun oynar boguşur
ama altını degiştirmez:1:o da kusuru olsun:1:

Eşim başlarda daha çok yardımcıydı. Sezeryan olduğumdan dolayı çok yardım etti bana oğlumuzun bakımında. Şimdi kendi kendime bakabiliyorum. Tabii arada babasına paslıyorum çünkü beni çok yoruyor. Altını da mecbur kaldığı zamanlarda değiştiriyor. Bazen o uyutuyor. Genelde yardım ediyor yani.

Kesinlike yardım eder.Ben ne yapıyosam aynılarını yapar.

Back