Kına Gecesi <Kızlarr kına gecesi için bulduğum şarkılar <3

bazen öyle çok konuşuyorum ki çenem ağrıyo benim valla amann nerden buluyorum o akdar lafı bilmem aman zaten önemli olan boş konuşmamak çok espirikli ve güzel konuşurum diksiyonuma söz ettirmemkaydirigubbakcemile3

ay ay ay :):):):)

hiçte övünmeyiz

bende seviyorum konuşmayı napim hem konuşan insanda zarar gelmez ki cnm susandan korkacaksın guclubacismile

tamam bu defalık mütevazilik yapmamış olabilirim insan arkadaşının yüzüne vurur mu bunu:mymeka:evet canım aynen suyun çağlamayanından korkucaksın diye boşa dememişler yanilaelaelaelaelae

ay oneymiş öyle sandalye kaldırma felan bebişim bizde yok öle bişi senden duydum ilk defa :) bu arada beni kaldırmaları için 10 kişi lazım millet fıtık olur valla gerek yok kaydirigubbakcemile3

aaaa... damat gelecek.... seni kurtaracak... ardından gelini saklayacaklar biri gelin kılığına girecek.. damatın ewine gidilecek damattan pişmiş tavuk alınacak... öle gelin saklandığı yerden çıkartılcak... karadenizli olarak bursada büyümenin mozaikliğini mi yaşıyorum ben yaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ohhh sallaa yandann kopp şarkılar bomba gibi döktürceniz hee sositososito
recep ivedik 3 de çalan şarkıda ii ehehe duyunca oynayasım gelio :dance:

ben bilmiyourum bunları bursalıyım ama tamam kına gecesinde gelin kaldırılıyo damadın ismini söyletiyolar falan da yok gelin saklanıcak damat bulucak falan hiç bilmiyorumakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…